ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των Πανελλαδικών εξετάσεων του 2014 [πίνακες]

ΠΗΓΗ :  "  pentapostagma   " 

Posted: April 16, 2014 at 8:02 am, Last Updated: April 16, 2014 at 12:46 am
panellinies.660_18_0Ανακοινώθηκε από το υπουργείο Παιδείας το πρόγραμμα των Πανελλαδικών Εξετάσεων του 2014 για τους υποψηφίους όλων των κατηγοριών. Σύμφωνα με την πρόγραμμα οι εξετάσεις θα ξεκινήσουν στις 28 Μαΐου και θα ολοκληρωθούν στις 12 Ιουνίου για τα βασικά μαθήματα. Τα μαθήματα του εφετινού σχολικού έτους θα λήξουν την Τετάρτη 21 Μαΐου, ενώ το πρώτο μάθημα, στο οποίο θα εξετασθούν οι υποψήφιοι θα είναι η Νεοελληνική Γλώσσα.

* Οι πανελλαδικές εξετάσεις των υποψηφίων των ημερήσιων και εσπερινών Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των ημερήσιων και εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ-ΟΜΑΔΑ Β΄) για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση θα αρχίσουν μια εβδομάδα μετά (Τετάρτη 28 Μαϊου) και οι πανελλαδικές εξετάσεις των υποψηφίων ημερήσιων και εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ-ΟΜΑΔΑ Α΄) θα αρχίσουν την Πέμπτη 29 Μαϊου.
* Οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων θα ξεκινήσουν το Σάββατο 21 Ιουνίου. Η Υγειονομική Εξέταση και Πρακτική Δοκιμασία των υποψηφίων για εισαγωγή στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Τ.Ε.Φ.Α.Α.) θα διεξαχθεί από 23 Ιουνίου ως και 4 Ιουλίου. Τέλος, οι επαναληπτικές πανελλαδικές εξετάσεις των ΓΕΛ θα αρχίσουν την Πέμπτη 19 Ιουνίου.
* Οι απολυτήριες εξετάσεις για τα μαθήματα που εξετάζονται σε επίπεδο σχολικής μονάδας για την Γ΄ τάξη των ημερήσιων και τη Δ΄ τάξη των εσπερινών Γενικών Λυκείων θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 13 Ιουνίου για όσους θα έχουν συμμετάσχει στις πανελλαδικές και θα διενεργηθούν με βάση το πρόγραμμα που καταρτίζει το κάθε λύκειο χωριστά.
* Οι απολυτήριες και πτυχιακές εξετάσεις ημερήσιων και εσπερινών ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ Α΄ και Β΄) σε επίπεδο σχολικής μονάδας θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 20 Ιουνίου, επίσης με βάση το πρόγραμμα που καταρτίζει το κάθε λύκειο χωριστά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου