ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

Ποιες ασθένειες καταπολεμά το λεμόνι

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 



Ποιες ασθένειες καταπολεμά το λεμόνι
boro.gr
    Το λεμόνι έχει ένα μεγάλο αριθμό οφελών για τον ανθρώπινο οργανισμό. ΠεριέχειΒιταμίνη CΚάλιοΑσβέστιο και πολλά άλλα χρήσιμα συστατικά για όλους μας. Σας παρουσιάζουμε τους λόγους για τους οποίους πρέπει όλοι μας να υιοθετήσουμε το λεμόνι στην καθημερινότητα μας.

Τό κομποσχοίνι καί οἱ συμβολισμοί του


Τό κομποσχοίνι πού ἔχουν ὅλοι οἱ Ὀρθόδοξοι μοναχοί καί τό χρησιμοποιοῦν καί πολλοί ὀρθόδοξοι λαϊκοί, εἶναι συνήθως μάλλινο καί πλεγμένο...

Τό κομποσχοίνι πού ἔχουν ὅλοι οἱ Ὀρθόδοξοι μοναχοί καί τό χρησιμοποιοῦν καί πολλοί ὀρθόδοξοι λαϊκοί, εἶναι συνήθως μάλλινο καί πλεγμένο σέ διάφορα μεγέθη.
Ἀπό πολύ μικρό, πού φοριέται στό δάχτυλο, ἕως πολύ μεγάλο: 33άρι (μέ 33 κόμπους), 50άρι (μέ 50 κόμπους), 100άρι, 300άρι κ.λπ.

Ποιες ασθένειες μπορεί να κρύβει η δίψα;


    Το νερό είναι απαραίτητο για τη λειτουργία του οργανισμού, καθώς συντελεί στη ρύθμιση της θερμοκρασίας του σώματος, απομακρύνει...
30881



Το νερό είναι απαραίτητο για τη λειτουργία του οργανισμού, καθώς συντελεί στη ρύθμιση της θερμοκρασίας του σώματος, απομακρύνει τις τοξίνες από το σώμα, προστατεύει από την αφυδάτωση και συμβάλλει στην καλή κυκλοφορία του αίματος.

«ΒΟΥΛΙΑΞΕ» ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ – Όπου φύγει-φύγει την πρώτη μέρα του Αυγούστου


Η Αθήνα αδειάζει σταδιακά, καθώς ξεκίνησε το πρώτο κύμα της… μεγάλης φυγής, των αδειούχων του Αυγούστου. Δεκάδες χιλιάδες Αθηναίοι άρχισαν...
limani-600x275


Η Αθήνα αδειάζει σταδιακά, καθώς ξεκίνησε το πρώτο κύμα της… μεγάλης φυγής, των αδειούχων του Αυγούστου.

Το ερωτευμένο ζευγάρι που «μετανάστευσε» στη Γαύδο και βρήκε το νόημα της ζωής




img13367_89f0f59d70db28064b1ffa1374aa5398_600_450



Η Ευτυχία και ο Κωστής μοιράζονται τις σκέψεις τους και την απόφασή τους να αφήσουν τις ανέσεις της πόλης και να ζήσουν στη μαγευτική Γαύδο. Δείτε το κείμενο που δημοσίευσαν στο περιοδικό eyploia.gr.
«Με τα πολλά και τα λίγα αποφασίσαμε σαν ζευγάρι και σαν όντα ξεχωριστά έναν διαφορετικό τρόπο ζωής, μπουχτίσαμε και επιλέξαμε αλλαγή στους ρυθμούς της πόλης, με την τόση καταστροφολογία, την μιζέρια, την άχρηστη πληροφορία και το βρώμικο σύστημα.

Θεσσαλονίκη: Εξαρθρώθηκε ομάδα διαρρηκτών που είχε... θησαυρίσει

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 

Θεσσαλονίκη: Εξαρθρώθηκε ομάδα διαρρηκτών που είχε... θησαυρίσει
    Χρηματικό ποσό 170.000 ευρώ και χρυσαφικά και κοσμήματααξίας 85.000 ευρώ είχαν αποφέρει τον τελευταίο μήνα σε μία εξαιρετικά οργανωμένη ομάδα διαρρηκτών οι διαρρήξεις δύο διαμερισμάτων στη Θεσσαλονίκη, από ένα από τα οποία είχαν αφαιρέσει και πακτωμένο χρηματοκιβώτιο.
    Σύμφωνα με την αστυνομία, η ομάδα αποτελείται από 5 Βούλγαρους υπηκόους, ηλικίας 36 έως 48 ετών, ένας από τους οποίους ήταν ο 42χρονος αρχηγός της, ενώ οι άλλοι είχαν εκτελεστικά καθήκοντα και χρησιμοποιούσε εξαιρετικά εξειδικευμένο διαρρηκτικό εξοπλισμό τόσο για την παραβίαση κλειδαριών θωρακισμένων θυρών όσο και για την διάρρηξη και κοπή χρηματοκιβωτίων.

Ο ΧΡΥΣΟΣ ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ…

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 

Ο ΧΡΥΣΟΣ ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ…
Ρωσική εταιρεία «χτύπησε» τεράστιο κοίτασμα χρυσού αξίας 298 δισ. δολ στο Σουδάν
http://www.efenpress.gr
http://gr.rbth.com/
    Ο Υπουργός Ορυκτών Πόρων του Σουδάν Moχάμεντ Αχμαντ Αλ-Καρούρ ανακοίνωσε την Τετάρτη την ανακάλυψη πολύ μεγάλων αποθεμάτων χρυσού από τη ρωσική εταιρεία Siberian for Mining παράλληλα με την υπογραφή της μεγαλύτερης συμφωνίας επένδυσης στην ιστορία της χώρας, όπως αναφέρει το ειδησεογραφικό πρακτορείο Sputnik.