ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Η Ελληνίδα καπετάνισσα στις 25 πιο ισχυρές γυναίκες του κόσμου για το 2014 για το Fortune!!!

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma     " 

Posted: Σεπτεμβρίου 20, 2014 at 5:00 μμ, Last Updated: 
Μια ιδιαίτερη τιμή επιφύλασσε η λίστα που κατάρτισε το φημισμένο περιοδικό Forbes στην ελληνίδα πλοιοκτήτρια Αγγελική Φράγκου…
καθώς την συμπεριέλαβε στις 25 πιο ισχυρές γυναίκες του κόσμου για το 2014. Το περιοδικό Fortune δημοσίευσε τη λίστα με τις πιο ισχυρές γυναίκες της Αμερικής για το 2014. Επίσης για πρώτη φορά το περιοδικό δημοσιεύει και ακόμα λίστα με τις πιο ισχυρές γυναίκες σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική. Ανάμεσα στις 25 ισχυρές γυναίκες στις επιχειρήσεις της δεύτερης λίστας, βρίσκεται και η Αγγελική Φράγκου, η Ελληνίδα μεγιστάνας της ναυτιλίας από την Χίο.
18a4


Η Αγγελική Φράγκου ανήκει στην τέταρτη γενιά της οικογένειας Φράγκου που ασχολείται με την ναυτιλία. Είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Navios Maritime Holdings Inc. από τις 25 Αυγούστου 2005. Επιπλέον, είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της θυγατρικής εταιρείας Navios Partners, που είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, από τον Αύγουστο του 2007 καθώς και πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Navios Maritime Acquisition Corporation, επίσης θυγατρικής εισηγμένης στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης. Είναι επίσης πρόεδρος του ΔΣ της Navios South American Logistics από την ίδρυσή της το Δεκέμβριο του 2007.


Προηγουμένως, ήταν πρόεδρος του ΔΣ, διευθύνων σύμβουλος και πρόεδρος της εταιρείας International Shipping Enterprises, που εξαγόρασε τη Navios Holdings. Από το 1990 μέχρι τον Αύγουστο του 2005 ήταν διευθύνων σύμβουλος της Maritime Enterprises Management S.A., και της προκατόχου εταιρείας, που ήταν ειδικευμένη στη διαχείριση φορτηγών πλοίων ξηρού φορτίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου