ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020

Ζώντας καλά με τον διαβήτη




Ζώντας καλά με τον διαβήτη

Η διάγνωση διαβήτη δεν συνεπάγεται ότι θα πάψουμε να απολαμβάνουμε την καθημερινότητά μας
Το έστειλε ο Ανδρέας Βορεάδης
    Ο διαβήτης είναι η επιδημία της εποχής μας

    Σήμερα νοσούν παγκοσμίως από διαβήτη 425 εκατομμύρια άνθρωποι και υπολογίζεται ότι μέχρι το 2045 ο αριθμός αυτός θα έχει φθάσει τα 628 εκατομμύρια.
    Ο διαβήτης είναι η επιδημία της εποχής μας. Μία ύπουλη ασθένεια, τόσο επειδή σε πολλούς ανθρώπους παραμένει αδιάγνωστη όσο και επειδή αν διαγνωστούμε με αυτήν και δεν την αντιμετωπίσουμε αλλάζοντας τον τρόπο της ζωής μας θα μας ταλαιπωρήσει πολύ με τις επιπλοκές της.

Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας δίνει ραντεβού στο ΣΤΕ για τα αναδρομικά

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου ευχαριστεί την Ηλεκτρονική Εφημερίδα " ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ " για την παρακάτω ανάρτηση καθότι κατανοεί τα προβλήματα των Αποστράτων αναρτώντας την παρακάτω ανάρτηση. 

Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας δίνει ραντεβού στο ΣΤΕ για τα αναδρομικά
10 Ιανουαρίου 2020, οι συνταξιούχοι δίνουν ραντεβού στο ΣτΕ. Μετά την προσφυγή του ΕΦΚΑ στο ΣτΕ θα κριθεί οριστικά στις 10 Ιανουαρίου 2020, ημέρα Παρασκευή, με τη διαδικασία της πιλοτικής δίκης η τύχη των αναδρομικών για 2,5 εκατ. συνταξιούχους.

9-2-2020 Στο ΘΕΑΤΡΟ " Broadway " O Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας


Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας στις 9-2-2020 θα παρακολουθήσει την παρακάτω παράσταση. Οι παρακάτω  σχετικές πληροφορίες από το ΑΘΗΝΟΡΑΜΑ. 


Τα μέλη του Συνδέσμου μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο του Συνδέσμου 2752023482 και στο e-mail. s.a.s.a.2015anapli@gmail.com.
Κλείσιμο θέσεως με την πληρωμή του χρηματικού ποσού 35 € με την μεταφορά. 
Κλείσιμο θέσεων μέχρι εξαντλήσεως. 
ΘΕΣΗ  Α΄
Το Γραφείο λειτουργεί κάθε ΔΕΥΤΕΡΑ και ΤΕΤΑΡΤΗ 10.00-12.00.

Μία από τις δραστηριότητες του προγράμματος του Συνδέσμου την οποία και υλοποιεί.  

Μια «Παριζιάνα» από το σινεμά στο Θέατρο Broadway



Από - 
Το μιούζικαλ παραμένει μέχρι σήμερα ό,τι πιο λαμπερό κι ενδεχομένως ό,τι πιο φαντασμαγορικό σε όρους θεάματος έχει να επιδείξει το ελληνικό θέατρο, ενώ η αδυναμία των Αθηναίων στο συγκεκριμένο είδος είναι αποδεδειγμένη. Επιπλέον ο παλιός ελληνικός κινηματογράφος έχει γίνει αγαπημένη δεξαμενή ρεπερτορίου για το θέατρο τα τελευταία χρόνια. Σε αυτό βοηθά, βέβαια, η θερμή υποδοχή που έχει επιφυλάξει το κοινό στην αναβίωση δημοφιλών ταινιών τόσο σε συμβατική θεατρική φόρμα όσο και σε αυτήν του μιούζικαλ.

Με λαμπρότητα γιορτάστηκαν τα Θεοφάνια στο Ναύπλιο (βίντεο). Παρών ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμ. Ασφλ. Ν. Αργολίδας


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:23:00 π.μ. |  |  |  |  |  | 

Με λαμπρότητα γιορτάστηκαν τα Θεοφάνια στο Ναύπλιο (βίντεο)
Στο Ναύπλιο την πρώτη πρωτεύουσα της Νεότερης Ελλάδας τελέσθηκε με κάθε λαμπρότητα η εορτή των Θεοφανίων στο λιμάνι της πόλης την Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020.