ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Δείτε τη στιγμή που οι Αμερικάνοι βομβαρδίζουν τους τζιχαντιστές! (ΒΙΝΤΕΟ) . USS Arleigh Burke launches Tomahawk Land Attack Missiles to combat ISIL

ΠΗΓΗ : "    pentapostagma     " 



Posted: Σεπτεμβρίου 24, 2014 at 11:15 μμ, Last Updated: 
ImageHandler
Το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ έδωσε στη δημοσιότητα ένα πεντάλεπτο βίντεο, στο οποίο καταγράφεται η στιγμή της εκτόξευσης 14 πυραύλων Τόμαχοκ από το αντιτορπιλικό κλάσης Arleigh Burke, με στόχο τις θέσεις των τζιχαντιστών στη Συρία!
Ο απολογισμός, βάσει των στοιχείων που ανακοίνωσε το συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιώματων, κάνει λόγο για τουλάχιστον 20 νεκρούς τζιχαντιστές.
Σύμφωνα με εκπρόσωπο του Πενταγώνου «οι βομβαρδισμοί στη Συρία θα συνεχίσουν για κάποιο διάστημα», χωρίς να ορίζεται πόσο ακριβώς θα είναι «αυτό το διάστημα».
Παράλληλα, οι ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ πραγματοποίησαν επίθεση και κατά ενός δικτύου βετεράνων της Αλ Κάιντα, το οποίο είχε δημιουργήσει ένα προπύργιο δυτικά από το Χαλέπι και σχεδίαζε επιθέσεις κατά χωρών της Δύσης. Από τους βομβαρδισμούς σε αυτό το σημείο έχασαν τη ζωή τους περίπου 50 άνθρωποι.
Όπως αποκαλύπτει το pentapostagma.gr, η αντίδραση των τζιχαντιστών αναμένεται ανεξέλεγκτη και ραγδαία. Εκπρόσωπος τους δήλωσε ότι το Ισλαμικό Κράτος θα απαντήσει στις υπό τις ΗΠΑ αεροπορικές επιδρομές στο συριακό έδαφος, ενώ κατηγόρησε και τη Σαουδική Αραβία που συμμετείχε στις επιθέσεις: «Θα υπάρξουν αντίποινα σε αυτές τις επιθέσεις. Οι γιοι του Σαλούλ είναι εκείνοι που ευθύνονται. Έγιναν εξαιτίας τους», ανέφερε χαρακτηριστικά στο Reuters.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου