ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

Η κοροϊδία της Νηστείας και η Νηστεία της κοροϊδίας

152
Likes
32
Το μεσημέρι έφαγα σουπιές με μάραθα. Δε λέω καταπληκτικό φαγητό. Αλλά με διέλυσε βρε παιδί μου. Πόση ώρα τώρα και...
ASTAKOS10-1
Το μεσημέρι έφαγα σουπιές με μάραθα.

Δε λέω καταπληκτικό φαγητό. Αλλά με διέλυσε βρε παιδί μου. Πόση ώρα τώρα και ακόμη δε μπορώ να χωνέψω.

ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ! Ποια ώρα είναι «θάνατος» να απολαμβάνουμε τον καφέ μας!

20
Likes
7
  Θα εκπλαγείτε αν διαβάσετε τι αναφέρει νέα επιστημονική έρευνα!!! Ποια είναι η χειρότερη ώρα να απολαύσετε το καφεδάκι σας...
tromaktiko-2-780x358

Θα εκπλαγείτε αν διαβάσετε τι αναφέρει νέα επιστημονική έρευνα!!! Ποια είναι η χειρότερη ώρα να απολαύσετε το καφεδάκι σας;;; Την γνωρίζετε;;;;

ΤΟ ΠΛΥΣΙΜΟ ΤΗΣ ΓΑΤΑΣ

Μια φορά ένας χωρικός έπλενε τη γάτα του στο ποτάμι. Τον είδε ένας περαστικός και του λέει:
- "Μέχρι να πάω και να γυρίσω να δεις που θα τη ψοφήσεις τη γάτα. Που ξανακούστηκε να πλένουν τις γάτες!" 

ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ

ΠΗΓΗ : 

 
38
 
0
η κοιμηση της παναγιας
Ἡ Μητέρα τοῦ Θεοῦ λοιπόν ἔδειξε στούς Ἀποστόλους, πού ἤδη τό γνώριζαν, τό σύμβολο τῆς ἀναχωρήσεώς της, τό φοίνικα, τούς μετέδωσε ἐπίσης εὐλογία καί ἀνάλογη παρηγοριά καί ἀφοῦ τούς μίλησε γιά τήν ἔξοδό της καί τούς προθυμοποίησε γιά τό κήρυγμα, τούς εἶπε μέ λίγα λόγια ὁλόκληρη τήν οἰκονομία τῆς ἀποστολῆς τους. Ἔπειτα ἀσπάσθηκε τόν Πέτρο καί τούς ἄλλους Ἀποστόλους, “χαίρετε”, λέγοντας, “τέκνα καί φίλοι καί μαθηταί τοῦ Υἱοῦ καί Θεοῦ μου καί νά αἰσθάνεστε εὐτυχεῖς, πού ἀξιωθήκατε τέτοιο δάσκαλο καί Δεσπότη καί νά ὑπηρετεῖτε τέτοια μυστήρια καί νά μετέχετε τῶν διωγμῶν καί τῶν παθημάτων του, γιά νά γίνετε κοινωνοί τῆς δόξας καί τῆς Βασιλείας Του”.

Προσοχή στα θαλασσινά!

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΓΕΝΙΚΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ 

Προσοχή στα θαλασσινά!
    Ο ΕΦΕΤ ενισχύει τους ελέγχους στην αγορά των τροφίμων κατά την περίοδο της Σαρακοστής, σε συνεργασία με τις τοπικές αρμόδιες αρχές, με γνώμονα τη διασφάλιση της διάθεσης ασφαλών τροφίμων και την προστασία των συμφερόντων των καταναλωτών από πρακτικές παραπλάνησής τους.
    Επιπροσθέτως, στο πλαίσιο ενημέρωσης των καταναλωτών, οΕΦΕΤ υπενθυμίζει ορισμένες χρήσιμες πληροφορίες για την επιλογή τροφίμων που καταναλώνονται την περίοδο αυτή :
Κεφαλόποδα (π.χ. χταπόδια, καλαμάρια, σουπιές, θράψαλα). Διατίθενται στην αγορά είτε ως νωπά είτε ως κατεψυγμένα είτε ως αποψυγμένα.
    Για τα νωπά οι καταναλωτές πρέπει να προσέχουν :

Ο άστεγος που κέρδισε 300.000 ευρώ στο Τζόκερ.

ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ 

Ο άστεγος που κέρδισε 300.000 ευρώ στο Τζόκερ.
Άστεγος ( άρα άφραγκος ) και έπαιξε 5 ευρώ στο Τζόκερ ????
Ή η είδηση είναι ‘’μούφα’’, ή ήταν πολύ απελπισμένος…..
Εspresso
    Ο 38χρονος που κινείται στη Γλυφάδα έπαιξε 5 ευρώ στοΤζόκερ! Ο γολγοθάς για να εισπράξει τα χρήματα, αφού δεν είχε στο όνομά του κανέναν τραπεζικό λογαριασμό.
    Ο άνεργος έφτασε στην πηγή αλλά αρχικά δεν μπόρεσε να πιει νερό. Μπορεί να είδε την τύχη του να χαμογελάει αφού κέρδισε τοΤζόκερ, όμως ανέβηκε έναν γολγοθά για να εισπράξει τα χρήματα, καθώς δεν είχε δικό του τραπεζικό λογαριασμό προκειμένου να του κατατεθεί το ποσό.
    Σύμφωνα με την εφημερίδα "Εspresso", o 38χρονος μένει σε ένα παράπηγμα στην περιοχή της Γλυφάδας και βγάζει τα προς το ζην ζητιανεύοντας. 

ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΠΗΓΗ : 

 
33
 
0
αστειακια συντομα
Είσαι η πιο ωραία σε όλο το Γαλαξία!
Σιγά το supermarket
Ο πελαργός λέγεται έτσι γιατί κάνει εννιά μήνες να έρθει.
Αλλιώς θα λεγόταν πελα-γρήγορος!

Αύξηση τουριστικών εσόδων «βλέπει» ο ΣΕΤΕ

ΑΝΑΜΕΝΕΙ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ-ΡΕΚΟΡ

11/03/2016

Το 2016 θα είναι νέα χρονιά - ρεκόρ για τον ελληνικό τουρισμό, εκτιμά ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ).
Σύμφωνα με τα στοιχεία οι συνολικές αφίξεις από το εξωτερικό θα αγγίξουν τα 27,5 εκατ. και τα έσοδα αναμένεται να ανέλθουν στα 15 δισ. ευρώ.

ΝΕΑ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΤ

ΜΕΙΩΣΗ ΒΑΣΙΚΩΝ ΕΠΙΤΟΚΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ QE

11/03/2016

Την περαιτέρω μείωση των επιτοκίων σε νέα ιστορικά χαμηλά αλλά και την επέκταση του προγράμματος ποσοτικής χαλάρωσης (QE), αποφάσισε η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.