ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΟΚ: Έκαψαν τη σημαία στο 2ο νηπιαγωγείο στον Πύργο!

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma    " 

Posted: Σεπτεμβρίου 19, 2014 at 1:15 μμ, Last Updated: 
shmaia
Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι καθηγητές και οι γονείς των παιδιών που έφτασαν χθες το πρωί στο σχολείο, όταν είδαν την ελληνική σημαία που βρισκόταν στο κοντάρι του προαυλίου βεβηλωμένη!

Η ακαταλόγιστη αυτή ενέργεια συνέβη τη νύχτα της Τετάρτης σε σχολική μονάδα του Πύργου και συγκεκριμένα στο 2ο νηπιαγωγείο της πόλης. Η σημαία βρισκόταν στον ιστό της στην περίφραξη σχολείου και το πρωί, που οι νηπιαγωγοί μετέβησαν στο χώρο για το μάθημα της ημέρας, την βρήκαν καμένη.
Σύμφωνα με το pentapostagma.gr, άγνωστοι φέρεται πως, κατά τη διάρκεια της νύχτας, εισήλθαν στον χώρο του νηπιαγωγείου και πυρπόλησαν την Ελληνική σημαία!
Το περιστατικό καταγγέλθηκε από την υπεύθυνη του νηπιαγωγείου στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας, καθώς και στην Αστυνομία, λίγο μετά τις 9 το πρωί της Πέμπτης.
Πρωτοφανές περιστατικό, καθώς κανείς δεν γνωρίζει τα αίτια που οδήγησαν τους άγνωστους ή τον άγνωστο δράστη να προχωρήσει σε αυτή την τόσο απεχθή και απαράδεκτη πράξη, πολύ περισσότερο όταν αυτή συντελείται στο προαύλιο ενός σχολείου.
Οι αστυνομικές αρχές ενεργούν προανάκριση για τον εντοπισμό των δραστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου