ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 17 Μαΐου 2016

Πόσο ίντερνετ να επιτρέπω στο παιδί μου;


Τρίτη 17th, Μαΐου 2016 / 19:30
paidΑναμφισβήτητα, το διαδίκτυο έχει διευκολύνει σε πολύ μεγάλο βαθμό την καθημερινότητα των περισσότερων ανθρώπων, καθώς η πρόσβαση που δίνει σε εκατοντάδες χιλιάδες πληροφορίες σε ελάχιστο χρόνο είναι ανεκτίμητη. Επιπρόσθετα, μας έχει δώσει τη δυνατότητα να κρατάμε επαφή με άτομα και φίλους που μένουν μακριά μας.

Φύτεψαν 800 ετών Αρχαίους Σπόρους. Φύτρωσαν και αυτό που εμφανίστηκε; Δεν το πίστευαν!

81
Likes
21
Ανακαλύφθηκαν αρχαίοι σπόροι κολοκύθας που είχε εκλείψει. Τα περισσότερα φαγητά, εκτός από το μέλι, έχουν ημερομηνία λήξης. Τα φυσικά προϊόντα...
sporoi
Ανακαλύφθηκαν αρχαίοι σπόροι κολοκύθας που είχε εκλείψει.
Τα περισσότερα φαγητά, εκτός από το μέλι, έχουν ημερομηνία λήξης. Τα φυσικά προϊόντα, όπως τα φρούτα και τα λαχανικά, με το πέρασμα του χρόνου αρχίζουν και σαπίζουν, τι γίνεται, όμως, με τους σπόρους τους; Έχουν και αυτοί ημερομηνία λήξης;

Ἡ γκρίνια εἰς τὴν ζωὴν τῶν ἀνθρώπων

7
Likes
4
Μιχαὴλ Ε. Μιχαηλίδη, Θεολόγου Πολύ συχνά καί γιά πολλούς ἀνθρώπους, ἡ γκρίνια δέν εἶναι μονάχα μιά ἰδιορρυθμία ἤ ἰδιοπροσωπία τοῦ...
ratsismos-kleisto-stoma
Μιχαὴλ Ε. Μιχαηλίδη, Θεολόγου
Πολύ συχνά καί γιά πολλούς ἀνθρώπους, ἡ γκρίνια δέν εἶναι μονάχα μιά ἰδιορρυθμία ἤ ἰδιοπροσωπία τοῦ ἀνθρώπινου προσώπου, ἀλλ᾽ εἶναι μιά νοσηρή κατάσταση, μέ ἐπικίνδυνες συνέπειες στίς διαπροσωπικές καί διανθρώπινες σχέσεις.

Αρνήθηκε να φορέσει τακούνια στη δουλειά και την απέλυσαν.

ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ 

Αρνήθηκε να φορέσει τακούνια στη δουλειά και την απέλυσαν.
http://www.iefimerida.gr
    Προτίμησε την ανεργία από την καταπίεση. Στο Λονδίνο, μια γραμματέας 27 ετών απολύθηκε επειδή αρνήθηκε να φοράει ψηλά τακούνια στο γραφείο.
    Η νεαρή γυναίκα δεν το έβαλε κάτω και δημοσιοποίησε ένα κείμενο το οποίο έχουν υπογράψει ως σήμερα πάνω από 80.000 άνθρωποι.
    Η νεαρή κοπέλα Νίκολα Θορπ είχε προσληφθεί ως γραμματέας στην επιχείρηση PwC, και απολύθηκε σχεδόν αμέσως. Ο λόγος ήταν ότι η Θορπ αρνήθηκε να φοράει τακούνια «από 5 ως 10 εκατοστά», σύμφωνα με το BBC. Η νεαρή ζήτησε να της εξηγήσουν «για ποιό λόγο τα ίσια παπούτσια αποτελούν εμπόδιο στη δουλειά της» αλλά ο επικεφαλής δεν ήθελε να ακούσει τίποτα.

Κινητό και στο δρόμο -Ερευνα για τα νέα ζόμπι των smartphones.

ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ 

Κινητό και στο δρόμο -Ερευνα για τα νέα ζόμπι των smartphones.
    Αν το κόλημα με το κινητό στο αυτοκίνητο είναι μια συνήθεια που καταδικάζουν οι αρχές και οι ειδικοί, και η αποστολή SMS από τους πεζούς που περνούν στο δρόμο βρίσκεται πλέον στο στόχαστρο.
    Σύμφωνα με μελέτη που διεξήγαγε η εταιρία Dekra σε έξι ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, το 17% των πεζών με κινητό βρίσκεται σε κίνδυνο. Η εταιρία είναι παγκόσμιο νούμερο 1 σε τεχνικούς ελέγχους αυτοκινήτων και κατέχει ένα κέντρο ερευνών για τις αιτίες δυστυχημάτων που δημοσιεύει μια έκθεση για την οδική ασφάλεια κάθε χρόνο. Το 2016 η Dektra δημοσίευσε μια επιπλέον έκθεση για τη συμπεριφορά των πεζών σε σχέση με το κινητό τους.

ΣΕΒ: Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ

«ΝΑ ΜΗ ΧΑΘΕΙ ΑΛΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ»

17/05/2016
Η ολοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης εκτιμάται ότι θα βελτιώσει την εμπιστοσύνη, θα άρει τις ανησυχίες στην αγορά και θα δημιουργήσει νέες προοπτικές για ανάκαμψη, επισημαίνει ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ), στο μηνιαίο οικονομικό του δελτίου.
Σύμφωνα με τον ΣΕΒ, οι θετικές επιπτώσεις της αξιολόγησης αναμένεται να αποτυπωθούν στα στοιχεία του β’ και κυρίως του γ’ τριμήνου του 2016, επαληθεύοντας τις προβλέψεις για θετικούς ρυθμούς ανάκαμψης από το β΄ εξάμηνο του τρέχοντος έτους.