ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Έρχονται αλλαγές στα μερίσματα των Μετοχικών Ταμείων!!



Ανάλογα με τα έσοδα και τις δυνατότητες των Ταμείων θα μεταβάλλεται κάθε χρόνο η παροχή που εισπράττουν οι απόστρατοι Ε.Δ-Σ.Α. 
Μερίσματα «ασανσέρ» σε ετήσια βάση έρχονται σε όλα τα Μετοχικά Ταμεία. Στρατιωτικοί που εισπράττουν μέρισμα από τα Μετοχικά Ταμεία Στρατού, Αεροπορίας και Ναυτικού θα βλέπουν από εδώ και στο εξής την παροχή να μεταβάλλεται κάθε χρόνο ανάλογα με τα έσοδα και τις δυνατότητες των Ταμείων. 

ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΚΟΥΒΑΣ


ΠΗΓΗ : "  Versus Travel Newsletter

newsletter
@versus-travel.gr   "

Ρωσία καλεί ΕΕ για τους αμάχους

ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

08/07/2014
Να λάβει δράση καλεί την Ευρωπαϊκή Ένωση η Ρωσία απέναντι στις απώλειες αμάχων κατά τις επιχειρήσεις των ουκρανικών δυνάμεων στην ανατολική Ουκρανία.

Αληθινές μεταρρυθμίσεις για το τέλος του προγράμματος

Δηλώσεις Ντέισελμπλουμ

08/07/2014

Την αρχή του τέλους για το πρόγραμμα της Ελλάδας ανακοίνωσε χθες ο επικεφαλής του Eurogroup Γέρουν Ντέισελμπλουμ, τονίζοντας ωστόσο ότι «έχουμε ακόμη δουλειά». 

ΥΠΟΙΚ: Πρόστιμα στις εκπρόθεσμες φορολογικές δηλώσεις

ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΝΕΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ

08/07/2014
Καμία παράταση δεν θα δοθεί για την υποβολή του Ε1 πέραν της 14ης Ιουλίου, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών, ενώ οι εκπρόθεσμες δηλώσεις θα επιβαρυνθούν με πρόστιμα.

ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ: 1,2 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΣΤΟ 5ΜΗΝΟ

Χ. ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ: ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ

08/07/2014
Σε 1,2 δισ. ευρώ διαμορφώθηκε το πρωτογενές πλεόνασμα της Γενικής Κυβέρνησης στο 5μηνο Ιανουαρίου – Μαΐου 2014, από πρωτογενές έλλειμμα 1,6 δισ. ευρώ την αντίστοιχη περυσινή περίοδο, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Οικονομικών.

Καλοκαιρινή απόδραση στη Ν.Ιταλία με την Υπογραφή του Signature Travel !

ΠΗΓΗ :

SIGNATURE TRAVEL events@signature.gr μέσω ss42.shsend.com