ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

“Καταιγίδα” αγωγών από τους στρατιωτικούς που συνεχίζουν να διεκδικούν!

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

“Καταιγίδα” αγωγών από τους στρατιωτικούς που συνεχίζουν να διεκδικούν!
    Οι κούτες της φωτογραφίας περιέχουν τις πρώτες αγωγές που έχουν αρχίσει να καταθέτουν οι στρατιωτικοί κατά του δημοσίου για να πάρουν όσα τους ανήκουν! Ο δικαστικός αγώνας των στρατιωτικών, ο μοναδικός δρόμος διεκδίκησης που έχουν, δεν τελείωσε με τις θετικές αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας. Τις οποίες οι ελληνικές κυβερνήσεις Σαμαρά-Βενιζέλου και Τσίπρα-Καμμένου δεν έχουν εφαρμόσει.
    Οι στρατιωτικοί μπορεί να αισθάνονται και να είναι κουρασμένοι, αλλά δεν το βάζουν κάτω. Αυτό φαίνεται από την προθυμία που δείχνουν οι περισσότεροι για να ολοκληρώσουν αυτό που άρχισαν οι Ενώσεις Στρατιωτικών με την προσφυγή στο ΣτΕ.
    Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη από το γραφείο του δικηγόρου Γιώργου Αντωνακόπουλου,νομικού συμβούλου τηςΠανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών,ο οποίος και χειρίστηκε επιτυχώς τις δύο προσφυγές στο ΣτΕ.
    Ο Γιώργος Αντωνακόπουλος με συνέντευξή του στο Militaire.gr  εξηγεί απλά τι έχουν να περιμένουν οι στρατιωτικοί μετά από τη δεύτερη θετική απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας. Και δεν είναι λίγα.
    Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι μετά από την απόφαση οι στρατιωτικοί δικαιούνται να διεκδικουν αναδρομικά τεσσάρων ετών σ΄ότι έχει να κάνει με την επιστροφή του 50%.Και δεν είναι μόνο αυτό.
    Πρακτικά οι στρατιωτικοί που θα κερδίσουν σίγουρα τις αγωγές που θα καταθέσουν, μπορούν να φθάσουν ακόμη και μέχρι τις κατασχέσεις για να λάβουν αυτά που πρέπει.

ΠΗΓΗ : "   http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου