ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Islam fastest growing religion in UK as churches decline. Οι Βρετανοί μουσουλμάνοι χορεύουν στους δρόμους γιατί σε λίγο καιρό θα είναι η πολυπληθέστερη θρησκεία στη χώρα– Βίντεο

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma  " 

Posted: April 22, 2014 at 3:06 pm, Last Updated: April 21, 2014 at 11:08 pm
BRITAINISLAM
Στη Βρετανία οι όπου ο μουσουλμανικός πληθυσμός αυξάνεται και με ραγδαίους ρυθμούς η προπαγάνδα υπέρ του Ισλάμ περνάει τώρα μέσω «ελαφρού» τύπου βίντεο όπου οι μουσουλμάνοι της Βρετανίας προσπαθούν να εξευμενίσουν το απειλητικό και επεκτατικό προφίλ της θρησκείας τους .
Σε μια χώρα όπου οι χριστιανικές εκκλησίες αγωνίζονται να προσελκύσουν κόσμο στις λειτουργίες το Ισλάμ αναπτύσσεται και ορισμένες νέες αναλύσεις δείχνουν ότι το ισλαμ μπορεί να γίνει η κυρίαρχη θρησκεία στη Βρετανία ακόμη και εντός των επόμενων 10 ετών.
Με βίντεο αυτού του τύπου (με Βρετανούς μουσουλμάνους χαρούμενους και «δυτικοποιημένους») τα ηγετικά κέντρα των μουσουλμάνων της Βρετανίας επιχειρούν τώρα να διασκεδάσουν τις φοβίες ότι το Ισλάμ έρχεται σε σύγκρουση με τον παραδοσιακό βρετανικό τρόπο ζωής. Βεβαία η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική αλλά για τους Βρετανούς είναι ήδη πολύ αργά για να κάνουν κάτι. Το επεκτατκικό Ισλάμ εξαπλώνεται παντού στην Ευρώπη και φυσικά και στην Ελλάδα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου