ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019

Δεν αυξάνονται οι τιμές και τα Τέλη Κυκλοφορίας στα ΙΧΔεν αυξάνονται οι τιμές και τα Τέλη Κυκλοφορίας στα ΙΧ    Η κυβέρνηση αποφάσισε να μην ενεργοποιήσει την 1η Σεπτεμβρίου το νέο πρότυπο μέτρησης ρύπων, ώστε η μετάβαση σε αυτό να γίνει με ομαλό τρόπο.
    Εντός της εβδομάδας αναμένεται να κατατεθεί η νομοθετική ρύθμιση από το κυβερνητικό επιτελείο που θα παρατείνει την έναρξη της ισχύς του νέου προτύπου WLTP στον εκτελωνισμό των αυτοκινήτων, με αποτέλεσμα να μην προκληθούν δυσμενείς μεταβολές στις τιμές αλλά και στα Τέλη Κυκλοφορίαςτων αυτοκινήτων.

Εξάρχεια: Εικόνες καταστροφής στα υπό κατάληψη κτίρια – Τι αντίκρισε η ιδιοκτήτρια ενός κτιρίου
ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ( Και με τη σύμφωνη γνώμη του ΣτΕ )

Εξάρχεια: Εικόνες καταστροφής στα υπό κατάληψη κτίρια – Τι αντίκρισε η ιδιοκτήτρια ενός κτιρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
    Εικόνες καταστροφής αντίκρισαν οι αστυνομικοί στα τέσσερα κτίρια στα οποία έκαναν έφοδο στις έξι παρά δέκα το πρωί της Δευτέρας στα Εξάρχεια, προκειμένου να απομακρύνουν τους 146 μετανάστες που είχαν κάνει κατάληψη σε αυτά.
    Σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια του ενός εκ των τεσσάρων κτιρίων, η κατάσταση ήταν αποκαρδιωτική, καθώς υπήρχαν διαλυμένοι τοίχοι, χωρίσματα και κομμένες προσβάσεις σε συγκεκριμένους χώρους. Μάλιστα, η ιδιοκτήτρια, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Open, είπε πως φοβόταν να μπει μέσα στο κτίριο για να μη την χτυπήσουν.