ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Σοκ! Θα έκανε έκτρωση για χάρη της καριέρας της!

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma    " 

Posted: Δεκεμβρίου 8, 2014 at 12:12 πμ, Last Updated: 
frontida_koilitsas590_b
Μία είδηση σοκάρει τον κόσμο της μόδας αλλά και της showbiz.
Το γνωστό μοντέλο Ρόμπιν Λόουλι παραδέχτηκε σε πρόσφατη συνέντευξή της πως ήταν έτοιμη να κάνει έκτρωση για το καλό της καριέρας της!
Η 25χρόνη γυναίκα στο περιοδικό cosmopolitan.com παραδέχτηκε πως με την εγκυμοσύνη φοβήθηκε πως η καριέρα της θα καταστρεφόταν!

Το αστέρι της Αυστραλίας, το οποίο μάλιστα ήταν και το πρώτο υπερμέγεθες μοντέλο, που φωτογραφήθηκε στο περιοδικό Vogue, αποκαλύπτει πως δεν είναι και 100 τοις 100 σίγουρη αν το σώμα θα επιστρέψει στην αρχική του αρχοντιά και ομορφιά, ύστερα από την εγκυμοσύνη.
Το ίδιο το μοντέλο σε συνέντευξη αποκαλύπτει πως κοιτάζοντας φωτογραφίες άλλων μοντέλων που ήδη γέννησαν παρατηρεί πως ύστερα από μία σωστή διατροφή και γυμναστική, επανήλθαν στην αρχική τους κατάσταση αλλά και στην πασαρέλα. Η ίδια βέβαια νιώθει μια ανασφάλεια πως δεν θα τα καταφέρει αφού τα άλλα μοντέλα είχαν ένα αρκετά γυμνασμένο σώμα πριν την γέννα κάτι που η ίδια δεν διαθέτει. Επίσης η ίδια δεν έκρυψε και το φόβο της για τις ραγάδες μετά την γέννα. Την σοκάρει και ο μόνο η ιδέα της εικόνας ό,τι το σώμα της θα δεχτεί κάποιες αλλαγές για χάρη της εγκυμοσύνης.
Πάντως αν και η σταρ εξέφρασε τους φόβους της δεν έκρυψε και την χαρά της για το νέο πρόσωπο που θα μπει στην ζωή της δική της και του συντρόφου της αφού το μοντέλο δεν είναι παντρεμένο με τον σύντροφό της και ούτε πρόκειται να παντρευτεί!


πηγή: http://www.pentapostagma.gr/2014/12/%cf%83%ce%bf%ce%ba-%ce%b8%ce%b1-%ce%ad%ce%ba%ce%b1%ce%bd%ce%b5-%ce%ad%ce%ba%cf%84%cf%81%cf%89%cf%83%ce%b7-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%87%ce%ac%cf%81%ce%b7-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%ba%ce%b1%cf%81%ce%b9%ce%ad.html#ixzz3LdK8KH5p

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου