ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΤΑΪΛΑΝΔΗ 21-10-2015 ΕΩΣ 31-10-2015 Β΄. Ανάρτηση

Την 22-32016 αναρτήθηκε η πρώτη ανάρτηση από ένα ταξίδι στην Βόρεια Ταϊλάνδη.Σήμερα είναι η δεύτερη ανάρτηση και μέχρι να ολοκληρωθεί η παρουσίαση φωτογραφιών από αυτό το πανέμορφο ταξίδι θα υπάρξουν ακόμα και άλλες.  


΄Ολες οι αναρτήσεις θα ευρίσκονται στην ετικέτα ΤΑΞΙΔΙ ΤΑΪΛΑΝΔΗ.
Στην πρώτη ανάρτηση υπάρχει το πρόγραμμα  που μπορείτε να διαβάσετε ώστε βλέποντας τις φωτογραφίες να ταξιδέψετε και εσείς λίγο έστω και νοερώς.

Από το πλούσιο φωτογραφικό υλικό γίνεται προσπάθεια σε κάθε ανάρτηση να αναρτηθούν όσο το δυνατόν φωτογραφίες με τις  οποίες  να δείτε την ζωή του κόσμου αυτού.

2016 03 24 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΞΑΡΘΡΩΣΗΣ ΕΓΚΛ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΞΑΠΑΤΟΥΣΕ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ " VIDEO "

ΤΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΔΙΗΓΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΛΕΣΒΟΥ

ΠΗΓΗ : "    http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " ΤΑ  ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ  ΔΙΗΓΟΥΝΤΑΙ  ΤΗΝ  ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ  ΑΡΧΑΙΑΣ  ΛΕΣΒΟΥ
    Πρόκειται γιὰ μία διάλεξη μὲ πολὺ μεγάλο ἐνδιαφέρον, γιὰ ἕνα ἄγνωστο θέμα ποὺ δίνει μία ἄλλη διάσταση στὴν ἱστορία τοῦ νησιοῦ ἀλλὰ καὶ στὴν ἱστορἰα τῆς νομισματοκοπίας στὴν ἀρχαία Ἑλλάδα. Γι᾿ αὐτὸ καὶ ἀφορᾶ Λέσβιους καὶ μή.


Χρήση του Ίντερνετ 2-6 ώρες ημερησίως για το 58,5% των Ελλήνων

6
Likes
3
Περίπου το 1/4 (27,1%) των Ελλήνων αφιερώνει περίπου το μισό χρόνο της καθημερινότητας του στην ενασχόληση με το Ίντερνετ...
internet-ilektroniko-egklima
Περίπου το 1/4 (27,1%) των Ελλήνων αφιερώνει περίπου το μισό χρόνο της καθημερινότητας του στην ενασχόληση με το Ίντερνετ, ενώ παραπάνω από τους μισούς κάνουν χρήση 2-6 ώρες (58,5%). Ένα ποσοστό 14,4% – σημαντικό για τα σημερινά δεδομένα – δηλώνει πως το Διαδίκτυο το απασχολεί λιγότερες από δύο ώρες ημερησίως.

Αυξήθηκε το έλλειμμα στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

24/03/2016
Αυξήθηκε τον Ιανουάριο το έλλειμμα στο Ισοζύγιο Τρεχουσών Συναλλαγών, κατά 461 εκατ. ευρώ σε σχέση με τον Ιανουάριο του 2015, αγγίζοντας τα 742 εκατ. ευρώ.

Φούσκωμα - ξεφούσκωμα

Ο πιτσιρικάς, μπουκάρει απροειδοποίητα στην κρεβατοκάμαρα των γονιών του και τους πιάνει στα πράσα. Η μαμά κάθεται πάνω στον μπαμπά και κουνιέται σαν τρελή. 
-Καλέ, τι κάνετε εσείς εδώ; 

Η σωστή αντίδραση σε μια έκρηξη βόμβας- Σωτήριες συμβουλές για επιβίωση σε βομβιστική επίθεση

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Το ιστορικό φρούριο Παλαμήδι
Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog.ΕΑΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Ελπίζοντας να μην μας τύχει........

Το να νομίζεις ότι η Κωνσταντινούπολη είναι μακριά και σε εμάς «δεν γίνονται αυτά» καταρχήν κάνεις ΠΟΛΥ μεγάλο λάθος. Πολύ φοβάμαι μάλιστα ότι τώρα που θα αρχίσουν οι επαναπροωθήσεις – απελάσεις, τα μπαμ κυρίως στην πρωτεύουσα ίσως τελικά δεν θα είναι και τόσο μακριά.