ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 19 Μαΐου 2015

ΠΡΟΣΟΧΗ: Έχετε προσέξει τα χρωματιστά κουτάκια στις οδοντόκρεμες;

Σε κάθε συσκευασία οδοντόκρεμας (κάτω μέρος) υπάρχει ένα χρώμα που χαρακτηρίζει τη σύνθεσή της. Καλό είναι να γνωρίζουμε τί ακριβώς...

2015-05-17_172158




Σε κάθε συσκευασία οδοντόκρεμας (κάτω μέρος) υπάρχει ένα χρώμα που χαρακτηρίζει τη σύνθεσή της.
Καλό είναι να γνωρίζουμε τί ακριβώς ψωνίζουμε διότι τα προϊόντα οδοντόκρεμας είναι προϊόντα όπου ο καταναλωτής τα επιλέγει με βάση τη γεύση και όχι τα συστατικά.

Η ΜΟΝΗ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗ «ΠΗΓΗ» ΤΗΣ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης Την εντυπωσιακή είδηση ότι η βυζαντινή μονή του Παντοκράτορος της Κωνσταντινούπολης που σήμερα είναι γνωστή σαν...

vang3




Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Την εντυπωσιακή είδηση ότι η βυζαντινή μονή του Παντοκράτορος της Κωνσταντινούπολης που σήμερα είναι γνωστή σαν Zeyrek Cami, 965 χρόνια μετά τα εγκαίνια της επιστρέφει στον βυζαντινό της χαρακτήρα και ανακτά την… χαμένη θρησκευτική της ταυτότητα, ανήγγειλε η τουρκική εφημερίδα, Sabah, (18/5).

«Κινδύνευσε» πραγματικά το αμερικανικό Πεντάγωνο από τους Ρώσους χάκερς


Οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη προσπάθεια πρόσβασης σε ένα σύστημα ελέγχου ή δίκτυου, μέσω της χρήσης ενός διαύλου ροής πληροφοριών, ονομάζεται κυβερνο-απειλή...
russhacker

Οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη προσπάθεια πρόσβασης σε ένα σύστημα ελέγχου ή δίκτυου, μέσω της χρήσης ενός διαύλου ροής πληροφοριών, ονομάζεται κυβερνο-απειλή (cyber threat) .  Αξίζει να σημειωθεί ότι η κυβερνο-απειλή δεν έχει ενταχθεί ακόμη στο δίκαιο των ένοπλων συγκρούσεων.
Κάθε ενέργεια που λαμβάνει χώρα στον κυβερνοχώρο και στοχεύει κατά της ισχύος μιας χώρας ή κατά ενός μη κρατικού οργανισμού ή εταιρίας κτλ,  ονομάζεται κυβερνοπόλεμος (cyberwarfare).

ΠΡΟΣΟΧΗ – Σταματήστε να χρησιμοποιείτε το πλυντήριο πιάτων!!!

Νέα μελέτη που δημοσιεύεται στην επιθεώρηση Pediatrics υποδεικνύει ότι η συχνή χρήση του πλυντηρίου πιάτων συμβάλλει στην αδυναμία του ανοσοποιητικού...

Σταματήστε-να-χρησιμοποιείτε-το-πλυντήριο-πιάτων


Νέα μελέτη που δημοσιεύεται στην επιθεώρηση Pediatrics υποδεικνύει ότι η συχνή χρήση του πλυντηρίου πιάτων συμβάλλει στην αδυναμία του ανοσοποιητικού των παιδιών.
Σύμφωνα με τα ευρήματα Σουηδών επιστημόνων, το πλύσιμο των πιάτων στο χέρι φαίνεται να συνδέεται με το μειωμένο κίνδυνο εμφάνισης αλλεργίας στα παιδιά.

Με επιτυχία για 4η συνεχή χρονιά τα «ΕΝ ΆΡΓΕΙ ΔΙΟΝΥΣΙΑ»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 19.5.15 |  | 
 Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν για 4η συνεχή χρονιά τα «ΕΝ ΆΡΓΕΙ ΔΙΟΝΥΣΙΑ» το Σάββατο 16 Μαΐου τα οποία αποτελούν θεσμό για την πόλη του Άργους.

Βίντεο με όλα τα αγωνίσματα του Μαραθωνίου Ναυπλίου 2015


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 19.5.15 | 
 Δείτε μέσα από ένα ολοκληρωμένο βίντεο την μεγάλη δρομική γιορτή με όλα τα αγωνίσματα του 2ου Μαραθωνίου του Ναυπλίου που διεξήχθη στις 15 Μαρτίου 2015.

Όλα έτοιμα για το 1o Nafplio Triathlon (βίντεο)


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 19.5.15 | 
 Η Οργανωτική Επιτροπή του 1o Nafplio riathlon, στην οποία προεδρεύει ο Δήμαρχος Ναυπλιέων κ. Δημήτρης Κωστούρος, προχώρησε σήμερα στην παρουσίαση του αγώνα τριάθλου που θα διεξαχθεί το Σάββατο 30 και την Κυριακή 31 Μαΐου 2015.

Ο παπάς που λειτούργησε στην Αγιά Σοφία το 1919! Αγνωστη Ιστορία!

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 



    Κάποτε μου μίλησε ο παππούς μου για ένα Κρητικό παπά, αληθινό παλικάρι, που το Γενάρη του 1919 λειτούργησε κάτω από τους χιλιόχρονους θόλους της Αγια-Σοφιάς!! Τον γνώριζε καλά, γιατί ήταν στρατιωτικός ιερέας στη Μεραρχία που ανήκε και ο ίδιος, στη Μεραρχία εκείνη που αργότερα συμμετείχε στηΜικρασιατική Εκστρατεία κι έφτασε ως τις πύλες της Αγκυρας,ήπιε νερό από το Σαγγάριο!… Όμως αλίμονο! αυτό το δροσερό νερό μετατράπηκε λίγο αργότερα σε καυτό πύρινο ποτάμι πόνου και οδύνης, που έκαψε τις καρδιές όλων των Ελλήνων.

Ταϊλάνδη: Οι αρχές απομάκρυναν από τις ακτές πλοίο με μετανάστες

ΠΗΓΗ: "    http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 



2.Ταϊλάνδη: Οι αρχές απομάκρυναν από τις ακτές πλοίο με μετανάστες
    Οι αρχές της Ταϊλάνδης έδιωξαν πίσω στην θάλασσα ένα πλοίο με μετανάστες, απομακρύνοντάς το από τα νότια νησιά της χώρας στην Θάλασσα Ανταμάν προς την κατεύθυνση τηςΙνδονησίας, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα του Ρόιτερς.
    Το πλοίο απομακρύνθηκε προς τα νοτιοδυτικά από το σκάφος περιπολίας με αριθμό 911 του ταϊλανδέζικου πολεμικού ναυτικού, πρόσθεσε ο αυτόπτης μάρτυρας που επικαλείται το πρακτορείοΡόιτερς.

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ 19-5-2015


Η φωτογραφία προφίλ του χρήστη ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ
smountzouris@gmail.com    " 

Έρευνες από την ΕΜΑΚ στο Άργος για τον 40χρονο που έχει εξαφανιστεί (βίντεο)


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 19.5.15 | 
 Κλιμάκιο της 1ης Ειδικής Μονάδας Αντιμετώπισης Καταστροφών (ΕΜΑΚ) από την Ελευσίνα μαζί με δύο ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά, κάνει έρευνες για την ανεύρεση του εξαφανισμένου από την πρωτομαγιά, 40χρονο Χρήστο Καριοφυλλά από το Άργος.

Το Ναύπλιο δεύτερο στους πιο δημοφιλείς προορισμούς για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 19.5.15 |  | 
 Ο καιρός είναι κάθε μέρα και πιο καλοκαιρινός, οπότε οι ευκαιρίες για εκδρομές και μικρές εξορμήσεις είναι το απόλυτο ζητούμενο. Η ημέρα του Αγίου Πνεύματος είναι η επόμενη αφορμή για τριήμερη απόδραση και δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα την εκμεταλλευτούν. Για ποιους προορισμούς έδειξαν την προτίμησή τους οι Έλληνες γι’ αυτό το τριήμερο; Η μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμώνwww.trivago.gr πραγματοποίησε έρευνα και σας παρουσιάζει τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για τις μέρες αυτές.
Οι δέκα κορυφαίοι προορισμοί που επιλέγουν οι Έλληνες για την ημέρα του Αγίου Πνεύματος

ΣΤΟΝ ΠΑΘΟΛΟΓΟ

Μια ασθενής επισκέπτεται έναν Παθολόγο.
- Που να ξεντυθώ γιατρέ μου; ρωτάει η κυρία

Μάο-Μάο

Ήταν μία φορά ένας έξυπνος, ένας πολύ δυνατός και ένας βλάκας σε ένα αεροπλάνο.
Το αεροπλάνο τους πέφτει στην Αφρική πάνω από ένα χωριό των Ζουλού, και οι Μάο-Μάο αρχίζουν να τους κυνηγάνε.

69 λόγοι για τους οποίους είναι καλύτερο να είσαι άντρας

01 Οι τηλεφωνικές συνομιλίες διαρκούν περίπου 30 δευτερόλεπτα. 
02 Οι σκηνές με γυμνό στις ταινίες είναι πάντα γυναικείες. 
03 Γνωρίζεις πως δουλεύει το αυτοκίνητο. 
04 Οι πενθήμερες διακοπές χρειάζονται μια βαλίτσα μόνο. 
05 Το ποδόσφαιρο την Κυριακή. 
06 Η ουρά για να πάς σε τουαλέτες είναι κατά 80% μικρότερες. 
07 Ανοίγεις τα βαζάκια από μόνος σου. 
08 Οι φίλοι σου δε σου τη σπάνε άμα βάλεις κιλά. 
09 Τα οπίσθια σου δεν είναι πότε λόγος για μια συνέντευξη. 
10 Όλοι οι οργασμοί σου είναι αληθινοί. 

Η ΑΘΗΝΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ. ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΛΜΠΟΥΜ

ΠΗΓΗ:  Votegreece.gr

παλια αθηνα αλμπουμ
Απολαύστε ένα μοναδικό φωτογραφικό περιεχόμενο από 152 συλλεκτικές φωτογραφίες που θα σας ταξιδέψουν στην παλιά Αθήνα. Στην Αθήνα που έφυγε!

ΣΕΒ: Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΥΦΕΣΗ ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Θ. ΦΕΣΣΑ ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

19/05/2015
Οι επενδύσεις αποτελούν το κλειδί για την ανάπτυξη της οικονομίας σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΣΕΒ Θόδωρο Φέσσα.
Κατά την ομιλία του στη γενική συνέλευση του Συνδέσμου, ο κ. Φέσσας υπογράμμισε την ανάγκη σταθερού πολιτικού και οικονομικού περιβάλλοντος εντός της Ευρωζώνης προκειμένου να προχωρήσουν δεκάδες ώριμα επενδυτικά σχέδια ύψους δισεκατομμυρίων.