ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΟΙ … PETRONAS ΚΑΙ Ο ΜΥΘΟΣ ΤΟΥ ΜΠΡΟΥΝΕΙ ΓΛΥΚΟΠΙΟΤΟ … HAPPY END

ΠΗΓΗ : Versus Travel Newsletter
newsletter@versus-travel.gr
 
 
ΤΕΤΑΡΤΗ 20/11
 
 
 
 
Δηλώστε απαραίτητα τη συμμετοχή σας στο 210.41.01.601 εσ. 123, είτε στην πρώτη εκδήλωση είτε στην δεύτερη είτε και στις δύο. Μεσολαβεί διάλειμμα μεταξύ των εκδηλώσεων.
Σας ενημερώνουμε ότι εφεξής ο μηχανογραφικός έλεγχος των συμμετεχόντων στις εκδηλώσεις αλλά και η καταγραφή της παρουσίας των μελών της λέσχης μας, θα εκτελείται στο ισόγειο του κτιρίου. 
Για τα μέλη μας που δεν δικαιούνται κάρτα, ο έλεγχος θα γίνεται με βάση την ψηφιακή λίστα συμμετοχής. Για τα υπόλοιπα μέλη μας, ο έλεγχος θα γίνεται υποχρεωτικά μέσω της κάρτας μέλους έτσι ώστε να διασφαλίζουμε καλύτερα την διαδικασία προσέλευσης.
 
18:00 ΕΝΑΡΞΗ ΕΚΘΕΣΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ VERSUS CLUB
 
Ελάτε να δείτε τα εκθέματα των συνταξιδιωτών σας και να τα βαθμολογήσετε. Πρώτο δώρο ένα αεροπορικό εισιτήριο. Την Τετάρτη ολοκληρώνεται η διαδικασία ψηφοφορίας για την καλύτερη φωτογραφία από τις 81 που τελικά εκθέτουμε.
 
18:15 ΠΡΩΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ :  ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΚΑΡΓΑΚΟΣ
 
ΣΑΡΑΝΤΗΣ Ι. ΚΑΡΓΑΚΟΣ  : Αμάρτυρον ουδεν αείδω
Αιθιοπία – Αβησσυνία μια Ελλάδα στην Αφρική

Λιβύη : Αναζητώντας το Χαμένο "Σίλφιο" στην Ελληνική Κυρήνη

 
19:30                   ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ- ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ
ΜΑΛΑΙΣΙΑ – ΜΠΡΟΥΝΕΙ     
Τα πρόσωπα της Μαλαϊκής  Χερσονήσου
 
Γλυκόπιοτη Βραδιά με μουσική …
 
 
ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ : Τα μέλη εκθέτουν
Στο 5ο όροφο της λέσχης μας, ολοκληρώνεται η έκθεση φωτογραφίας με συμμετοχή των μελών μας.
Η αξιολόγηση των φωτογραφιών θα γίνει μόνο από τα μέλη του Versus Club 2013-2014 και σύμφωνα με τους όρους που ήδη έχουν δημοσιευτεί.  Ήδη ανακοινώσαμε ότι το έπαθλο για τον πρώτο νικητή είναι ένα αεροπορικό εισιτήριο για την Ινδοκίνα. Η ανακοίνωση του ονόματος του νικητή θα γίνει στην εκδήλωση της Τετάρτης 27 Νοεμβρίου 2013.
 
18:15         ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΩΤΗ – ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΚΑΡΓΑΚΟΣ
 
Με  σύνθημά  του,  την …. του αρχαίου ποιητή Καλλίμαχου του Κυρηναίου  «αμάρτυρον ουδέν αείδω», ο Ιστορικός, συγγραφέας, Σαράντος Καργάκος, στην αναζήτηση του για μια άλλη Ελλάδα, προσεγγίζει και αποκαλύπτει τα μνημεία, φυσικά και ανθρώπινα  και τους καλλιτεχνικούς θησαυρούς της Λιβύης και της Αιθιοπίας μέσα από ένα  Οδοιπορικό ζωής  και ομολογεί    
… Μπροστά στό µεγαλεο τς Λαλιµπέλλα σβήνουν όλα τα σηµερινά τεχνικά  «θαύµατα»  
...ότι «η περιπέτεια είναι το «αλάτι» στη νοστιμιά του ταξιδιού...
 
19: 30 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ: ΜΑΛΑΙΣΙΑ - ΜΠΡΟΥΝΕΙ
 
Πρωταγωνίστρια στη μακρόστενη χερσόνησο της Μαλαϊκής στην ΝΑ Ασία, που βρίσκεται μεταξύ του κόλπου του Σιάμ και του Ινδικού ωκεανού, η Μαλαισία είναι ένας τόπος σπάνιας ομορφιάς και  έχει να επιδείξει μια ολόκληρη συστοιχία περιοχών με διαφορετική φυσιογνωμία και χάρες ...
Από την κοσμοπολίτικη γοητεία της φουτουριστικής της πρωτεύουσας,  Κουάλα Λουμπούρ με τoυς πανύψηλους PETRONAS, τους  φαρδύς  δρόμους με τα αποικιακά κτίσματα,  τa εμπορικά κέντρα και τα  μεγάλα πάρκα, μέχρι την αρχέγονη καταπράσινη ζούγκλα του Βόρνεο και τις  ονειρεμένες παραλίες της Κότα Κινάμπαλου,  η Μαλαισία έχει πολλά «πρόσωπα» να επιδείξει σε κάθε επίδοξο ταξιδιώτη και ταξιδευτή.
 
Η «ιδιαιτερότητα»  όμως στην Ν. Ασία  είναι μια πολύ μικρή «χώρα» , πάνω στο νησί Βόρνεο, όπου οι φιλήσυχοι πολίτες της απολαμβάνουν την ευημερία τους  σε μια  σχεδόν παραμυθένια ατμόσφαιρα.
Το σουλτανάτο του Μπρουνέι, ή αλλιώς ο «οίκος της ειρήνης» αποτελεί σχεδόν ένα μυστήριο, μια διαφορετική πραγματικότητα .
 
 
Η δήλωση συμμετοχής είναι υποχρεωτική. Παρακαλούμε δηλώστε τη συμμετοχή σας, καλώντας στο τηλέφωνο 210.41.01.601 εσ. 123
 
Σε περίπτωση που δηλώσατε συμμετοχή και για οποιαδήποτε αιτία δεν μπορείτε τελικά να παρευρεθείτε, παρακαλούμε όπως ακυρώσετε τη συμμετοχή σας καλώντας στο τηλέφωνο 210.41.01.601 εσ. 123

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου