ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Επισκέψεις του Προέδρου της Ε.Α.Α.Σ. σε Παραρτήματά της. Διαβάστε στην ανακοίνωση της Άρτας για τις προθέσεις της ΕΑΑΣ για την απόφαση του ΣτΕ




Ο Πρόεδρος της Ε.Α.Α.Σ. Υπτγος ε.α. Ευάγγελος Δανιάς,  στα πλαίσια ενημέρωσης  των συναδέλφων - Μελών μας, επισκέφτεται τα Παραρτήματα της Ε.Α.Α.Σ.  Αιτωλ/ανίας, Άρτης και Πρεβέζης από 24 έως 27 Σεπ 2014.


      Εγκαινιάζεται έτσι το πλάνο σχεδιασμού επισκέψεων Μελών του Δ.Σ. της Ε.Α.Α.Σ.  που θα παραγματοποιούνται προκειμένου να ακούγονται οι απόψεις και τα επιμέρους προβλήματα που απασχολούν τους συναδέλφους, να δίνονται  λύσεις και αναγκαίες εξηγήσεις, στο πνεύμα των δυνατοτήτων της  Ε.Α.Α.Σ. και φυσικά  των αποφάσεων του Δ.Σ.

Εκ του Γραφείου Τύπου
                                                                                                                                                                  

Το Τ.Σ. του Παραρτήματος της  Ε.Α.Α.Σ.  Ν. Άρτης μας ενημερώνει σχετικά:

       Το Γραφείο του παραρτήματός μας επισκέφθηκε ο πρόεδρος της Ε.Α.Α.Σ., Υπτγος  Δανιάς Ευάγγελος με σκοπό την ενημέρωση σε θέματα που μας απασχολούν καθώς και για συζήτηση εφ΄ όλης της ύλης.
      Η προσέλευση των συναδέλφων ήταν πολύ μεγάλη, η δε ενημέρωση ήταν αναλυτική και διεξοδική σε όλα τα θέματα που μας αφορούν και μας απασχολούν.
     Τα κυρίαρχα θέματα της ενημέρωσης και στη συνέχεια της συζήτησης που ακολούθησε, ήταν οι πληροφορίες που είχε για  αποκατάσταση των συντάξεων καθώς και ποιες θα είναι οι ενέργειες στη περίπτωση που δεν εφαρμοστεί πλήρως η απόφαση του ΣτΕ. Μας έκανε γνωστό, πως  οι πρόεδροι των θεσμικών Ενώσεων κλήθηκαν στο ΥΠΕΘΑ, όπου τους ενημέρωσαν για το σχέδιο που αφορούσε  στην αποκατάσταση μισθών και συντάξεων και τους έδειξαν,χωρίς να τους επιδοθεί, και το σχετικό έγγραφο. Σε ότι αφορά το θέμα των ενεργειών, στην περίπτωση δυσμενούς εξέλιξης στην αποκατάσταση τω συντάξεων, μας τόνισε με έμφαση ότι η Ε.Α.Α.Σ. είναι αποφασισμένη να εξαντλήσει όλα τα προβλεπόμενα ένδικα μέσα, φθάνοντας μέχρι και το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο. 

ΠΗΓΗ : "  http://eaasargolida.blogspot.gr  " 
     " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου