ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Μαγεία: Το πιο ολοκληρωμένο τρισδιάστατο «ταξίδι» στον τάφο της Αμφίπολης (vid) Αμφίπολη, Τύμβος Καστά - Amphipolis, Kasta Tomb

Το βίντεο που δημιούργησε ο Δημήτριος Τσαλκάνης από το AncientAthens3d μπορούμε να παρακολουθήσουμε την πορεία του Μνημείου στην Ιστορία, από...
hqdefault4

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ 6-11-2015

Η φωτογραφία προφίλ του χρήστη ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ
smountzouris@gmail.com   " 

Το ποντικάκι της C.I.A.

Ένα απόγευμα κάθεται ο Θανάσης ήσυχος στην τηλεόραση του και παρακολουθεί το αγαπημένο του πρόγραμμα. Ξαφνικά βλέπει μπροστά του να τον πλησιάζει ένα ποντικάκι!
Ποντικάκι: - Γεια σου Θανάση! Έχεις τυράκι;
Ο Θανάσης μένοντας κάγκελο του απαντάει:
- Όχι, ρε φίλε,που να το βρω;
Ποντικάκι: - Α! Καλά γεια...

Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

ΠΗΓΗ : Votegreece.gr

άγιος παίσιος
Η ευλαβής μητέρα σου σε πήρε από το χέρι ένα απόγευμα του Μάη να βρείτε τον παππούλη. Εκείνος ησύχαζε σε ένα κελί στη Σουρωτή, έτσι της είχαν πει, το δικό σου παιδικό κορμάκι βασανισμένο από χειρουργικές επεμβάσεις επιζητούσε τη χαμένη παιδική ανεμελιά. Η μητέρα σου δάκρυζε σιωπηλά καθ’ όλη τη διαδρομή, κι όταν η μοναχή σας συνόδευε στο ανηφορικό μονοπάτι προς το κελί του γέροντα, ο πόνος της, το κλάμα της, σπάραζε ακόμα κι αυτή τη φύση που αναγεννιόταν.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ από τον Σύνδεσμο Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας " DELTIO PEMPTH 5 11 2015 " ΑΠΟ ΤΟ D.R.I.


ΠΗΓΗ  ΔΕΛΤΙΟΥ ΕΙΔΗΣΕΩΝ  : http://drtv.gr

Από τον Πρόεδρο του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ κ. ΜΑΝΤΑ Μιχαήλ ανακοινώθηκε η ΠΡΩΤΗ  εκδήλωση  του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου που θα γίνει από τον Σύνδεσμο αύριο Σάββατο 20.30 στη Στρατιωτική Λέσχη για την λειτουργία του από το 1959. 
Σχετική ανακοίνωση  και περισσότερα στην συνέντευξη του Προέδρου.
΄Ολο το Δ.Σ. ευχαριστεί το κανάλι D.R.I./T.V. 
΄Ολη η αναφερόμενη συνέντευξη είναι προς το τέλος των ΕΙΔΗΣΕΩΝ.-