ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝ.ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ "Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών "


Η φωτογραφία προφίλ του χρήστη ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
enastyarg@gmail.com
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ



ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1989

ΕΔΡΑ: ΝΑΥΠΛΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 2 Τ.Κ. 21100 Τ.Θ. 21
ΤΗΛ.: 27520 98756 - FAX: 27520 28408
e-mail - enastyarg@gmail.com

ΤΗΛ. ΠΡΟΕΔΡΟΥ: 6973554333  ΤΗΛ. ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ: 6932200280



Ναύπλιο 02/06/2016
                                                                       Αριθ. Πρωτ: 601/2/22


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


     Στο Ναύπλιο την 1/6/2016 ημέρα Τετάρτη και ώρα 20:00 στην αίθουσα του Βουλευτικού Κέντρου Ναυπλίου πραγματοποιήθηκε Ημερίδα που συνδιοργάνωσε  η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας, μαζί με την Διεύθυνση Αστυνομίας Αργολίδας, τον Δήμο Ναυπλιέων και τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αργολίδας  "ΔΕΣΜΟΙ ΑΙΜΑΤΟΣ" με θέμα :

" Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών -
Μαζί μπορούμε να κάνουμε τη λευχαιμία παρελθόν".

και ομιλητή τον Καθηγητή Αλέξανδρο Σπυριδωνίδη, Διευθυντή της Μονάδας Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών Γ. Ν. Πατρών και του ΚΕΔΠΟΠ -  "ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ".
     Την ΕΛ.ΑΣ. εκπροσώπησε ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Πελοποννήσου Ταξίαρχος  κος ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Αδαμάντιος, και την Π.Ο.ΑΣ.Υ. το μέλος του Δ.Σ. κος ΚΑΓΚΑΡΑΚΗΣ Παναγιώτης.
     Την εκδήλωση παρακολούθησαν και τίμησαν με την παρουσία τους τοπικοί άρχοντες, φορείς του Νομού, πλήθος πολιτών, συνάδελφοι αστυνομικοί από όλες τις υπηρεσίες της Δ.Α.Αργολίδας,  αντιπροσωπείες από το ΚΕΜΧ Ναυπλίου και όλα τα Σώματα Ασφαλείας καθώς και εκπρόσωποι συνδικαλιστικών Σωματείων.
     Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης το ακροατήριο ενημερώθηκε από τον ομιλητή για την σημασία και την χρησιμότητα του εθελοντισμού, σε σχέση με το ως άνω αναφερθέν θέμα, ενώ ο ίδιος απάντησε και σε πολλές ερωτήσεις που δέχθηκε για την ακολουθούμενη διαδικασία και για άλλα σχετικά με αυτή ζητήματα.
    Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία καθώς κατά το πέρας αυτής το σύνολο σχεδόν των παρευρισκομένων δήλωσε συμμετοχή ως Δότες Μυελού των Οστών.
     Η Ένωση μας στηρίζει και θα εξακολουθήσει να είναι αρωγός σε πρωτοβουλίες που στοχεύουν στην αναβάθμιση της κοινωνικής ζωής της παρερχόμενης από την Πολιτεία φροντίδας και της ευεσθιτοποίησης των πολιτών αλλά και των συναδέλφων σε ζητήματα που αφορούν τον παράγοντα άνθρωπο.

ΓΙΑ ΤΟ  Δ.Σ.
           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                               Ο  ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



 ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΘΕΟΦΑΝΗΣ                                                    ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου