ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Τι μπορεί να πάθει κάποιος άνδρας που εκσπερματώνει τουλάχιστον 21 φορές τον μήνα;

Δημοσιεύθηκε 26 Μαΐου 2015 11:42 | Χωρίς Σχόλιο

MANSEX3
Ένας άνδρας που κάνει συχνά σεξ και εκσπερματώνει ακόμη συχνότερα, μειώνει σε μεγάλο βαθμό τον κίνδυνο να παρουσιάσει καρκίνο του προστάτη. Και μπορεί ο συγκεκριμένος καρκίνος να έχει να κάνει με τα γονίδια και το οικογενειακό ιστορικό, η συχνή εκσπερμάτιση όμως συμβάλει στη μείωση του κινδύνου.

Αμερικάνοι επιστήμονες σε μελέτη που δημοσιεύτηκε στην επιθεώρηση JAMA, συσχέτισαν για πρώτη φορά την συχνή εκσπερμάτιση με τον μειωμένο κίνδυνο για προστάτη. Στην πραγματικότητα μιλούν για μια ευεργετική επίδραση που έχει η εκσπερμάτιση ενάντια στον συγκεκριμένο καρκίνο. Οι επιστήμονες μελέτησαν 32.000 άνδρες από 20 μέχρι 70 ετών για ένα χρονικό διάστημα 18 ετών.
MANSEX1
Οι ερευνητές διευκρινίζουν πως η λέξη «συχνή» έχει να κάνει με τη συχνότητα που ο άνδρας εκσπερματώνει τον μήνα. Ο ιδανικός αριθμός είναι τουλάχιστον 21 φορές και άνω. Με το νούμερο αυτό ο κίνδυνος πέφτει κατά 20% τουλάχιστον σε σχέση με εκείνους τους άνδρες που εκπσερμάτωναν μέχρι 10 φορές τον μήνα.
Πάντως οι ερευνητές εκτιμούν και τονίζουν πως ο αριθμός 21 δεν αποτελεί «στόχο», αλλά είναι ενδεικτικός της ευεργετικής επίδρασης του οργασμού και της εκσπερμάτωσης στην υγεία του άνδρα.
 ΠΗΓΕΣ  : "  http://www.invitromagazine.gr  -   http://www.topontiki.gr   " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου