ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Ας μάθουν κάποιοι οτι η σημαία μας ΔΕΝ ειναι βρομοσέντονο για να τυλίγεται η κάθε ημίγυμνη

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma    " 

Posted: Σεπτεμβρίου 22, 2014 at 7:09 πμ, Last Updated: 
wpid-img_637832530368371
Πρίν 2 μέρες είχαμε την περιβόητη και πολυδιαφημιζόμενη συναυλία της Gaga στο οακα. Πήγαν εκεί πολλά παιδιά, όλη η νέα γενιά της Ελλάδος. Είχαν ζωγραφίσει τα σώματα τους, τα πρόσωπά τους με σύμβολα και λέξεις της καλλιτέχνιδας αυτής. Εκδηλη η φοβερή μανία των νέων για αυτήν την αλλοδαπή καλλιτέχνιδα..

Καποια στιγμή εμφανίστηκε ημίγυμνη στήν σκηνή έχοντας μια Ελληνική σημαία την οποία ανέμιζε και τύλιγε την γύμνια της ..! Η Ελληνικη νεολαια ομως δεν ενοχληθηκε απο αυτο το ασεβες θεαμα, δεν αντεδρασε καθολου αλλα συνεχισε να απολαμβανει την ξεφρενη διασκεδαση . Ας μαθουν καποιοι οτι η σημαια μας ΔΕΝ ειναι βρομοσεντονο για να τυλιγετε η καθε ημιγυμνη, αλλα ειναι ΕΜΒΛΗΜΑ. Εμβλημα ποτισμενο με ποταμους αιματος των ηρωικων προγονων μας. Οσοι δεν επιθυμουν να σεβονται τα συμβολα και τα εμβληματα των εθνων, ας τυλιχτουν οχι με αυτα αλλα με τα δικα τους βρομορουχα. Την Ελληνικη σημαια οσοι την σεβονται, ωφειλουν να την προστατευουν απο τον καθενα που επιθυμει να την χλευασει.
Οσα παιδαρελια ξεφαντωσαν με αυτην την σιωνιστρια ας καταννοησουν οτι αν δεν προηγουταν οι αιματηροι αγωνες των προγονων μας, δεν θα ξεφαντωναν, αλλα θα ηταν σκλαβακια στα σκλαβοπαζαρα των κατακτητων της πατριδος μας ! ! !. Η σημαια δεν ειναι ιδεα, ειναι η ιδια η ελευθερια μας και η ζωη μας, διοτι αν χασουμε τις αξιες μας, τοτε συντομα θα χασουμε τις αξιες μας και πολυ γρηγορα θα καταντησουμε σκλαβοι ξανα και τοτε δεν θα μας αρεσει, αλλα θα ειναι αργα. Ο Θεος να μας φωτισει να αντιλυφτουμε τον πνευματικο μας ξεπεσμο εστω και ενα βημα πριν το χειλος του γκρεμου της εθνικης μας καταστροφης, πρωτου γκρεμοτσακιστουμε για παντα..! Μιληστε..Γονεις, θειοι, γειτονες, φιλοι, γνωστοι..Μιληστε και αφυπνιστε τους γυρω σας και ειδικα την νεολαια, που την εχουν προσυλιτισει με το διαδυκτιο τσεπης σε βαθμο αβουλων πνευματικων οντωτητων σε καθε σχεδιο ισοπεδωσης των αξιων του ανθρωπου.
Αναγνώστης

1 σχόλιο:

  1. Συμφωνώ απόλυτα ΔΕΝ είναι η σημαία μας αξεσουάρ να πλαισιώνει σόου και μάλιστα τέτοιου είδους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή