ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 25 Μαρτίου 2023

Κατάθεση στεφάνου από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν.Αργολίδας

Σήμερα 25η Μαρτίου 2023 ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας παραβρέθηκε στις Εκδηλώσεις.

Τον Σύνδεσμο εκπροσώπησε ο Πρόεδρος κ. ΜΑΝΤΑΣ Μιχαήλ όπου και κατέθεσε στεφάνι τιμώντας τους Νεκρούς του 1821 το οποίο αποδόθηκε από την Ένστολη Αρχ/κα του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπλίου δυνάμει σχετικής Διαταγής του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας για πρώτη φορά.


 


Μία κίνηση που τιμά τους Αποστράτους για την προσφορά τους  στο Σώμα σε όλες τις αντίξοες συνθήκες.

Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας θέλει να ευχαριστήσει Δημόσια  το ΑΡΧΗΓΕΙΟ  για αυτή την τιμή ως επίσης θα προβεί στην ενημέρωση όλων των Αποστράτων μέσω των e-mail.  25η Μαρτίου: Εντυπωσιακή η μαθητική και στρατιωτική παρέλαση στο Ναύπλιο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:57:00 μ.μ. |  |  | 
Στρατιωτικό άγημα
Η επετειακή μαθητική και στρατιωτική παρέλαση για την Εθνική Εορτή της 25ης Μαρτίου στο Ναύπλιο πραγματοποιήθηκε στην ομώνυμη Λεωφόρο στις 12.00 το μεσημέρι του Σαββάτου 25 Μαρτίου 2023 . 
Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Γενικός Γραμματέας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Διά Βίου Μάθησης και Νεολαίας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Γεώργιος Βούτσινος.
Στα πλαίσια των εορτασμών για την 25 Μαρτίου στο Ναύπλιο τελέσθηκε Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Αναστασίου του Ναυπλιέως από τον Μητροπολίτη Αργολίδας Νεκτάριο. 
Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο ηρώο της πόλης από τις πολιτικές και στρατιωτικές αρχές. 
Την παρέλαση παρακολούθησαν μεταξύ άλλων οι βουλευτές Αργολίδας, Γ. Ανδριανός ως εκπρόσωπος της βουλής και Α. Πουλάς, ο ευρωβουλευτής Σ.Κυμπουρόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γ. Μαντζούνης, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ. Κωστούρος, Δημοτικοί και Περιφερειακοί Σύμβουλοι, Εκπρόσωποι του Στρατού και των Σωμάτων Ασφαλείας, Σύλλογοι Αποστράτων, Πολιτιστικοί Φορείς κα. 
Η καθιερωμένη παρέλαση των μαθητών των σχολείων, του στρατού και των Σωμάτων Ασφαλείας, του Ερυθρού Σταυρού, της φιλαρμονικής του Δήμου Ναυπλιέων, πραγματοποιήθηκε φέτος παρουσία χιλιάδων κόσμου που κατέκλυσε την πόλη του Ναυπλίου. 
Στις εορταστικές εκδηλώσεις συμμετείχε και ο Σύλλογος "Αρματωμένοι Μωραϊτες" με εντυπωσιακές αυθεντικές παραδοσιακές στολές, που μετέφεραν και την σπάθα το απελευθερωτή του Ναυπλίου Στάϊκου Σταϊκόπουλου.
Τις εκδηλώσεις πλαισίωσαν μουσικά η Φιλαρμονική Κυνοπιαστών Δήμου Κέρκυρας και η Δημοτική Φιλαρμονική του Δήμου Ναυπλιέων.