ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Ο γαμπρός έπαθε επιληψία κατά τη διάρκεια του γάμου και η νύφη παντρεύτηκε έναν καλεσμένο

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 



Ο γαμπρός έπαθε επιληψία κατά τη διάρκεια του γάμου και η νύφη παντρεύτηκε έναν καλεσμένο
    Είχε κάνει τόση προετοιμασία και μάλλον δεν θέλησε να πάει χαμένη. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση για το γεγονός ότι μια νύφη από την Ινδία παντρεύτηκε τελικά έναν καλεσμένο στο γάμος της και όχι τον άνδρα της, καθώς ο τελευταίος έπαθε επιληπτική κρίση κατά τη διάρκεια της τελετής.

Ο «ναός» όλων των θρησκειών στη Ρωσία

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 



    Ο Ναός όλων των θρησκειών είναι ένα αρχιτεκτονικό στολίδι στον οικισμό Staroye Arakchino, στη Ρωσία. Πρόκειται στην ουσία για ένα συγκρότημα κτηρίων που ξεχωρίζει στον ορίζοντα από τους θόλους, τους μιναρέδες και τα καμπαναριά του, που εκπροσωπούν τη θρησκευτική αρχιτεκτονική των 12 μεγάλων θρησκειών του κόσμου.

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ

Δύο φίλοι συναντιούνται:
- Το ξέρεις ότι ο Γιάννης είναι τραυματισμένος άσχημα στο νοσοκομείο;

Ο ΚΑΦΕΤΖΗΣ

Κάνουν δύο στρατιώτες κοπάνα από τον στρατό και πάνε για καφέ.
Για κακή τους τύχη τους πετυχαίνει ο λοχίας τους να τεμπελιάζουν πίνοντας espresso.
Πλησιάζει ο λοχίας, πιάνει τον πρώτο και τον αρχίζει στο ξύλο:
- Πονάς ρε;

Αποκριάτικη Χοροεσπερίδα 20 Φεβ. 2015 ΤΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ


Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog.ΕΑΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ.

Την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου έγινε στη ΛΑΦΝ η αποκριάτικη χοροεσπερίδα των μελών και των οικογενειών του Παραρτήματός μας υπό τους μελωδικούς ήχους του μπουζουκιού του Βασίλη και της κιθάρας και της καταπληκτικής φωνής του Κώστα, αλλά και του μέλους μας Πανανά Παναγιώτη (ο οποίος βοήθησε με τη φωνή του και το κέφι του). Παρευρεθήκαμε 99άτομα, είδαμε φίλους, συναδέλφους, φάγαμε, ήπιαμε, μιλήσαμε, γελάσαμε, χορέψαμε. 

Γενικά ήταν μια πολύ όμορφη και ζεστή βραδιά. Χωρίσαμε δε, ανανεώνοντας το ραντεβού μας για την επόμενη εκδήλωση που -θα προσπαθήσουμε- να είναι μια ανοιξιάτικη εκδρομή. 

Παραδόθηκε το υπόμνημα με τις προτάσεις της επιτροπής, για την αποκατάσταση των αδικιών των αποστράτων

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog.ΕΑΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, 

Σήμερα Παρασκευη 20 Φεβρουαρίου 2015, παραδόθηκε στο Γενικό Επιτελειο Εθνικής Άμυνας, από τους εκπροσώπους των αποστράτων στελεχών των Ε.Δ., που στελεχώνουν την συγκροτηθείσα για το θέμα επιτροπή του Υπουργείου Εθνικής Αμυνας, υπόμνημα 10 σελίδων, μέσω του οποίου αναλύονται διεξοδικά και τεκμηριώνονται νομικά και οικονομικά, τα παρακάτω :-Η ανaγκaιότητα εφαρμογής της απόφασης του Στε, που δικαιωσε τους Στρατιωτικούς, στο 100% & της επαναφοράς των συντάξεων τους, στα επίπεδα του Ιουλίου του 2012, παράλληλα με την αποκατάσταση του επιδόματος υψηλής ευθυνης, στον διοικητικό βαθμό του Ταξιάρχου.

Ανακοίνωση ΕΚΟΕΜΣ

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 



Ανακοίνωση ΕΚΟΕΜΣ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΤΟΧΩΝ – ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΥΧΩΝ ΕΚΟΕΜΣ
    Στο πλαίσιο ενημέρωσης των μετόχων –μερισματούχων τουΕΚΟΕΜΣ, επιθυμούμε να σας καταστήσουμε γνώστες της τρέχουσας κατάστασης, με μια σύντομη παρουσίαση της οικονομικής κατάστασης του Κλάδου, όπως αυτή διαμορφώθηκε με την ολοκλήρωση του οικονομικού έτους 2014 και να σας αναλύσουμε την από 1 Μαρτίου τρέχοντος έτους διαμόρφωση της τιμής μεριδίου της οικονομικής ενίσχυσης. 
    Με την υπ’αρίθμ. Φ.951.1/9/803074/Σ.687/4 Φεβ 15 (ΑΔΑ:7Π6Ε6-ΤΔΥ) Απόφαση τoυ κ. Α/ΓΕΣ, αποφασίστηκε, μεταξύ άλλων, η διαμόρφωση της τιμής μεριδίου, από 1/3/15 στο ύψος των 4,9383 €, ήτοι μειωμένης κατά 5% σε σχέση με την προϊσχύουσα και κατά 4,17% σε ετησιοποιημένη βάση.

Ενημέρωση Συναδέλφων " ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ "

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 



Ενημέρωση Συναδέλφων
Χαράλαμπος Καραγκιοζούδης
Αγαπητοί συνάδελφοι
    Όπως θα έχετε αντιληφθεί οι ηλεκτρονικές εφαρμογές μπαίνουν όλο και περισσότερο στην καθημερινότητά μας και μας παρέχουν άμεσα και με ακρίβεια διάφορα στοιχεία της προσωπικής  και οικογενειακής κατάστασης σε σχέση με την Εφορία και τα περιουσιακά μας στοιχεία, βεβαιώσεις αποδοχών σύνταξης ή μερισμάτων (σε μηνιαία ή ετήσια βάση), ηλεκτρονική θεώρηση βιβλιαρίων νοσηλείας, που όλοι πλέον ανήκουμε στο ΙΚΑ κλπ.
    Επειδή πολλοί συνάδελφοι του Βορείου Έβρου ρωτούν για τη διαδικασία αυτή, καταβλήθηκε μια προσπάθεια για συγκεντρωτική παροχή πληροφοριών και της διαδικασίας μέσω του ίντερντετ.

Εντεκα έθιμα στην Ιαπωνία που κανένας άλλος λαός δεν καταλαβαίνει

ΠΗΓΗ :"   http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 



Εντεκα έθιμα στην Ιαπωνία που κανένας άλλος λαός δεν καταλαβαίνει
    Αν κάποιος δώσει πουρμπουάρ αγοράζοντας ένα σνακ, το φάει στο δρόμο και επιπλέον αναφέρει τον αριθμό 4, ένα πράγμα θα εισπράξει στην Ιαπωνία. Αυστηρά βλέμματα και γκριμάτσες αποδοκιμασίας.
    Είναι μερικά μόνο από τα έθιμα της χώρας τα οποία δεν μπορεί να καταλάβει κανένας άλλος λαός. Οι Ιάπωνες έχουν έναν ιδιαίτερα αυστηρό κώδικα συμπεριφοράς, ο οποίος αφορά όλες τις πτυχές, από τα δώρα που πρέπει να κάνει κάποιος, μέχρι το πώς να τρώει τα νουντλς. Το Business Insider κατέγραψε 11 από αυτές τις περίεργες συνήθειες.
1. Ο αριθμός 4 αποφεύγεται με κάθε τρόπο
    Η λέξη για τον αριθμό τέσσερα μοιάζει πολύ με εκείνη του θανάτου. Για τους Ιάπωνες είναι κάτι σαν το 13 για τους Δυτικούς. Θεωρείται εξαιρετικά γρουσούζικος αριθμός και χρησιμοποιείται όσο λιγότερο γίνεται. Ακόμη και στα ασανσέρ, μπορεί να λείπει ο τέταρτος όροφος. Σε άλλες, πιο ακραίες περιπτώσεις, δεν υπάρχουν καν ενδείξεις για τους ορόφους 40-49. Μάλιστα το 49 θεωρείται ακόμη πιο γρουσούζικος αριθμός, γιατί ακούγεται σαν τη φράση που σημαίνει «πόνος μέχρι θανάτου».

H Ανθρωπιά του Αστυνομικού της ΔΙ.ΑΣ …Παράδειγμα προς μίμηση!

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr    " 

H Ανθρωπιά του Αστυνομικού της ΔΙ.ΑΣ …Παράδειγμα προς μίμηση!
http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr
http://veteranos.gr/
    H Ανθρωπιά του Αστυνομικού της Ομάδος  ΔΙ.ΑΣ  να γίνειΠαράδειγμα προς μίμηση…Απίστευτο γεγονός !
Τετάρτη 18/2/15 Νεάπολη Θεσσαλονίκης 14:00.
    Ο 85χρονος… Παπαδόπουλος Αριστείδης προχωρά προς τη είσοδο της πολυκατοικίας του ξαφνικά τον πλησιάζει νεαρός και του ζητάει το πορτοφόλι του. Προσπαθεί με την βία να του το αποσπάσει.

Τι πρέπει να προσέξετε στα Σαρακοστιανά.

ΠΗΓΗ : "   http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 



Τι πρέπει να προσέξετε στα Σαρακοστιανά.
Πώς θα δείτε ότι είναι φρέσκα
επιμέλεια Κική Τσεκούρα
    Ψωνίζοντας και τρώγοντας τα σαρακοστιανά εδέσματα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. H καλύτερη θεραπεία της τροφική δηλητηρίασης είναι η πρόληψη.
    Για να μην μολύνουν τα βακτήρια από τα ωμά τρόφιμα το έτοιμα για κατανάλωση ή μαγειρεμένα φαγητά στο ψυγείο πρέπει να μπαίνουν ξεχωριστά. Αν δύο είδη τροφίμων συντηρούνται στο ίδιο ψυγείο, τα ωμά τρόφιμα θα πρέπει πάντοτε να τοποθετούνται χαμηλότερα από τα έτοιμα για κατανάλωση ή μαγειρεμένα φαγητά. Αυτό σημαίνει ότι τα ωμά τρόφιμα δεν θα στάξουν στο μαγειρεμένο φαγητό.

Ενας ακόμα αστυνομικός που ξεχώρισε με την συμπεριφορά του! ΜΠΡΑΒΟ!!!! -


Της Ρένας Τυλλιανάκη

 

Γύριζα στο σπίτι μου αμέριμνη και ευτυχισμένη την περασμένη Τρίτη στις 8.00 το βράδυ.

Επιτέλους άρχισα να περπατάω, να μπαινοβγαίνω στα μαγαζιά, να χαζεύω τις βιτρίνες και να γεύομαι τις ομορφιές της πόλης.

Εκεί κάπου στην Θερίσου παρατηρούσα το πόσο έρημοι είναι οι δρόμοι, πόσο άδεια είναι τα μαγαζιά παρόλο που αυτή την ώρα είναι ακόμα ανοικτά. Κοίταζα δεξιά και αριστερά να δω κάποιον αλλά τίποτα. Και εκεί που έκανα διάφορες σκέψεις , νοιώθω ένα χέρι στην ωμοπλάτη μαλακά να με ακουμπά. Χάρηκα. Σκέφτηκα πως θα είναι κάποιος γνωστός, φίλος, μαθητής του ΚΕΚ, η συνεργάτης. 

 

Φωτογραφικό υλικό από τον αποκριάτικο χορό της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ορεστιάδας.

Με ξεχωριστή επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε ο αποκριάτικος χορός της Ένωσης μας.

Πρόταση - βόμβα από τον Γιάννη Πανούση για την παράνομη μετανάστευση


Στη ρηξικέλευθη πρόταση ακόμα και να σπάσει τη συνθήκη του Σένγκεν η Ελλάδα ώστε να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο της παράνομης μετανάστευσης προχώρησε μιλώντας στο ΣΚΑΙ, ο αναπληρωτής υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης.

Παρέμβαση για τη λειτουργία των Αστυνομικών Σχολών


shmata poasy-poaxia
Αθήνα, 18 Φεβρουαρίου 2015
Αρ. Πρωτ.: 800/6/28
Προς: Τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης
          κ. Γιάννη ΠΑΝΟΥΣΗ
Κοιν.: 1) Πολιτικά Κόμματα
          2) Πρωτοβάθμιες Οργανώσεις
  Κύριε Υπουργέ,
  Οι Ομοσπονδίες μας παρακολουθούν με εύλογο ενδιαφέρον τις παρεμβάσεις σας για την αντιμετώπιση των χρονιζόντων προβλημάτων όσον αφορά την αναχαίτιση των μεταναστευτικών πιέσεων στα χερσαία και θαλάσσια σύνορά μας, αλλά και τη διαχείριση του ανθρωπιστικού προβλήματος που δημιουργεί ο παρατεταμένος εγκλωβισμός σε «στρατόπεδα» και κρατητήρια μη νόμιμων αλλοδαπών, πέραν των δυσλειτουργιών και των συναφών προβλημάτων που ανακύπτουν στην καθημερινή λειτουργία των αστυνομικών υπηρεσιών.