ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Άμα λάχει περνάμε το ποτάμι ! “Ύπάρχουν και τούτοι εδώ Μεμέτια ” (φώτο)

ΠΗΓΗ :  "  pentapostagma   " 

Posted: April 15, 2014 at 2:00 pm, Last Updated: April 15, 2014 at 1:01 am
Άμα λάχει περνάμε το ποτάμιΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ 2014 ‘’ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΕΦΕΔΡΟΙ’’
ntbyΜε απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από 3 έως 6 Απριλίου η άσκηση ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ 2014 στην Θράκη .Για έβδομη συνεχή χρονιά Έλληνες έφεδροι από όλη την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο δοκιμάστηκαν σε ακόμη μια απαιτητική  άσκηση που διοργανώνεται από εφέδρους  και  απευθύνεται σε όλους τους υπεύθυνους Έλληνες πολίτες -οπλίτες.

puem-1024x768Το σενάριο της άσκησης ρεαλιστικό από την άφιξη των ασκούμενων έως και την λήξη και προέβλεπε ,κατάταξη επιστρατευομένων εφέδρων και προώθηση τους στον χώρο διασποράς της μονάδας τους, τοποθέτηση τους σε διμοιρίες και λόχους , άμεση ενημέρωση για την γενική κατάσταση , λήψη διαταγών για εκτέλεση πολλαπλών αποστολών  που αφορούσαν αντικείμενα     και καταστάσεις  που πρέπει να γνωρίζει ένας μαχητής και συναντιούνται  σε ένα σύγχρονο πεδίο μάχης.
3t6i1-1024x7507t9k1-1024x768dmpj1eavv1enpj1-1024x768h1od1kw7q1-1024x768n8c71v3ysΠαρά την δεινή οικονομική κατάσταση που βιώνουμε όλοι μας και έχοντας ‘’σοβαρές’’ απουσίες λόγω προσωπικών και οικογενειακών προβλημάτων  262  Έλληνες απάντησαν στο κάλεσμα για εκπαίδευση των εθελοντών εφέδρων στέλνοντας  μηνύματα προς όλους.
Για τους Έλληνες  όπου και αν κατοικούν , ΝΑΙ υπάρχουν και εθελοντές έφεδροι που εκπαιδεύονται για να μπορούν να πράξουν το καθήκον τους στο ακέραιο.
Για τους Έλληνες της Θράκης ,ΝΑΙ θα είμαστε εδώ αν ποτέ χρειαστεί και δεν θα επιτρέψουμε ποτέ σε κανέναν να πατήσειΕλληνική γη .
puem1-1024x768v3ys1Για την πολιτεία που εδώ και χρόνια δεν δίνει την πρέπουσα σημασία στην εκπαίδευση της εφεδρείας ,ΝΑΙ επιτέλους κάνετε πράξη τα αυτονόητα , χρησιμοποιήστε αυτό το ανθρώπινο δυναμικό για το καλό της Πατρίδας.
Για τον Ελληνικό Στρατό του οποίου αναπόσπαστο κομμάτι  είμαστε όλοι οι άρρενες Έλληνες έως  τα σαρανταπέντε μας έτη και κατά περίπτωση τα πενηνταπέντε , ΝΑΙ είμαστε εδώ έτοιμοι να ανταποκριθούμε στο κάλεσμα του αν ποτέ χρειαστεί , έφεδροι  πρόθυμοι με εκπαιδευτικό υπόβαθρο που θα διευκολύνει την εκτέλεση οποιασδήποτε αποστολής , το ‘’όνειρο’’ κάθε ηγήτορα και κάθε  διοικητή υπομονάδος ,μονάδος ,σχηματισμού.
Και τέλος για όλους όσους επιβουλεύονται την Εθνική μας ανεξαρτησία , τμήματα ξηράς ,θάλασσας και αέρος  της Ελληνικής και Κυπριακής επικράτειας ,ΝΑΙ θα είμαστε απέναντι σας  παντού όπου τολμήσετε να βρεθείτε ‘’Ελλήνων προμαχούντες’’  και θα είμαστε, εκτός και αν παραδοθείτε ,το τελευταίο πράγμα που θα δείτε στην ζωής σας .7t9k1-1024x768
                                                    ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΗΝ ΕΦΕΔΡΕΙΑ
                                                                 Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου