ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2014

Καλλιεργήστε ξανά και ξανά φρέσκα κρεμμύδια χωρίς κόστος και κόπο

ΠΗΓΗ :"   pentapostagma.gr   "

καλλιεργήστε-ξανά-και-ξανά-φρέσκα-κρεμμύδια-χωρίς-κόστος-και-κόποΠώς μπορείτε να καλλιεργήσετε ξανά και ξανά φρέσκα κρεμμύδια τα οποία μόλις αγοράσατε, ώστε να τα χρησιμοποιείτε στις συνταγές σας; Είναι πάρα πολύ απλό, όπως θα διαβάσετε στη συνέχεια.
Αρχικά, τοποθετήστε ένα μάτσο από φρέσκα κρεμμυδάκια με τις ρίζες τους σε ένα γεμάτο ποτήρι νερό, και στη συνέχεια, τοποθετήστε τα σε ένα παράθυρο που δέχεται «απλόχερα» τις ακτίνες του ηλίου. Κόψτε ότι θέλετε να χρησιμοποιήσετε στη μαγειρική σας και τα φρέσκα κρεμμύδια θα καλλιεργηθούν μόνα τους σχεδόν εν μία νυκτί.
Οι παρακάτω φωτογραφίες δείχνουν μερικά φρέσκα κρεμμύδια που έχουν τοποθετηθεί σε ένα ποτήρι νερό – μερικά ολόκληρα και μερικά κομμένα και έτοιμα να καλλιεργηθούν ξανά – τα κομμένα φρέσκα κρεμμύδια φαίνονται στην αριστερή φωτογραφία.
Growing Green Onions - 2

Δείτε πώς προχωράει η καλλιέργειά τους με το πέρασμα μόνο δύο ημερών (αριστερή φωτογραφία) και τεσσάρων ημερών (δεξιά φωτογραφία) καθώς κυριολεκτικά καλλιεργούνται μόνα τους.
Growing Scallions in Water - pic

Έπειτα από λιγότερο από μία εβδομάδα, η διαφορά μεταξύ των φρέσκων κρεμμυδιών που αφέθηκαν ολόκληρα και αυτών που τοποθετήθηκαν για να καλλιεργηθούν ξανά είναι ελάχιστη: στην κάτω φωτογραφία μπορείτε να δείτε ξεκάθαρα ότι διπλασιάστηκαν σε μέγεθος σε περίπου 6-7 ημέρες
Growing Scallions-pic 2

Δείτε επίσης πόσο έχουν επεκταθεί οι ρίζες τους
Green Onion Roots
Και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αγοράσετε μερικά φρέσκα κρεμμύδια, να κόβετε τα μέρη που χρειάζεστε για τις συνταγές σας και αυτά θα καλλιεργούνται ξανά και ξανά σε λίγες μόνο ημέρες. Τα ίδια αποτελέσματα μπορούν, φυσικά, να επιτευχθούν αν τα φυτέψετε και στο χώμα
pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου