ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

Η Ρωσία διεξάγει μια πρωτοφανή σε μέγεθος αεροπορική άσκηση

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma   " 

Posted: Αυγούστου 5, 2014 at 1:00 μμ, Last Updated: 
η-ρωσία-διεξάγει-μια-πρωτοφανή-σε-μέγεθος-αεροπορική-άσκηση
Μετά τις ασκήσεις του ΝΑΤΟ, τώρα είναι η σειρά της ΡωσικήςΠολεμικής Αεροπορίας για ένα πενθήμερο ασκήσεων μεγάλης κλίμακας. Στα σύνορα με την Ουκρανία, η ρωσική αεροπορική δύναμη της Μόσχας ασκείται με την καταστροφή εναέριων και επίγειων στόχων – για πρώτη φορά σε αυτήν την κλίμακα.

Η Ρωσική Πολεμική Αεροπορία έχει ξεκινήσει μια πρωτοφανή σε μέγεθος άσκηση, με περισσότερα από 100 μαχητικά αεροσκάφη. Στην άσκηση συμμετέχει και πλήθος αεροσκαφών διαφορετικών κατηγοριών, όπως και ελικόπτερα διαφόρων κατηγοριών, δήλωσε ο εκπρόσωπος της Ρωσικής Πολεμικής Αεροπορίας Ιγκόρ Κλίμοφ, στο πρακτορείο ειδήσεων Interfax. 
Μια τέτοια άσκηση, η οποία λαμβάνει χώρα σε τρεις στρατιωτικές περιοχές της αχανούς αυτοκρατορίας, πραγματοποιείται στην Ρωσία για πρώτη φορά. Λαμβάνει επίσης χώρα στην περιοχή των συνόρων με την Ουκρανία.
η-ρωσία-διεξάγει-μια-πρωτοφανή-σε-μέγεθος-αεροπορική-άσκηση-1Τα μαχητικά αεροσκάφη που συμμετέχουν είναι τύπου Su-27, Su-34, MiG-29 και MiG-31. Η άσκηση έχει προγραμματιστεί έως την Παρασκευή. Είναι η πρώτη από μια μεγάλη σειρά ασκήσεων της Ρωσικής Πολεμικής Αεροπορίας.
Τα πληρώματα ασκούνται στην καταστροφή εναέριων και επίγειων στόχων, αν μη τι άλλο, με την εκτόξευση πυραύλων στην περιοχή Αστραχάν στην Κασπία Θάλασσα. Η αλληλεπίδραση των συστημάτων αντιπυραυλικής άμυνας και αεροσκαφών, και ο ανεφοδιασμός των πολεμικών αεροσκαφών στον αέρα, αποτελούν επίσης στοιχεία της άσκησης.


Πολλές χώρες του ΝΑΤΟ διεξήγαγαν πρόσφατα στρατιωτικά γυμνάσια, λόγω της σύγκρουσης στην Ουκρανίας. Λόγω της αντιπαράθεσης μεταξύ της Ρωσίας και της Δύσης, στρατιωτικές ασκήσεις αυτού του μεγέθους παρατηρούνται με αυξημένη προσοχή.

fox2magazine

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου