ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Τα καλύτερα πρωινά ροφήματα για την αποτοξίνωση του οργανισμού

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma    " 

Posted: Νοεμβρίου 29, 2014 at 7:56 μμ, Last Updated: 
τα-καλύτερα-πρωινά-ροφήματα
 Οι χυμοί που βοηθούν στην αποτοξίνωση είναι πολύ σημαντικοί για τον οργανισμό καθώς βοηθούν στη φυσική διαδικασία απώλειας βάρους και στην απομάκρυνση των τοξινών και των ζημιογόνων χημικών. Επίσης, παρέχουν όλες τις απαραίτητες βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία που χρειαζόμαστε – ακολουθεί μία λίστα με τα πιο αποτελεσματικά ποτά αποτοξίνωσης:

Από τον Αγαμέμνονα στον Μέγα Αλέξανδρο -Η Αρχαία Ελλάδα «κατακτά» τη Βόρειο Αμερική

Παρασκευή, 28 Νοέμβριος 2014 10:32 Ελλάς

290
Join Internet Secrets BEFORE reading the article below!
Από τον Αγαμέμνονα στον Μέγα Αλέξανδρο -Η Αρχαία Ελλάδα «κατακτά» τη Βόρειο Αμερική
Στο Μόντρεαλ του Καναδά θα ανοίξει τις πύλες της στις 12 Δεκεμβρίου η μεγαλύτερη έκθεση που έχει διοργανωθεί με θέμα της αρχαία Ελλάδα. Ο τίτλος της είναι «Από τον Αγαμέμνονα στον Μέγα Αλέξανδρο». 

Τι κάνουμε πάνω από 1.500 φορές την εβδομάδα;


Τι κάνουμε πάνω από 1.500 φορές
την εβδομάδα;

Σαν μέτρο, ο μέσος χρήστης κάνει χρήση του «έξυπνου» κινητού του επί 3 ώρες και 16 λεπτά ημερησίως, δηλαδή συνολικά περίπου μια ολόκληρη ημέρα μέσα στην εβδομάδα.

Ο μέσος χρήστης «έξυπνου» κινητού τηλεφώνου (smartphone) χρησιμοποιεί πλέον τη συσκευή του πάνω από 1.500 φορές την ημέρα, ξεκινώντας από τις 7:30 το πρωί, σύμφωνα με μια νέα βρετανική έρευνα. Πολλοί χρήστες, ελέγχουν τον λογαριασμό του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους και το facebook, διαβάζουν τις τελευταίες ειδήσεις ή ενημερώνονται για τον καιρό, προτού καν σηκωθούν από το κρεβάτι τους με... την τσίμπλα ακόμη στο μάτι.

ΤΟ ΣΤΡΙΜΩΓΜΑ

Στον ασφυκτικά γεμάτο ανελκυστήρα, η Καίτη είναι εξαγριωμένη με τον άντρα της, που
έχει στριμωχτεί πάνω σε μια ωραιότατη ξανθιά και δείχνει να το απολαμβάνει. Μόλις ο
ανελκυστήρας έφτασε στο ισόγειο, γυρνάει η ξανθιά, ρίχνει ένα χαστούκι στον άντρα της
Καίτης και του λέει: 

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ή ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ;

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 



ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ή ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ;
(ή παππάς παππάς, ή ζευγάς ζευγάς)
Δημήτριος Μπελιβανάκης Αντιστράτηγος ε.α
            Δεν είμαι οικονομικός, ούτε διεκδικώ εύσημα οικονομολόγου. Θα διατυπώσω όμως μερικές απορίες μου, οι οποίες με βασανίζουν πολύ καιρό, και θα ήμουν υπόχρεος εάν κάποιος γνώστης του θέματος, μπορούσε να διαθέσει λίγο χρόνο για να με διαφωτίσει.

Το ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ από τους ΕΓΓΛΕΖΟΥΣ το 1916 !!!


Το ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ από τους ΕΓΓΛΕΖΟΥΣ το 1916 !!!
    "Όπα!!! Μά τί ψαχουλεύουν αυτοί εκεί κάτω;1916.
    Βρέ τούς αρχαιολόγους μας!!! Τί ανακάλυψαν εν έτη 2014!!! Αυτά πού οι εγγλέζοι ήξεραν από τό 1916!!!
    Καί τώρα; Τί έχουν νά πούνε; "Ο ΤΑΦΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΛΗΜΕΝΟΣ"
    Αλήθεια όλες αυτές τις φωτογραφίες, ο αρχαιολόγος Λαζαρίδηςπου όπως λένε είχε τάξει την ζωή του στο έργο της ανασκαφής στην Αμφίπολη, δεν τις είχε υπ'όψιν του; Πώς είναι δυνατόν οι άγγλοι να ήξεραν ΑΚΡΙΒΩΣ που να ψάξουν ( μιλάμε για βάθος πάνω από 10 μέτρα, όπως φαίνεται στην φωτό) ώστε να βρεθούν στην είσοδο του τάφου ( καμάρα με λέοντες ή σφίγγες όπως λένε) και ολόκληρος αρχαιολόγος να έχει στρέψει την προσοχή του σε οποιεσδήποτε άλλες περιοχές του αρχαιολογικού χώρου της Αμφιπόλεως παρά στον λόφο όπου και το μεγαλειώδεςΜαυσωλείο .

Επίθεση των δυτικών «σταυροφόρων» για άλλη μία φορά εναντίον της χώρας μας

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr    " 



Επίθεση των δυτικών «σταυροφόρων» για άλλη μία φορά εναντίον της χώρας μας
     «…Έτσι πήραμε τον δρόμο προς τη Δύση για να απαλλαγούμε από τον Τούρκο κι ενώ πετύχαμε πλέον να «ανήκομεν εις την Δύσιν» -καθώς τα έχουμε δώσει όλα- βρίσκουμε πάλι τον Τούρκο μπροστά μας… Ήμασταν ενήλικες και για να συγχρονιστούμε με τα ανθρωπολογικά βρέφη της ιστορίας μάθαμε να μπουσουλάμε πίσω τους. Και συνεχίσαμε. Ξεχνώντας ότι υπάρχει και το όρθιο βάδισμα...»
Γράφει η Αθηνά Κατσαφάδου Δικηγόρος, τ. πρόεδρος Δ.Σ. Πειραιά
    Για να αντιληφθούμε σε βάθος αυτό που συμβαίνει σήμερα στη δύστυχη χώρα μας πρέπει να ξαναθυμηθούμε τα γεγονότα της ιστορίας μας, τα αίτια και τις αφορμές της Δ’ Σταυροφορίας και τον διαμελισμό της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας, που επιμελώς αποκρύπτονται, αποσιωπούνται και δεν διδάσκονται στα σχολεία μας. Ο λόγος που συμβαίνει αυτό έχει να κάνει με τη γεωπολιτική προσήλωση της πολιτικο-οικονομικής ελίτ της χώρας στο δόγμα «ανήκομεν εις την Δύσιν», δηλαδή σε Ευρωπαϊκή Ένωση (για να ακριβολογούμε, γερμανική Ευρώπη) και ΗΠΑ.
    Τα σύνορά μας, παρά την ένταξή μας στην Ε.Ε., ουδέποτε αναγνωρίστηκαν ως σύνορα της Ευρώπης. Η γεωργία και η κτηνοτροφία μας σχεδόν κατεστράφησαν και η βιομηχανία και η ανθούσα βιοτεχνία μας εξαφανίζονται. Το νόμισμά μας, η παλαιότατη δραχμή, αντικαταστάθηκε από το πανάκριβο γερμανικό ευρώ.  Έχουμε μεταβληθεί σε λαό καταναλωτών των δυτικών προϊόντων και κυρίως των πολιτιστικών σκουπιδιών τους. Αυτή είναι η επιδίωξη της Δύσης. Να μην παράγουμε τίποτε και να είμαστε απλώς μεταπράτες.

Το μέλι και τα 8 πιο σημαντικά οφέλη του.

ΠΗΓΗ : "  ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ

Η φωτογραφία προφίλ του χρήστη ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ

smountzouris@gmail.com    " 

Δεκεμβρίου 1, 2014 — Χαράλαμπος
Ένα από τα πιο παλιά και σημαντικά γλυκαντικά που χρησιμοποιεί ο άνθρωπος, το μέλι, έχει ευεργετική δράση και του αξίζει να… πάρει τη θέση της ζάχαρης.
μέλι
Τώρα που χειμωνιάζει, το μέλι ταιριάζει στα ροφήματά μας για να μαλακώσει το λαιμό μας, αλλά δεν είναι αυτός ο μοναδικός τρόπος που μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε. Λίγο μέλι στα ντρέσινγκ που φτιάχνουμε για τη σαλάτα, στο κοτόπουλο, στα smoothies, στο γιαούρτι μας, δίνει πάντα μια γλυκιά και υγιεινή νότα, ενώ ταυτόχρονα έχει πολλά να προσφέρει στον οργανισμό μας.
 Δείτε τα πιο σημαντικά οφέλη του και βάλτε το στη διατροφή σας, υπολογίζοντας πάντα πως μια κουταλιά αποδίδει περίπου 65 θερμίδες.

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ 1-12-2014

From: Charalambos V. Sioufas [mailto:cvs@sioufas.com]
Sent: Monday, December 01, 2014 8:41 AM
Subject: FW: 1/12/2014



From: apoyevmatini@googlegroups.com [mailto:apoyevmatini@googlegroups.comOn Behalf Of Απογευματινή Κωνσταντινούπολη
Sent: Monday, December 01, 2014 3:28 AM
To: apoyevmatini@googlegroups.com
Subject: 1/12/2014



--
Apoyevmatini - Απογευματινή
Daily Newspaper (Istanbul / Turkey)
Tel: +90 212 2255957
Fax: +90 212 2255974
Η φωτογραφία προφίλ του χρήστη ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ
smountzouris@gmail.com    " 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΙΕΠ. «Η Παχυσαρκία είναι νόσος»

Προς τα μέλη της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρείας Παχυσαρκίας

Συνημμένα θα βρείτε Δελτίο Τύπου της ΕΙΕΠ στο πλαίσιο της ενημερωτικής καμπάνιας με θέμα «Η Παχυσαρκία είναι νόσος» που αφορά στην ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού ότι η παχυσαρκία ως νόσος πρέπει να έχει την κατάλληλη επιστημονική αντιμετώπιση.

Χαιρετισμός Μητροπολίτου Πειραιώς κ. Σεραφείμ στην Ημερίδα κατά της ίδρυσης τμήματος Ισλαμικών Σπουδών στην Θεολογική του ΑΠΘ

Η φωτογραφία προφίλ του χρήστη ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ
smountzouris@gmail.com   " 

Χαιρετισμός Μητροπολίτου Πειραιώς κ. Σεραφείμ στην Ημερίδα κατά της ίδρυσης τμήματος Ισλαμικών Σπουδών στην Θεολογική του ΑΠΘ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
κτ Θεμιστοκλέους 190, 185 39 ΠΕΙΡΑΙΕΥΣ, Τηλ. +30 210 4514833 (19), Fax +30 210 4518476 e-mail: impireos@hotmail.com
Πειραιεύς, 1 Δεκεμβρίου 2014
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Θ Ε Ν
 Σεβ. Μητροπολίτης Πειραις κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ πηύθηνε τόν κάτωθι χαιρετισμό σέ μερίδα πού διοργανώθη πό φοιτητάς το Α.Π.Θ. πό τήν αγίδα τς . Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης γιά τήν ποτροπή λοποιήσεως τς ποφάσεως το Θεολογικο Τμήματος τς Θεολογικς Σχολς το ΑΠΘ γιά τήννίδρυση  κατεύθυνσης σλαμικν Σπουδν.

Ἡ Καρδία. Ιερό Ησυχαστήριο Αγίας Τριάδος

ΠΗΓΗ : " ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ

Η φωτογραφία προφίλ του χρήστη ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ

smountzouris@gmail.com   " 

Posted: Δεκεμβρίου 1, 2014 at 12:17 μμ, Last Updated: Δεκεμβρίου 1, 2014 at 11:07 πμ
Μιχαλ Ε. Μιχαηλίδη
Μιά λέξη πού κλείνει μέσα της να λόκληρο κόσμο. ατροφυσιολογικά, βέβαια, εναι τό κέντρο τς κυκλοφορίας το αματος καί  δρα λων τν συναισθημάτων το νθρώπου. στόσο,ννοιολογικά, κρύβει να πέραντο κόσμο νθρώπινων παρξιακν συναισθημάτων, πού κφράζουν τήν ψυχή.

Γ. Στουρνάρας: Πρέπει να υπάρξει άμεσα συμφωνία με την τρόικα

«ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΟΛΩΝ»

01/12/2014
Άμεσα πρέπει να επιτευχθεί συμφωνία με την τρόικα υπογραμμίζει ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννης Στουρνάρας, σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή» της Κυριακής.
«Είναι προς το συμφέρον, τόσο της ελληνικής πλευράς όσο και της τρόικας να υπάρξει συμβιβασμός αμέσως, με βάση τα υπαρκτά δεδομένα και την κοινή λογική. Δεν πρέπει για κανένα λόγο να ανακοπεί η θετική πορεία της ελληνικής οικονομίας», τονίζει ο κ. Στουρνάρας.

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΜΠΡΑΟΥΝ

ΣΧΕΤΙΚΗ ΗΡΕΜΙΑ ΣΤΟ ΜΙΖΟΥΡΙ

01/12/2014
Για το καλό  του σώματος, όπως ο ίδιος ανέφερε, ο 28χρονος αστυνομικός Ντάρεν Ουίλσον, ο οποίος είναι υπεύθυνος για τη δολοφονία του 18χρονου Αφροαμερικανού Μάικλ Μπράουν, υπέβαλε την παραίτησή του.

ΓΣΕΒΕΕ: «ΛΟΥΚΕΤΟ» ΕΒΑΛΕ ΜΙΑ ΣΤΙΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008

ΤΟ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

01/12/2014
Μία στις τέσσερις μικρομεσαίες επιχειρήσεις έβαλε «λουκέτο» από το 2008 έως και το 2013, όπως αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της 46ης γενικής συνέλευσης της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος (ΓΣΕΒΕΕ).
Ειδικότερα, οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην ελληνική οικονομία μειώθηκαν κατά περίπου 230.000. Από τις 1.043.000 απώλειες στην απασχόληση (β’ τρίμηνο 2008 – β’ τρίμηνο 2014) τα τρία τέταρτα, ή 754.300 θέσεις εργασίας, προέρχονται από κλάδους που εκπροσωπεί η ΓΣΕΒΕΕ.

ΝΑΥΠΛΙΟ. ΑΝΤ. ΣΑΜΑΡΑΣ: ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΗ

«Η ΜΟΙΡΑ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ»

01/12/2014
Οι δύσκολες στιγμές που περνάει η χώρα δεν θα κρατήσουν ακόμη πολύ, υπογράμμισε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, από την αίθουσα του Βουλευτικού στο Ναύπλιο, κατά την τελετή ανακήρυξής του σε επίτιμο δημότη της πρώτης Πρωτεύουσας της Ελλάδος.

Πότε και πως νηστεύομε (Μητροπολίτης Ν. Σμύρνης Συμεών Κούτσας)



Η λέξη νηστεία είναι σύνθετη και προέρχεται από το αρνητικό μόριο νη και το ρήμα εσθίω, που είναι άλλος τρόπος του έσθω και του έδω και που σημαίνει τρώγω. Νήστις – η πρώτη λέξη που δημιουργήθηκε – σημαίνει αυτός που δεν εσθίει, που δεν τρώγει. Από την λέξη αυτή στη συνέχεια προήλθε το ρήμα νηστεύω και το αφηρημένο ουσιαστικό νηστεία, που αρχικά σήμαινε την πλήρη αποχή από τροφές και ποτά, δηλαδή την ασιτία και ατροφία.
Αργότερα, με την αύξηση της χρονικής διάρκειας και την προοδευτική διαμόρφωση του θεσμού της νηστείας, νηστεία δεν σήμαινε μόνο την πλήρη αποχή από στερεές ή υγρές τροφές, αλλά και την μερική αποχή, την αποχή δηλαδή από ορισμένες τροφές και την λήψη άλλων, συγκεκριμένων τροφών. Έτσι έχουμε την διάκριση σε νηστήσιμες και αρτυμένες ή αρτύσιμες τροφές.
Κατά την διάκριση αυτή νηστήσιμες τροφές θεωρούνται το ψωμί, τα λαχανικά, οι καρποί και μάλιστα οι ξηροί, οι ελιές και άλλα.
Αρτύσιμα, αντίθετα, θεωρούνται τα διάφορα φαγητά που μαγειρεύουμε με την χρήσι ελαίου ή βουτήρου και διαφόρων καρυκευμάτων, όπως και το κρασί (Όταν δεν τρώμε λάδι, δεν πίνουμε και κρασί).


 νηστεία

Ο Νόμος 4000 και... οι τεντιμπόις

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 



Ο Νόμος 4000 και... οι τεντιμπόις

   Το κείμενο, έτσι σκέτο, δεν λέει και πολλά για τους νεώτερους, αφού τώρα το κούρεμα ‘’γουλί’’ είναι και της μόδας.
    Απαραίτητες διευκρινίσεις λοιπόν, για τους νεώτερους.
    Χαρακτηριστικό γνώρισμα της εποχής, οπτικό τουλάχιστον, ήταν τα μαλλιά μέχρι τους σβέρκουςοι μεγάλες φαβορίτες α λα Πρίσλευ , και τα παντελόνια ‘’καμπάνα’’ ( μήκος ρεβέρ τουλάχιστον 28 εκατοστά, μετρήστε το δικό σας και θα καταλάβετε)
    Χαρακτηριστική δράση των τέντυ μπόυς της εποχή, ήταν το ‘’γιαούρτωμα’’ καθηγητών κυρίως, αλλά και όποιων άλλων ηλικίας της ‘’άρχουσας τάξης’’ ‘ηταν πρόσφοροι και ‘’έμπαιναν στο μάτι’’.

Η υπολοχαγός που άφησε τον Υπουργό Άμυνας άφωνο!

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr/   " 



Η υπολοχαγός που άφησε τον Υπουργό Άμυνας άφωνο!
Το έστειλε ο Δημήτρης Ακριτίδης
Η σημαία εδώ δεν πρόκεται ποτέ να υποσταλεί”. Ο Νίκος Δένδιας νέος ακόμη στο ΥΕΘΑ είδε και άκουσε λίγο έκπληκτος την επικεφαλής της φρουράς στην Στρογγύλη.
    Υπολοχαγός των Καταδρομών, μητέρα ενός μικρού παιδιού 2,5 ετών, υπηρετεί στη Στρογγύλη, με τον σύζυγό της στρατιωτικό να υπηρετεί κι αυτός σε νησί.
    Εννοείται ότι τα πάντα στην Στρογγύλη δουλεύουν στην εντέλεια όπως συμβαίνει όπου το “κουμάντο” το κάνουν γυναίκες. Οι οποίες είναι πολύ πιο σκληρές,με την καλή έννοια του όρου.