ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Ήρθε το «τέλος» των τηλεοπτικών διαφημίσεων

Ήρθε το «τέλος» των
τηλεοπτικών διαφημίσεων;

Μέχρι το τέλος του χρόνου αναμένεται να ξοδεύονται περισσότερα χρήματα στις διαφημίσεις μέσω κινητών απ’ ότι στη τηλεόραση.

Οι εφιάλτες των τεχνοφοβικών φαίνονται πως σύντομα θα γίνουν πραγματικότητα. Τα κινητά τηλέφωνα θα καλύψουν όλους τους τομείς της ζωής μας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα τα ποσά που δαπανιούνται για διαφημιστικά μέσω κινητών συσκευών πρόκειται να ξεπεράσουν το κόστος των διαφημίσεων σε εφημερίδες, τηλεόραση και ραδιόφωνο, μέχρι το τέλος του 2014.
Οι δαπάνες για τις διαφημίσεις στα κινητά και τις ταμπλέτες μέχρι το τέλος της χρονιάς θα έχουν παρουσιάσει αύξηση κατά 83% σε σχέση με πέρυσι, μια αύξηση της τάξεως των 8.04 δισεκατομμύρια δολάρια.
Το mobile advertising είναι σήμερα το τρίτο πιο κυρίαρχο μέσο διαφήμισης, με την τηλεόραση να κρατάει τη πρωτιά και το desktop advertising να ακολουθεί. Αυτή η ιεραρχία, όμως, φαίνεται να αλλάζει.
Μπορεί να φαίνεται σχεδόν αδιανόητο πως οι διαφημίσεις στα κινητά θα μπορέσουν να ξεπεράσουν τα διαφημιστικά σποτ της τηλεόρασης, δεν είναι όμως και τόσο παράλογο αν σκεφτεί κανείς τις ώρες που περνάει κάποιος στο κινητό του. Το κινητό είναι πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής και αυτό είναι κάτι που οι διαφημιστές φαίνεται πως το λαμβάνουν σοβαρά υπ’ όψιν. Έρευνες έχουν δείξει πως ο χρόνος χρήσης του κινητού αναμένεται να φτάσει στις 2,5 ώρες ημερησίως το 2014, μισή ώρα περισσότερη απ’ ότι πέρυσι.
Αν οι αριθμοί αυτοί συνεχίσουν να αυξάνονται, μέχρι το 2018 – αν όχι νωρίτερα – θα υπάρχουν περισσότερες διαδικτυακές διαφημίσεις απ’ ότι τηλεοπτικές. Αυτός είναι και ο λόγος που ήδη το Facebook, το Twitter και το Instagram έχουν ξεκινήσει να ψάχνουν για διαφημιστικές.
Η Λύση που προτείνουμε για διαφήμιση σας κινητά είναι το Ubiz
Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή Ubiz στο κινητό σας Android και iOS από το https://ubiz.mobi
ή απλα επικοινωνήστε μαζί μας:
Ιάσων Γιάννης Σχίζας, 6944755643 - 2109210270iason.schizas@itguruclub.comwww.itguruclub.com
 ΠΗΓΗ : "  Ηλεκτρονικό Επιχειρείν

no-reply
@photonion.gr   "
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου