ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Απο πού “κινδύνεψε” η Φ/Γ ΣΑΛΑΜΙΣ …Απο την εκπαιδευτική Τορπίλη στην Άσκηση «Noble Dina»; (φώτο)

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma,    " 

Posted: April 15, 2014 at 1:00 pm, Last Updated: April 15, 2014 at 12:30 am

ΦΓ ΣΑΛΑΜΙΣΕμείς αναφέραμε για τις ασκήσεις της Φρεγάτας μας με την Ισραηλινή Κορβέτα αλλά και το Αμερικάνικο και μάλιστα με φωτογραφίες σε ανάρτηση μας !
Η τορπίλη μεταφέρεται απο τους δύτες στο πολεμικό Ramage (DDG 61)
«Επειδή διαβάσαμε για εκτόξευση βλήματος εναντίον της Φρεγάτας Σαλαμίς απο Ισραηλινό πλοίο … «
Εκείνο που έχουμε να πούμε μήπως κάποιος από την Φρεγάτα να τρόμαξε από την εκτόξευση της εκπαιδευτικής Τορπίλης που έγινε την 9η Απριλίου από το Αμερικάνικο πολεμικό Ramage (DDG 61) στο πλαίσιο της Άσκησης , η Τορπίλη που εκτοξεύτηκε (΄φωτο )ήταν εκπαιδευτική και αργότερα έγινε και περισυλλογή της όπως φαίνεται και από της φωτογραφίες …

ΦΓ ΣΑΛΑΜΙΣ1ΦΓ ΣΑΛΑΜΙΣ2

                     Η τορπίλη μεταφέρεται δεμένη στο πολεμικό Ramage (DDG 61)

                               ΦΓ ΣΑΛΑΜΙΣ4

Δύτης πλησιάζει την Τορπίλη αφού τη εντόπισε
Ίσως μέλος του πληρώματος της Φρεγάτας Σαλαμίς να μετέφερε την ιστορία περί εκτόξευσης πυραύλου από το Ισραηλινό πλοίο που έπλεε όπως φαίνεται σε κοντινή απόσταση … η Φώτο είναι την 9η Απριλίου με την Σαλαμίς αριστερά και την Κορβέτα του Ισραήλ δεξιά
salamis--1024x627

MEDITERRANEAN SEA (April 9, 2014) – Τthe Greek frigate HS Salamis (F 455), left, and the Israeli Sa’ar 5-class corvette INS Eilat (501) in support of exercise Noble Dina, an annual multi-national training exercise conducted with the Hellenic and Israeli navies. (U.S Navy)
Όχι τίποτε άλλο αλλά η Άσκηση συνεχίστηκε και την επόμενη ημέρα χωρίς να αναφερθεί το παραμικρό …Λάθη γίνονται και ίσως να μεταφέρονται και καθ υπερβολή !
Η φώτο είναι απο τη Γέφυρα του πολεμικού Ramage (DDG 61) που εκτόξευσε την τορπίλη την επόμενη ημέρα
Απο το Γενικό Επιτελείο πάντως είχαμε διάψευση συμβάντος με Φ/Γ ΣΑΛΑΜΙΣ
13778798163_ce7a0f83c4_b
Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού διαψεύδεται κατηγορηματικά το ότι βραδυνές ώρες 9η Απριλίου 2014 κατευθυνόμενο βλήμα παρολίγον να πλήξει τη Φρεγάτα ΣΑΛΑΜΙΣ, στην περιοχή ανοιχτά της Χάιφα, Ισραήλ. Η Φρεγάτα ΣΑΛΑΜΙΣ ουδέποτε διέτρεξε σε κίνδυνο από κατευθυνόμενο βλήμα.
Μέλος του πληρώματος της Φρεγάτας μεταφέρθηκε εκτάκτως βραδυνές ώρες 9η Απριλίου 2014 σε νοσοκομείο της Χάιφα για λόγο, που ουδεμία σχέση έχει με το πιθανολογούμενο συμβάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου