ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2016

Εξέλιξη βόμβα! Στα χέρια των ενστόλων η απόφαση του ΣτΕ - Θα σταματήσει τα ειδικά μισθολόγια;

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Το ιστορικό φρούριο Παλαμήδι
Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog.ΕΑΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Της ΙΩΑΝΝΑΣ ΗΛΙΑΔΗ

 Νέα διάσταση λαμβάνει το θέμα των ειδικών μισθολογίων που έχει προαναγγείλει το υπουργείο Οικονομικών, καθώς καθαρογράφηκε η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που θέλει τους ενστόλους (στρατιωτικούς, αστυνομικούς, λιμενικούς και πυροσβέστες) να επιστρέφουν στους μισθούς που έπαιρναν το 2012. Η απόφαση βρίσκεται ήδη στα χέρια των ενστόλων, και όπως δηλώνουν οι εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας, θα την επιδώσουν μεδικαστικό κλητήρα στο υπουργείο Οικονομικών ζητώντας την εφαρμογή της, ενόψει μάλιστα της σύνταξης νέων ειδικών μισθολογίων.

Μιλώντας στο Onalert.gr ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας Γιάννης Κατσιαμάκας, δήλωσε ότι "τα ψέμματα τελείωσαν και ο καθένας μετά την επίδοση της απόφασης στο υπουργείο Οικονομικών θα μπορεί να αντιληφθεί ποιοι σέβονται τους θεσμούς και εννοούν όσα έλεγαν προεκλογικά και ποιοι έδιναν υποσχέσεις μόνο για αντιπολίτευση και προκειμένου να χαϊδεύουν τα αυτιά των ψηφοφόρων" 

Από τη στιγμή που το υπουργείο Οικονομικών λάβει την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, τότε θα πρέπει να συμμορφωθεί, υποστηρίζουν οι εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας. Εάν δεν το πράξει, τότε θα ακολουθήσουν δυναμικές κινητοποιήσεις.


Σε κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν οι ομοσπονδίες των αστυνομικών, ΠΟΑΣΥ ΚΑΙ ΠΟΑΞΙΑ, αναφέρουν συγκεκριμένα:

Στα χέρια των Ομοσπονδιών μας, βρίσκεται πλέον η βαρυσήμαντη απόφαση της Ολομέλειας του Στε, με βάση την οποία κρίνονται αντισυνταγματικές οι διατάξεις του ν. 4307/2014, τόσο όσον αφορά στις μειωμένες αναδρομικές αποδοχές, όσο και στις εφεξής μισθολογικές ρυθμίσεις στα μισθολόγια των υπηρετούντων στα Σώματα Ασφαλείας.

Ύστερα από αυτή την μεγάλη δικαστική διεκδίκηση και επιτυχία των Ομοσπονδιών, μοναδικό συνταγματικά ανεκτό μισθολόγιο που πρέπει να ............... Διαβάστε περισσότερα

ΠΗΓΗ : " http://eaasargolida.blogspot.gr    " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου