ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2016

Εντυπωσιακό: Κρητικός σεφ έφτιαξε τη μεγαλύτερη χωριάτικη σαλάτα στον κόσμο! (βίντεο) 20 тонн греческого салата в Москве/20 tons of Greek salad in Moscow

6
Likes
Facebook6TwitterGoogle+PinterestEmailPrinter FriendlySumoMe
Τον Πέτρο Λαμπρινίδη που κατάφερε με τη χωριάτικη σαλάτα – γίγας που έφτιαξε να κερδίσει μια θέση στο βιβλίο των...

sef


Τον Πέτρο Λαμπρινίδη που κατάφερε με τη χωριάτικη σαλάτα – γίγας που έφτιαξε να κερδίσει μια θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες, βράβευσε ο Δήμος Μαλεβιζίου του Ηρακλείου Κρήτης.

O γνωστός σεφ, δημιούργησε με την ομάδα του και περισσότερους από 1.000 εθελοντές στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας, μια χωριάτικη σαλάτα βάρους 20 τόνων και 100 κιλών, προβάλλοντας την ελληνική κουζίνα στην καρδιά της Ρωσίας και μάλιστα στο πλαίσιο των εορτασμών για την Ημέρα Πόλης της Μόσχας.
Βίντεο: Ελληνας σεφ έφτιαξε σαλάτα για Γκίνες


Ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που ένας συμπολίτης μας, ο γνωστός σεφ Πέτρος Λαμπρινίδης, κέρδισε επάξια μια θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Guinness και έδωσε τη δυνατότητα της διεθνούς προβολής στην πατρίδα μας. Όπως καταλαβαίνετε κάθε δράση που προβάλει τον τόπο μας διεθνώς, είναι όχι απλά αναγκαία, αλλά απαραίτητη και οφείλουμε να ενισχύουμε με κάθε τρόπο την προβολή αυτή. Τον συγχαίρουμε και τον ευχαριστούμε γι’ αυτό και προσωπικά του εύχομαι να είναι πάντα γερός και δυνατός, γεμάτος δημιουργικές και πρωτότυπες εμπνεύσεις και να έχει μια καριέρα γεμάτη επιτυχία και διακρίσεις».


πηγή: http://www.pentapostagma.gr/2016/10/%ce%b5%ce%bd%cf%84%cf%85%cf%80%cf%89%cf%83%ce%b9%ce%b1%ce%ba%cf%8c-%ce%ba%cf%81%ce%b7%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c%cf%82-%cf%83%ce%b5%cf%86-%ce%ad%cf%86%cf%84%ce%b9%ce%b1%ce%be%ce%b5-%cf%84%ce%b7-%ce%bc.html#ixzz4M8BQHCl4
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου