ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Πατριάρχης Μόσχας για την πολύτεκνη οικογένεια. ''Η πολύτεκνη οικογένεια είναι το μέλλον της ανθρωπότητας''

ΠΗΓΗ : "  ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ

Η φωτογραφία προφίλ του χρήστη ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ

smountzouris@gmail.com   " 




kirillos
Μιλώντας σε διεθνές φόρουμ, στη Μόσχα,στις 10 Σεπτεμβρίου 2014, ο Πατριάρχης Μόσχας κ. Κύριλλος , κάλεσε τις αρχές να υποστηρίξουν τον θεσμό της οικογένειας.

Η πολύτεκνη οικογένεια είναι το μέλλον της ανθρωπότηταςΠρέπει να μην υπάρχει δυσπιστία και φόβος για την δημιουργία πολύτεκνης οικογένειας", τόνισε μεταξύ άλλων Σύμφωνα με τον Πατριάρχη Μόσχας, η στήριξη της οικογένειας, είναι καθήκον του κράτους και προσέθεσε: «..τα τελευταία χρόνια ,έχει τεθεί σε κίνδυνο και η οικογένεια ως ιδέα».
 «Εγκληματίες οι γιατροί που προωθούν την άμβλωση»
Στο Διεθνές Φόρουμ μίλησε και ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίωνας ( Πρόεδρος των Εξωτερικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας),ο οποίος σε αυστηρό τόνο αποκάλεσε εγκληματίες τους γιατρούς εκείνους που προωθούν την άμβλωση, τονίζοντας ότι "κάτι τέτοιο είναι απάνθρωπο και ανήθικο."
Αναφερόμενος  στον τεράστιο αριθμό των αμβλώσεων παγκοσμίως, υπογράμμισε ότι "πρέπει να καθιερωθεί μια εκστρατεία σε Ευρώπη και Αμερική κατά της οικογένειας μεταξύ ιδίου φύλλου, και την προστασία της παραδοσιακής οικογένειας."
"Πρέπει να διαφυλάξουμε την μητρότητα και να δώσουμε κίνητρα για την δημιουργία πολύτεκνων οικογενειών", πρόσθεσε κλείνοντας ο Σεβασμιώτατος κ. Ιλαρίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου