Ολοταχώς προς ισλαμοποίηση…

Αυτό αποκαλύπτει κυβερνητική πηγή στο πρακτορείο Reuters προσθέτοντας ότι σε αυτούς τους νέους καταυλισμούς θα μεταφερθούν μετανάστες και πρόσφυγες από τους 10.700 που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, σύμφωνα με την τελευταία επίσημη καταμέτρηση.
«Αντιμετωπίζουμε αρκετά προβλήματα στα νησιά. Ο κόσμος νιώθει παγιδευμένος και αυξάνεται η σύγχυση. Έφτασαν ένα βήμα από το να κάνουν πράξη το όνειρό τους να φτάσουν στην Ευρωπη αλλά δεν τα κατάφεραν. Κινούμαστε σε μια κατεύθυνση αποσυμφόρησης επιταχύνοντας παράλληλα τις διαδικασίες εξέτασης των αιτήσεων ασύλου» δήλωσε χαρακτηριστικά η ίδια πηγή.
Σύμφωνα με την οργάνωση Save the Children ένα επιπλέον πρόβλημα αποτελεί η παρουσία 3.800 παιδιών στα νησιά. Η οργάνωση, μάλιστα, απηύθυνε έκκληση στην Ευρωπαϊκή Ένωση να αυξήσει τη χρηματοδότηση προκειμένου να βελτιωθούν οι συνθήκες ζωής των μεταναστών στην Ελλάδα.
Την εικόνα αυτή επιβεβαίωσε μιλώντας στο Reuters και εκπρόσωπος της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης Άρσις, ο οποίος τόνισε ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν μόνο 728 κρεβάτια διαθέσιμα για παιδιά σε όλους τους καταυλισμούς οταν σε όλη τη χώρα έχουν καταγραφεί 3.168 ανήλικοι μετανάστες και πρόσφυγες.
Δείτε μετά το 4ο λεπτό ένα βίντεο από την πακιστανική κοινότητα Ελλάδας.