ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ Η ΓΓΔΕ ΑΠΟ ΤΟ 2017

ΘΑ ΜΕΤΕΧΕΙ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΜΙΣΙΟΝ

19/05/2016
Ανεξαρτητοποιείται η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, η οποία θα έχει πλέον την οικονομική αυτοτέλεια και δεν θα υπόκειται σε ιεραρχικό έλεγχο, ενώ στο συμβούλιο διοίκησης που θα συσταθεί θα μετέχει εμπειρογνώμονας από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Εξωσωματική γονιμοποίηση " Καλύτερη Κλινική Εξωσωματικής της Χρονιάς "






                                                                                        Αθήνα 18 Μαΐου 2016


                          ΔΕΛΤΙΟ         ΤΥΠΟΥ

Διεθνής αναγνώριση για το πρωτοποριακό έργο των Ελλήνων  γυναικολόγων στον τομέα  της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, αποτελεί η υποψηφιότητα  σε παγκόσμιο διαγωνισμό ιατρικού τουρισμού του  IVF Embio Medical Center,  ως η«Καλύτερη Κλινική Εξωσωματικής της Χρονιάς»!
Η υποψηφιότητα του  IVF Embio Medical Center  αποδεικνύει ότι η Ελλάδα, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται σε περίοδο παρατεταμένης οικονομικής κρίσης, κάνει τη διαφορά και πρωτοπορεί σε παγκόσμιο επίπεδο στον τομέα της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής!
Το IVF Embio Medical Center, με επιστημονικό διευθυντή τον γυναικολόγο Δρ. Θάνο Παράσχο,  έχει να επιδείξει ένα πλούσιο και πρωτοποριακό επιστημονικό έργο σε παγκόσμιο επίπεδο διεκδικεί τον τίτλο της  «Καλύτερης Κλινικής Εξωσωματικής της Χρονιάς» στη διασυνοριακή αναπαραγωγική φροντίδα, σε παγκόσμιο διαγωνισμό που θα πραγματοποιηθεί στη Μαδρίτη στις 26 Μαΐου.

Τον διαγωνισμό διοργανώνει κάθε χρόνο σε διαφορετική χώρα η διεθνούς φήμης , έγκυρη και αντικειμενική Εφημερίδα Ιατρικού Τουρισμού http://awards.imtj.com/

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣE Ο ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΠΟΥ ΧΟΡΕΨΑΝ ΕΦΕΔΡΟΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΤΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ 2016. VIDEO


 
6
 
0
Πυρρίχιος χορος
Τελετή λήξης Πανελλήνιας ‘Ασκησης Εφέδρων «ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ 2016»
Ιερό Προσκύνημα Παναγίας Σουμελά.
Μνημείο του Ποντιακού Ελληνισμού για να θυμίζει το Μοναστήρι εκεί στην Πατρίδα, αλλά και σύμβολο της οργανωμένης γενοκτονίας περισσοτέρων από 350.000 Ελλήνων του Πόντου από έναν βάρβαρο λαό με επικεφαλής τον Κεμάλ, τον “πατέρα” των Τούρκων, έσφαξαν και ξερίζωσαν έναν ολόκληρο λαό, χιλιάδες οι νεκροί, μέσα σ’αυτούς και πάρα πολλοί αντάρτες που αντιστάθηκαν και έπεσαν ηρωικά…

ΓΕΡΟΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΝΩ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥΣ;

ΠΗΓΗ : 

 
57
 
0
αγιος παισιος για τους ελληνες
Γέροντα, γιατί πολλοί άνθρωποι ,ενώ πίστευαν, έχασαν την πίστη τους;
– Αν δεν προσέχει κανείς στα θέματα της πίστεως και της λατρείας, σιγά-σιγά ξεχνιέται και μπορεί να γίνη αναίσθητος, να φθάση σε σημείο να μην πιστεύη τίποτε.
– Μερικοί, Γέροντα, λένε ότι η πίστη τους κλονίζεται, όταν βλέπουν να υποφέρουν καλοί άνθρωποι.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ

 
57
 
0

πλαστικο χρημα
του Ξενοφώντα Ερμείδη
Τα capital controls δεν κατάφεραν να κάνουν ποθητό το πλαστικό χρήμα – Τρόπος πληρωμής και όχι αποταμίευσης τα μετρητά στο μέλλον.
Ακόμη οι Έλληνες κινούνται με μετρητά και αυτό δεν αρέσει καθόλου στους Ευρωπαίους δανειστές. Σε έκθεση της G4S που έγινε σε συνεργασία με την ΕΚΤ και λοιπούς ευρωπαϊκούς θεσμούς οι Έλληνες είναι πρώτοι στον ευρωπαϊκό κατάλογο χρήσης μετρητών αντί χρήσης πλαστικού χρήματος.

ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΙΚΗ ΙΕΡΟΠΗΞΙΑ. ΔΙΝΕΙ ΜΟΝΙΜΗ ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΜΗΤΡΑΣ



Δεν μπορείς να δεις σωστά αυτό το e-mail; Κάνε Click εδώ
 


                                                                                           Αθήνα 19 Μαΐου 2016


                        ΔΕΛΤΙΟ   ΤΥΠΟΥ

Ποσοστό επιτυχίας που φτάνει το 95%  έχει στην ανάρτηση της μήτρας ή του κολοβώματος  η λαπαροσκοπική ιεροπηξία με  τη χρήση πλέγματος , σε σχέση με την κολπορραφία που αγγίζει μόλις το 50%!
Η μέθοδος της λαπαροσκοπικής ιεροπηξίας με  τη χρήση πλέγματος τείνει τα τελευταία χρόνια να γίνει μέθοδος επιλογής από τις γυναίκες για την αντιμετώπιση της χαλάρωσης του κόλπου και την πτώση μήτρας.
«Η μέθοδος είναι απόλυτα ασφαλής , προσφέρει σε σχέση με τις άλλες μορφές θεραπείας ασύγκριτα πλεονεκτήματα και μόνιμη λύση» αναφέρει ο  Διδάκτορας του Πανεπιστημίου της Αθήνας, τ. Επιμελητής Μαιευτικής Γυναικολογίας του Princess Royal University Hospital London και συνεργάτης των Νοσοκομείων Μητέρα και Υγεία, κ Στέφανος Χανδακάς.

Σύμφωνα με τους γυναικολόγους το πρόβλημα της χαλάρωσης του κόλπου  είναι πολύ σημαντικό γιατί επηρεάζει αρνητικά την ποιότητα  ζωής μιας γυναίκας, αλλά και την σεξουαλική της επαφή, καθώς το σεξ σε πολλές περιπτώσεις είναι αδύνατο.
 Μάλιστα σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία  περίπου το  30με 40 % των γυναικών θα εμφανίζει πρόπτωση κάποια στιγμή στη ζωή τους.
Η πάθηση εμφανίζεται συνήθως μετά την εμμηνόπαυση και  μετά την ηλικία των 50χρόνων σε γυναίκες που έχουν γίνει μητέρες. Παρόλα αυτά υπάρχουν και περιπτώσεις που  μπορεί να εμφανιστεί  νωρίτερα και σε μικρότερες ηλικίες.

Πως ανοίγουν τις κονσέρβες οι Μαθηματικοί;

Μάζεψαν αντιπροσώπους από τους Μαθηματικούς, τους Φυσικούς και τους Χημικούς και τους έδωσαν το εξής πρόβλημα. Πως θα μπορέσουν να ανοίξουν μια σφραγισμένη κονσέρβα; 
Πρώτοι είπαν θα ξεκινήσουν οι φυσικοί. Κλείστηκαν μέσα σ" ένα μεγάλο αμφιθέατρο και άρχισαν να ψάχνουν τη λύση. Ύστερα από ένα μισάωρο, βγήκαν όλοι χαρούμενοι και φώναζαν: Βρήκαμε τη λύση, βρήκαμε τη λύση! Τους ρώτησε τότε η επιτροπή ποια ήταν η λύση που έλεγαν, και οι φυσικοί απάντησαν:

Η καλύτερη δικαιολογία

Ένας τύπος οδηγούσε τη μηχανή του βράδυ και το ευχαριστιόταν τρέχοντας πάνω από το όριο ταχύτητας. Ξαφνικά βλέπει τα φώτα του περιπολικού να ανάβουν πίσω του αλλά σκέφτεται ότι μπορεί να του ξεφύγει.

Ανεβάζει ταχύτητα, 150 ο αστυνομικός πίσω του,160,180,200 τίποτα δεν μπορεί να του ξεφύγει και σταματάει στην άκρη.

Ανακοίνωση της Ε.Α.Α.Σ για απόφαση της Ολομέλειας του ΣτΕ

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Το ιστορικό φρούριο Παλαμήδι
Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog.

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ
ΓΡΑΦΕΙO ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
Χαριλάου Τρικούπη 18, 106 79,  Αθήνα
 
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
 
Αθήνα, 17 Μαΐου 2016
              
   Η Ε.Α.Α.Σ. ανακοινώσει στα Μέλη της ότι η Ολομέλεια του Σ.τ.Ε την 13 Μαΐου 2016 δημοσίευσε την υπ. αριθμ.1128/16 απόφαση  βάσει της οποίας κρίθηκε οριστικά η αντισυνταγματικότητα και του ν.4307/14.
 
   Όπως είναι γνωστό, με την υπ’αριθμ. 2192/2014 απόφαση της Ολομέλειας του Σ.τ.Ε  είχε κριθεί η αντισυνταγματικότητα του Ν.4093/12 βάσει του οποίου είχαν επιβληθεί στις συντάξεις μας δυσβάσταχτες περικοπές.