ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ ΠΟΚΙΛΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ ΙΝΔΙΑΣ ΜΙΑΣ ΠΑΡΕΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΙΝΔΙΑ VIDEO-11 : ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΘΥΜΟΥΜΕ

Αυτό το VIDEO  είναι το καλύτερο και για να το δουν οι φίλοι του FACE BOOK σήμερα αλλά και όποια άλλη ανάρτηση τους ενδιαφέρει.







Το VIDEO αυτό είναι από το ταξίδι όπου συμπληρώνει τις φωτογραφίες και τα αναγραφόμενα της ανάρτησης « ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ ΠΟΚΙΛΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ ΙΝΔΙΑΣ ΜΙΑΣ ΠΑΡΕΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ »

 

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΙΣΠΑΝΙΑ Κ.Λ.Π. " ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΛΛΟΓΗ "

ΠΗΓΗ :


Πατήστε στην σελίδα και στον σύνδεσμο εν συνεχεία έχει πάρα πολύ ωραίες  φωτογραφίες.

Σε κάθε φωτογραφία ανοίγουν άλλες συνεχώς


https://plus.google.com/photos/albums/pdqemit15gdi2bur1lq75u3dpbpm1mpkf?pid=5960320395485072754&oid=111168259062636178326


 

Τι ψάχνουν οι Εβραίοι στα τασάκια;VIP ΚΑΖΑΝΙ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΡΕΛΟΣ ΗΤΑΝ, Η ΛΙΜΝΗ ΤΩΝ ΚΥΚΝΩΝ, Τι γυρεύουν 3 ξανθιές στην έρημο, Η ξανθιά και η τοστιέρα.κ .λ.π.

ΠΗΓΗ : "  Αsteiakia.gr    "

 

 

Τι ψάχνουν οι Εβραίοι στα τασάκια;

Αγνοούμενους

VIP ΚΑΖΑΝΙ

Πεθαίνει κάποιος και πηγαίνει στη κόλαση.
Κοιτάει το διαβολάκι τα κιτάπια με τις αμαρτίες του, και λέει:
- Πωπω! Εσύ είσαι πολύ αμαρτωλός. Θα πας στο πιο καυτό καζάνι της Κόλασης, μαζί τον Κάιν, τον Ιούδα, τον Χίτλερ...
Και λέει ο πεθαμένος όλο ενθουσιασμό:
- Αλήθεια; Στο καζάνι των επωνύμων;!!!

Η εξέταση στον σεξολόγο

 

Ένα ζευγάρι, επισκέπτεται έναν όχι ιδιαίτερα γνωστό σεξολόγο, αλλά παρόλα αυτά καλό και σωστό στη δουλειά του. Αφού μπαίνουν στο γραφείο του και κλείνουν την πόρτα στην τόσο νεαρή όσο και περίεργη γραμματέα, ο γιατρός παίρνοντας το σοβαρότερό του ύφος ρωτάει το ζευγάρι... - Πώς μπορώ να σας βοηθήσω; 

Οι προφητείες της Παλαιάς Διαθήκης για το Μεσσία

ΠΗΓΗ :   "  pentapostagma.gr    "

 προφητείες της Παλαιάς Διαθήκης για το Μεσσία
του κ. Μιχαήλ Χούλη, Θεολόγου
ΕΙΣΑΓΩΓΗ
 
Δεν υπάρχουν βιβλία που να έχουν μελετηθεί περισσότερο και με μεγαλύτερο πάθος, τόσο από εχθρούς όσο και από φίλους, από τα βιβλία της Αγίας Γραφής (5), που μιλούν για την έλευση του αναμενόμενου Μεσσία του Ισραήλ, του Χριστού Ιησού, που υπήρξε ο πρώτος καί μοναδικός καί αληθινός Θεάνθρωπος της ιστορίας . σε αντίθεση με τους φανταστικούς και ανύπαρκτους θεανθρώπους των εξωχριστιανικών θρησκευμάτων, οι οποίοι, αφενός δεν έχουν καμία ιστορική βάση, γιατί δεν υπήρξαν πραγματικά, αφετέρου αποτελούν εκφράσεις της νοσταλγούμενης λύτρωσης, που παρατηρείται σ’ όλους τους λαούς και της θεανθρώπινης παγκόσμιας προσδοκίας (6).
 

ΙΣΠΑΝΙΑ: ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ ΣΤΙΣ ΑΜΒΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΝΕΟ ΝΟΜΟ

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma.gr  "

1 Η συντηρητική κυβέρνηση της Ισπανίας υιοθέτησε ένα νομοσχέδιο που περιορίζει σημαντικά τις αμβλώσεις επιστρέφοντας σε ένα σύστημα παρόμοιο με αυτό του 1985, παρά την αντίθεση των φεμινιστριών και της αριστεράς που καταγγέλλουν «την επιστροφή στη δεκαετία του 1930».
Το νομοσχέδιο, που πρέπει να εγκριθεί από το κοινοβούλιο όπου το Λαϊκό Κόμμα του πρωθυπουργού Μαριάνο Ραχόι διαθέτει απόλυτη πλειοψηφία, ακυρώνει έναν νόμο του 2010 που είχε περάσει η προηγούμενη σοσιαλιστική κυβέρνηση και ο οποίος επέτρεπε τις αμβλώσεις ως την 14η εβδομάδα κύησης και έως την 22η εβδομάδα σε περιπτώσεις που εντοπίζονται ανωμαλίες στο έμβρυο.

Πώς να μιλάμε στα παιδιά μας για τους δαίμονες, την κόλαση και το θάνατο

ΠΗΓΗ : "    pentapostagma.gr     "

Πώς να μιλάμε στα παιδιά μας για τους δαίμονες την κόλαση και το θάνατο
Είναι σοβαρό παιδαγωγικό σφάλμα να μιλάμε στα μικρά παιδιά με κάθε λεπτομέρεια για τους δαίμονες, διότι, αν ένα παιδί ακούσει μια φορά πώς ακριβώς είναι, είναι αδύνατο να μην αρχίσει να τους φαντάζεται.

Τουρκία: Παγκόσμια πρωταθλήτρια… για το Google!

ΠΗΓΗ : "    pentapostagma.gr     "

Τουρκία: Παγκόσμια πρωταθλήτρια… για το Google
Πάλι διάκριση στον τομέα της ανεκτικότητας για τον αγαπητό μας γείτονα, την Τουρκία του ισλαμιστή Ερντογάν που δεν έχει δα και μεγάλες αντοχές όταν κάτι δεν του αρέσει. Το πρόβλημα είναι ότι στο διεθνές επίπεδο, κυρίως όμως στο διαδίκτυο, η εξουσία του Ερντογάν δεν έχει την ισχύ που έχει στο εσωτερικό της χώρας…

Νέες αποκαλύψεις για παρακολουθήσεις από NSA – Ποιον πρωθυπουργό παρακολουθούσαν

ΠΗΓΗ :  "      pentapostagma.gr    "

Νέες αποκαλύψεις για παρακολουθήσεις από NSA
Οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ και της Βρετανίας παρακολουθούσαν τις επικοινωνίες του πρώην πρωθυπουργού του Ισραήλ Εχούντ Ολμέρτ, εταιρειών του τομέα της ενέργειας, οργανώσεων αρωγής, αλλά και του επιτρόπου της Ευρωπαϊκής Ένωσης ο οποίος είναι αρμόδιος για την προστασία του Ανταγωνισμού, σύμφωνα με δημοσιεύματα στις εφημερίδες The New York Times και Guardian, οι οποίες επικαλούνται έγγραφα της Υπηρεσίας Εθνικής Ασφαλείας (NSA) που διέρρευσε ο πληροφορικός πρώην σύμβουλός της Έντουαρντ Σνόουντεν.

ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝ ΕΚΑΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΘΕΚΛΑΣ (ΦΩΤΟ)

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma.gr  "

995586_590525834350545_999823080_nΒρυξέλλες ΠορφύρηςΔ./ΣταφυλάΠ
    Οι ισλαμιστές αντάρτες σε μια κίνηση υψηλού συμβολισμού και επίδειξης δύναμης προς επικοινωνιακή κατανάλωση κατέστρεψαν το καθολικό της ιστορικής ελληνορθόδοξης μονής της Αγία Θέκλας στην Μaaloula επιχειρώντας να πείσουν για την αποφασιστικότητα των προθέσεών τους απέναντι στην χριστιανική μειονότητα.Φωτογραφίες απεικονίζουν το μέγεθος της καταστροφής. Φωτιές,λεηλασία,βανδαλισμός.Το μαρμάρινο τέμπλο στερείται πλέον ολοκληρωτικά τις εικόνες που το κοσμούσαν.Τίποτα δεν θυμίζει ότι πρόκειται για ναό.Η κίνηση αυτή είναι ενδεικτική και για την μεταχείρηση που υφίστανται οι μοναχές που απήχθησαν.Αποκαλύπτει δε τον προπαγανδιστικό καθησυχαστικό χαρακτήρα του βίντεο που προβλήθηκε στο Αλ Τζαζίρα και προοιωνίζει την δυσμενή κατάληξη της απαγωγής των 16 απαχθέντων.