ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Το 95% των ανώτερων δημοσίων υπαλλήλων έχει ερωμένη

ΠΗΓΗ :  "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr    " 

Το 95% των ανώτερων δημοσίων υπαλλήλων έχει ερωμένη
    Ερευνα του πανεπιστημίου  Ρενμίν του Πεκίνου έδειξε ότι το95% των μεσαίων και ανώτερων δημοσίων υπαλλήλων έχει ερωμένη. Της αγοράζουν αυτοκίνητο, συνήθως Mini Cooper, και νοικιάζουν σπίτι για να το μετατρέψουν σε ερωτική φωλιά. Εχουν δημιουργηθεί ολόκληρες συνοικίες από... σπιτωμένες ερωμένες, ενώ άλλοι προτιμούν σπίτια κοντά στο γραφείο ή στο οικογενειακό σπίτι.
    Πολλοί φτάνουν να κλέβουν το κράτος για να βγάλουν τα έξοδα. Παράδειγμα, ο υπουργός Σιδηροδρόμων Λιου Ζιγιούν που καταδικάστηκε σε θάνατο με αναστολή για οικονομικές ατασθαλίες που έκανε προκειμένου να συντηρήσει τις 18 ερωμένες του.
    Η 57χρονη Ζανγκ Γιουφέν έχει γίνει ο φόβος και ο τρόμος των παράνομων ζευγαριών στην Κίνα αποκτώντας φήμη που ξεπέρασε τα σύνορα της χώρας της και έχει γίνει γνωστή παγκοσμίως ως «δολοφόνος εραστών» και όχι άδικα. Είναι ιδιωτική ντετέκτιβ και «χτενίζει» το Πεκίνο για λογαριασμό απατημένων γυναικών προκειμένου να ξετρυπώσει τις παλλακίδες που συντηρούν παντρεμένοι Κινέζοι.
    Μόνο το τελευταίο διάστημα ξεσκέπασε 34, όπως λέει η ίδια, δείχνοντας με περηφάνια το καρνέ της. Η πιο εντυπωσιακή επιτυχία ήταν όταν έπιασε διευθυντή των κρατικών σιδηροδρόμων με 17 ερωμένες, μία για κάθε πόλη που επισκεπτόταν λόγω της δουλειάς του.
    Ολα άρχισαν πριν από είκοσι χρόνια, όταν ο άντρας της την εγκατέλειψε για μια πολύ νεότερή της. Ηταν τότε που αποφάσισε να ιδρύσει το γραφείο «Συμμαχία ενάντια στους εραστές» για να βάλει τέλος στο κέρατο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου