ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Ε Υ Χ Ε Σ

ΠΗΓΗ :

EFENPRESS-ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

 " ΝΙΩΤΗΣ ΦΩΤΙΟΣ
Η φωτογραφία προφίλ του χρήστη ΝΙΩΤΗΣ ΦΩΤΙΟΣ
sv1sa@yahoo.gr   "

Σας ευχόμαστε και εμείς, Χρόνια Πολλά και ένα καλύτερο Νέο Έτος




Με αφορμή την ωραία και επίκαιρη φωτογραφία,  και το 

BLOGGER : "   ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ  "  

ΣΑΣ  εύχεται 

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ 



ΚΑΛΗ           ΧΡΟΝΙΑ 


ΤΟ 2015 να είναι μία ευτυχισμένη χρονιά για 

όλο τον κόσμο 

ΥΓΕΙΑ - ΕΥΤΥΧΙΑ και ότι επιθυμεί ο καθένας 
ΤΟ 

Αυτή την στιγμή μόνο ευχές δίνονται μπορεί να είναι κάτι το συνηθισμένο αλλά είναι το  ωραίο των ημερών αυτών να εύχεσαι. 


ΕΥΧΕΣ

Εύχομαι ολόψυχα σε όλους ο νέος χρόνος να χαρίσει στον καθένα ότι επιθυμεί. 


        2015








Τα πιο παράξενα Πρωτοχρονιάτικα έθιμα στον κόσμο και την Ελλάδα

ΠΗΓΗ : "   http://voria.gr  "
Κάθε λαός φροντίζει να υποδεχθεί το νέο έτος με έθιμα που οι ρίζες τους χάνονται στο χρόνο. Από τη Χιλή και τη Νέα Ζηλανδία στη... Βόρεια Ελλάδα και την Κρήτη
31 Δεκ 2014 - 09:00
Picture 0 for Τα πιο παράξενα Πρωτοχρονιάτικα έθιμα στον κόσμο και την Ελλάδα
Πρωτοχρονιά συμβολίζει για όλο τον κόσμο μια καινούργια αρχή και την ελπίδα πως το νέο έτος που θα ακολουθήσει θα είναι τυχερό. Γι’ αυτό κάθε λαός φροντίζει να υποδεχθεί το νέο έτος με έθιμα που οι ρίζες τους χάνονται στο χρόνο και που στοχεύουν στο να φέρουν την ευημερία στις ζωές τους.
 

ΤΟ ΤΟΡ 100 ΤΩΝ ΕΞΑΓΩΓΩΝ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΣΕ

31/12/2014
Ισχυρές αντοχές παραδοσιακών κλάδων της οικονομίας και τάσεις απορρόφησης πιέσεων καταγράφει ανάλυση του Πανελληνίου Συνδέσμου Εξαγωγέων και του Κέντρου Εξαγωγικών Ερευνών και Μελετών (ΚΕΕΜ), επί των προσωρινών στοιχείων για το 9μηνο του 2014, περίοδο κατά την οποία διατηρήθηκαν σε επίπεδα κοντά στα 20 δισ. ευρώ.
Το αποτέλεσμα ήταν, να προκύπτει μεν υποχώρηση της συνολικής αξίας των εξαγωγών κατά 4,6%, σε σχέση με το 9μηνο του 2013, ήτοι απώλειες της τάξης των 949 εκατ. ευρώ. Χωρίς τα πετρελαιοειδή, οι ελληνικές εξαγωγές μειώθηκαν κατά 238 εκατ. ευρώ (στα 11,92 δις ευρώ).

«Η χαρά να δίνεις το καλύτερο» και στις γιορτές!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

31/12/2014
Tο νέο γιορτινό διαφημιστικό σποτ της η ΑΒ είναι στον αέρα, προβάλλοντας με χιούμορ και ζεστασιά τη χαρά του να προσφέρεις το καλύτερο σε αυτούς που αγαπάς! 

Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΟ 2014...

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

31/12/2014
Εν μέσω έντονων πολιτικών εξελίξεων εντός και εκτός των συνόρων της Ελλάδας, ο κόσμος αποχαιρετά το 2014 και υποδέχεται το 2015. Οι... Άγιοι Βασίληδες και οι εορτασμοί δεν έλειψαν και αυτές τις ημέρες, καθώς μεγάλοι και παιδιά, σε χιονισμένες περιοχές αλλά και σε παραλίες γιόρτασαν τα Χριστούγεννα.