ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο, 27 Σεπτεμβρίου 2014

Προφητεία Γέροντα Ιωσήφ Βατοπεδινού: «H Ελλάδα πρώτα θα δεχτεί οικονομική επίθεση και μετά στρατιωτική… από την Τουρκία!» (ΒΙΝΤΕΟ). NOIAZOMAI - ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΙΩΣΗΦ: ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma    " 

Posted: Σεπτεμβρίου 25, 2014 at 4:15 μμ, Last Updated: 
gerontas
Ένα συγκλονιστικό βίντεο του χαρισματικού Γέροντα Ιωσήφ του Βατοπεδινού που συγκλονίζει και προβληματίζει ταυτόχρονα. Ο Άγιος Γέροντας τα είχε «δει» όλα με κάθε λεπτομέρεια και μας τα μεταφέρει αυτούσια. Η διήγηση του δημιουργεί εγρήγορση και θαυμασμό.

Τα είχε δει όλα: την Οικονομική Κρίση, την Πολιτειακή Ανωμαλία, την ξαφνική Απόσυρση του Διεθνούς Κεφαλαίου, τις Απολύσεις, τη Φτώχεια, την Τουρκική Εισβολή σε ώρα αδυναμίας της Ελλάδος, τη Ρωσική σφοδρή Αντεπίθεση, τη Νίκη των Ρώσων και την ήττα της Τουρκίας, την απάντηση Αμερικανών-Νατοϊκών, τον φονικότατο Παγκόσμιο Πόλεμο στον οποίο δεν θα πάρει μέρος η Ελλάδα, την Έγερση του Κεκοιμημένου Βυζαντινού μας Βασιλέως, την Ειρήνη, τον τελικό Θρίαμβο του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας και μετά από δεκαετίες, τη φοβερή Έλευση του Αντιχρίστου, αφού πρώτα έχει κηρυχθεί η Ορθοδοξία παντού!
Μη φοβηθείτε! Το χέρι του Θεού και η σκέπη της Παναγίας μας είναι πάνω από την Ορθόδοξη μικρή μας Ελλάδα και Κύπρο! Πάνω από τα μικρά καντηλάκια της μεγάλης Αλήθειας! Της Ορθοδοξίας!
Ο Γέροντας Ιωσήφ ο Βατοπεδινός κοιμήθηκε στο Άγιο Όρος την 1η Ιουλίου 2009 μ.Χ. με ένα θαυμαστό παραδεισένιο χαμόγελο.
Δείτε το συγκλονιστικό Βίντεο:
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου