ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

Ικανοποίηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας για την Ίδρυση ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στο Άργος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5.8.15 | 
 Ως Ένωση με ικανοποίηση υποδεχόμαστε την απόφαση της Διοίκησης για την επέκταση - εφαρμογή της εποχούμενης δίκυκλης Αστυνόμευσης από ομάδα «ΔΙ.ΑΣ.» και στην πόλη του δήμου ΄Αργους – Μυκηνών. Η μέχρι σήμερα εμπειρία από την εφαρμογή της εν λόγω αστυνομικής δράσης, απέδειξε ότι η Αστυνόμευση με την χρήση δικύκλων επανδρωμένων – με το κατάλληλο προσωπικό, εφοδιαζόμενο με τον απαραίτητο εξοπλισμό, όχι μόνο στο Νομό Αργολίδας αλλά και πανελλαδικά απέδωσε τα μέγιστα.

Οι Αστυνομικοί της «ΔΙ.ΑΣ.» όντας σωστά εκπαιδευμένοι, ευέλικτοι, με διάθεση προσφοράς έχουν καθοριστικό ρόλο στην πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας και αποτελούν πλέον αυτοί την αιχμή του δόρατος της εποχούμενης Αστυνόμευσης.

Επιπλέον κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει, τουλάχιστον όσο έχει να κάνει με την περιοχή του Ναυπλίου, ότι η εν λόγω ομάδα κατάφερε αφενός να συμβάλλει ουσιαστικά στην εμπέδωση - στην τοπική κοινωνία - του αισθήματος ασφαλείας και αφετέρου να αποσπά θετικά σχόλια, καθώς έχει προσφέρει τα μέγιστα στην ασφάλεια των πολιτών και έχει εκμηδενίσει συμβάντα επιλήψιμα.

Τέτοιου είδους πρωτοβουλίες εκ μέρους της Διοικήσεως, σε συνδυασμό και με την αναβάθμιση του Α.Σ. Λυγουριού , με προοπτική την μετεξέλιξη του σε Αστυνομικό Τμήμα, δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα, παρά μόνο να αποσπάσουν τα ευμενή σχόλια, τόσο τα δικά μας, αλλά κυρίως και των τοπικών κοινωνιών.

Βεβαίως είναι γνωστό ότι η επάνδρωση τόσο της νεοϊδρυθείσας ομάδας «ΔΙ.ΑΣ.» στο Άργος, όσο και η ενίσχυση του Α.Σ. Λυγουριού, έγινε από προσωπικό των υπολοίπων Υπηρεσιών της Δ.Α. Αργολίδας και κατόπιν αυτού ως Ένωση, θεωρούμε δεδομένο, ότι εκ μέρους της Δ.Α. Αργολίδας έχει προβλεφτεί και έχει ληφθεί μέριμνά έτσι ώστε με τα νέα δεδομένα, να μην στερηθούν οι συνάδελφοι εργασιακών δικαιωμάτων τους σχετικά με την τήρηση του ωραρίου εργασίας, την λήψη των ημερησίων αναπαύσεων και των προγραμματισμένων αδειών γενικότερα και έχει εξασφαλιστεί η κατάλληλη υλικοτεχνική υποδομή για την λειτουργία των νέων Υπηρεσιών, κατά τέτοιο τρόπο ώστε να μην επηρεαστεί η λειτουργία των λοιπών υπηρεσιών της Διεύθυνσης, σε βαθμό τέτοιο, ώστε να αντιμετωπίσουν ιδιαίτερες δυσκολίες, προκειμένου να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους, έναντι των πολιτών χωρίς να μειωθούν δυνάμεις από την μέχρι στιγμής προσφερόμενη αστυνόμευση, αλλά και να τηρηθούν οι συνθήκες ασφαλείας των συναδέλφων με περιπολικά επανδρωμένα με πλήρωμα.

Κλείνοντας εκφράζουμε την ικανοποίηση μας, διότι γίνονται πράξη προτάσεις μας, οι οποίες είχαν υποβληθεί σε προγενέστερες Διοικήσεις και δηλώνουμε απερίφραστα την πρόθεσή μας, να είμαστε αρωγοί στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας, έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η απόλυτη επιτυχία της λειτουργίας, τόσο των νέων Υπηρεσιών όσο και της Διευθύνσεως μας γενικότερα, καθώς και ότι θα είμαστε δίπλα στους συναδέλφους να αντιμετωπίσουμε τυχόν προβλήματα ή δυσλειτουργίες που θα παρουσιαστούν.

ΠΗΓΗ : "  http://www.argolikeseidhseis.gr  " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου