ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020

Αναδρομικά αποστράτων: Επιστροφή ΜΟΝΟ του ν.4093-Αφορολόγητα-χωρίς ΦΕ 20%-Τι θα γίνει με ΕΑΣ (ΠΙΝΑΚΕΣ)

 

Αφορολόγητα για φέτος θα είναι τα αναδρομικά που θα πληρωθούν οι συνταξιούχοι στις κύριες συντάξεις για τις παράνομες μειώσεις που είχαν στο 11μηνο 2015-2016. Τα τελικά καθαρά ποσά για απόστρατους κυμαίνονται μεταξύ 1.251 ευρώ και 3.950 ευρώ.

Οι πληρωμές επισπεύδονται για αρχές με μέσα Οκτωβρίου (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) και σε κάθε περίπτωση ο χρόνος μετρά αντίστροφα μετά την τροπολογία για τα αναδρομικά του Δημοσίου-αποστράτων που κατατίθεται στη Βουλή.

Τα ποσά που θα λάβουν οι συνταξιούχοι όπως αποκαλύπτει σήμερα ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής έχουν μόνο την κράτηση 6% για ασθένεια και δεν θα έχουν φόρο 20%.

Βρούτσης: Ρήτρα ακατάσχετου στα αναδρομικά των συνταξιούχων

 


«Επιδίωξη είναι τα αναδρομικά των κύριων συντάξεων για το Δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα να πληρωθούν το δεύτερο δεκαήμερο του Οκτωβρίου» δήλωσε ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, διευκρινίζοντας ότι υπάρχει ειδική ρήτρα ακατάσχετου.

Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σ.Α. Ν. Αργολίδας στις εκδηλώσεις για την γενοκτονία των Ελλήνων Μικράς Ασίας στη Ν. Κίο Αργολίδας.

 

Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας  Ν. Αργολίδας παραβρέθηκε στις εκδηλώσεις που έγιναν σήμερα (20-9-2020 )  κατόπιν προσκλήσεως της  Περιφερειακής Ενότητας της Αργολίδας τιμώντας τους ανθρώπους αυτούς της περιόδου διωγμών, της γενοκτονίας  και του ξεριζωμού των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από τον Τουρκικό Ζυγό. 

Η 14η Σεπτεμβρίου έχει καθιερωθεί ως ημέρα  Εθνικής μνήμης της γενοκτονίας με Ν. 2645/98 και εορτάστηκε σήμερα. 




Λεπτομέρειες από την επαγγελματική Εφημερίδα " ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ "  που είναι και η πηγή.



Τίμησαν την γενοκτονία των Ελλήνων της Μικράς Ασίας στη Νέα Κίο Αργολίδας (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:40:00 π.μ. |  |  |  | 
Τίμησαν την γενοκτονία των Ελλήνων της Μικράς Ασίας στη Νέα Κίο Αργολιδας
Εκδήλωση τιμής στα πλαίσια της ημέρας εθνικής μνήμης για την γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας (14 Σεπτεμβρίου) πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020 στη Νέα Κίο.