ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Πoιο είναι το απίστευτο ελάττωμα του νέου iPhone 6 plus σύμφωνα με ανθρώπους που το αγόρασαν!

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma    " 

Posted: Σεπτεμβρίου 25, 2014 at 12:01 πμ, Last Updated: 
iphone6
Όταν η Apple αποφάσισε να κυκλοφορήσει το μεγαλύτερη iPhone της, των 5,5 ιντσών, πολλοί φοβόντουσαν ότι η συσκευή θα ήταν τόσο μεγάλη που δεν χωρούσε στην τσέπη τους. Τα όμως πράγματα έχουν αλλάξει, αφού αυτοί που φοβούνταν ότι δεν θα μπορούν να το χωρέσουν, τώρα παραπονιούνται ότι λυγίζει όταν βρίσκεται στην τσέπη τους, την ώρα που κάθονται.

Σύμφωνα με το MacRumors, λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία του νέου κινητού, κάποιοι χρήστες αναφέρουν πως το κινητό τους δείχνει να έχει στραβώσει μετά από κάθε φορά που κάθονται και το έχουν στην τσέπη τους.
Όπως γράφει στο MacRumors χρήστης με το όνομα “hanzoh” μετά από κάποιες ώρες με το iPhone 6 Plus στην τσέπη του παντελονιού του ενώ οδηγούσε για 4 ώρες σ’ έναν γάμο, μετά το γεύμα που ακολούθησε τον γάμο και τον… χορό (συνολικά 18 ώρες), το κινητό του ήταν κάπως έτσι:
Σύμφωνα με το MacRumors το λύγισμα του iPhone 6 plus θα μπορούσε να ήταν αποτέλεσμα του μεγάλου μεγέθους του.
Δεν είναι η πρώτη φορά που χρήστες κάνουν παράπονα ότι τα iPhone τους λυγίζουν. Πέρσι, σύμφωνα με αναφορές του Cult Of Mac χρήστες του iPhone 5s επίσης διαμαρτύρονταν ότι λυγίζει ενώ ήταν στην τσέπη τους.
newmoney

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου