ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Wyndham: Η αλυσίδα με τα 8.000 ξενοδοχεία ήρθε και στην Ελλάδα (έστω και με καθυστέρηση)

Ξεκινάει την λειτουργία του την 1η Δεκεμβρίου στο Wyndham Grand Αthens, το νέο πεντάστερο ξενοδοχείο στην Αθήνα, το πρώτο που φέρνει την υπογραφή του Wyndham Group Hotel
H Wyndham Hotel Group, η μεγαλύτερη εταιρεία ξενοδοχείων στον κόσμο με 8.000 ξενοδοχεία και περισσότερα από 679.100 δωμάτια σε 73 χώρες θα έχει παρουσία και στην Ελλάδα από 1η Δεκεμβρίου. Την συγκεκριμένη ημερομηνία - και δύο μήνες νωρίτερα από τον αρχικό σχεδιασμό - θα ξεκινήσει την λειτουργία του το ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens, στην πλατεία Καραϊσκάκη στον Κεραμικό, στον χώρο όπου φιλοξενούνταν έως και πριν από μερικά χρόνια το Imperial Athens.


To νέο ξενοδοχείο θα διαθέτει 276 δωμάτια, 2.500τ.μ. χώρους για συνέδρια και εκδηλώσεις, καθιστώντας το ξενοδοχείο στις ισχυρές θέσεις του συνεδριακού τουρισμού στην Αθήνα. Ανάμεσα στις σύγχρονες εγκαταστάσεις, θα περιλαμβάνονται επίσης εστιατόριο, μπαρ, spa κι  roof top μπαρ-εστιατόριο 450τ.μ.,με πισίνα καταρράκτη και θέα 360° σε όλη την Αθήνα μέχρι και τη θάλασσα. Το εύρος τιμών από το πιο μικρό δωμάτιο (26 τ.μ.) στην low season έως το μεγαλύτερο σε υψηλή περίοδο είναι από 126 ευρώ έως 450 ευρώ.
Όπως ανέφεραν, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, τα στελέχη του ομίλου ένα από τα "δυνατά χαρτιά" του Wyndham Grand Athens θα είναι η πολύ γρήγορη και σταθερή σύνδεση ιντερνετ που θα απολαμβάνουν οι επισκέπτες καθώς θα χρησιμοποιούν γραμμή οπτικών ινών.
Σε ερώτηση του news247 για την καθυστέρηση έλευσης του ομίλου στην Ελλάδα (σ.σ. η χώρα μας είναι η 74η στην οποία επεκτείνετε) ο Edwin Broers, Regional Vice President Central & Eastern Europe at Wyndham Hotel Group ανέφερε "ότι την περίοδο που η Wyndham επεκτείνονταν στην περιοχή το κλίμα δεν ήταν το κατάλληλο για κινήσεις στην χώρα". Εδώ αξίζει να αναφερθεί ότι στην Τουρκία όπου η Wyndham άνοιξε το πρώτο της ξενοδοχείο πριν από 7 χρόνια (σ.σ. όταν ξεσπούσε η κρίση στην Ελλάδα) πήρε απόφαση για δυναμική επέκταση πριν από 5 χρόνια με αποτέλεσμα σήμερα να διαθέτει 50 ξενοδοχεία στην γειτονική χώρα.
Υπενθυμίζεται ότι το έργο του Wyndham Grand Athens έχει αναλάβει η Zeus International, μία ελληνική εταιρία που προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε ιδρύματα και οργανισμούς, καθώς και υπηρεσίες ανάπτυξης και management σε ξενοδοχεία, όντας ήδη υπεύθυνη για τη λειτουργία ξενοδοχείων στην Ανατολική Ευρώπη. Το Wyndham Grand Athens θα αποτελέσει την αφετηρία δράσης και δυναμικής παρουσίας της και εντός Ελλάδας. Επισημαίνεται ότι οι συντονισμένες ενέργειες από την έμπειρη ομάδα συνεργατών της Zeus International έχουν ήδη επιταχύνει τις εργασίες με αποτέλεσμα το άνοιγμα του ξενοδοχείου να έχει μεταφερθεί νωρίτερα, την 1 Δεκεμβρίου 2016, αντί για το 2017 που είχε αρχικά υπολογιστεί.
H μακροχρόνια εμπειρία της διοίκησης της Zeus International στην ανάπτυξη και διαχείριση αντίστοιχων ξενοδοχειακών έργων τα τελευταία 15 χρόνια, τα οποία ξεπερνούν τα 300 εκατομμύρια ευρώ συνολικά, εξασφαλίζει τόσο την αρτιότητα του κατασκευαστικού αποτελέσματος όσο και την επιτυχή λειτουργία του.
Ο όμιλος Wyndham Hotel Group διαθέτει κάτω από την ομπρέλα του 16 σήματα ανάμεσα στα οποία ξεχωρίζουν το Ramada, Dolce Hotels and Resorts, Wyndham Grand, Wingate, Microtel Inn & Suites, Super 8, Travelodge, Knights Inn.

ΠΗΓΗ : " http://news247.gr    " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου