ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

ΕΚΤΑΚΤΟ: Στο ΝΑΥΠΛΙΟ άνεμοι 8 μποφόρ έσπασαν δέντρα και πλάκωσαν αυτοκίνητα


0
143

Θυελλώδεις άνεμοι έσπασαν δέντρα και καταπλάκωσαν αυτοκίνητα στην περιοχή Άι Γιάννη στο πάρκο του ΟΣΕ.

Το δρόμο από Ενδεκάτη έκλεισε η αστυνομία Ναυπλίου μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Άνδρες τις Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ναυπλίου έσπευσαν και βενζινοπρίονα έκοψαν τα τεράστια πεύκα που δεν άντεξαν στις ριπές του αέρα.

Εκ Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας, αναρτήθηκε η Μισθοδοσία μηνός Φεβρουαρίου 2018



Στον έλεγχο που έγινε  διαπιστώθηκε ότι υπάρχουν διαφορές των μηνιαίων αποδοχών από τον μήνα Ιανουάριο με αυτές του Φεβρουαρίου.

Με τους Κωδικούς του TaxisNet η είσοδος στο Ε.Τ.Ε.Α.για εκτύπωση μηνιαίων Ενημερωτικών Σημειωμάτων...


Σύμφωνα με ανακοίνωση του Ε.Τ.Ε.Α.από σήμερα (19/12/2016) η είσοδος στα Ενημερωτικά Σημειώματα του Ε.Τ.Ε.Α. θα γίνεται με τους κωδικούς του TAXISNET (μέσω της Γ.Γ.Δ.Ε),Κλίκ (ΕΔΩ): ΕΔΩ 

Επιστολή των τριών (3) Ενώσεων Αποστράτων για τα αναδρομικά του ΕΟΠΥΥ...



ΠΡΟΣ: Γ.Λ.Κ. Ε.Φ.Κ.Α. ΗΔΙΚΑ 
ΚΟΙΝ: Υπουργό Οικονομικών κ. Ε. Τσακαλώτο,
Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Ε.Αχτσιόγλου 

ΘΕΜΑ:"Αναδρομικά ΕΟΠΥΥ Αποστράτων" 
ΣΧΕΤ:(α).-Ν.Δ. 1171/72.

1.- Αν και έχει περάσει μια εβδομάδα από την καταβολή των αναδρομικών θέματος στους Αποστράτους των Ε.Δ. και των Σ.Α., εντούτοις δεν υφίσταται κάποια πληροφόρηση προς αυτούς από το ΓΛΚ/ΕΦΚΑ/ΗΔΙΚΑ,παρόλο που όπως διαβάζουμε σε άρθρα του διαδικτύου, στους συνταξιούχους άλλων φορέων π.χ. Ι.Κ.Α. εστάλησαν ενημερωτικά αναφορικά με το ποσό και τον τρόπο που αυτό υπολογίσθηκε. 

Αρμόδιος ο Ε.Φ.Κ.Α.για τις συντάξεις Δημοσίου-Αποστράτων από τα τέλη Αοριλίου 2018...



Αρμόδιος και για τις συντάξεις του Δημοσίου - Στρατιωτικών Συντάξεων θα είναι από τα τέλη Απριλίου 2018 ο Ενιαίος Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης, καθώς μεταφέρεται από το Γενικό Λογιστήριο στον φορέα η άσκηση των αρμοδιοτήτων που αφορούν στις συντάξεις του Δημοσίου.
 

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ν. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ " Λειτουργία παιδικών Εξοχών Ελληνικής Αστυνομίας στον ΄Αγιο Ανδρέα - Ν. Μάκρης "

Στην αναφερόμενη ανάρτηση υπάρχει σχετική ενημέρωση και για τους Αποστράτους. 

Λειτουργία Παιδικών Εξοχών Ελληνικής Αστυνομίας στον Άγ. Ανδρέα-Ν.Μάκρης, κατά τη θερινή περίοδο 2018- Φ ιλοξενία παιδιών προσωπικού του Σώματος



΄Υστερα σχετική Απόφαση του κ. Αρχηγού ΕΛ.ΑΣ., και του Δ.Σ. του Ιδρύματος Εξοχές «Ελληνικής Αστυνομίας», αποφασίσθηκε η λειτουργία των Παιδικών Εξοχών της ΕΛ.ΑΣ., κατά την θερινή περίοδο 2018, ως εξής:

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ν. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ Λουτροθεραπεία-Αεροθεραπεία Αναπήρων έτους 2018...

Στο γραφείο του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ν. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ για περισσότερες πληροφορίες 




Σχετικά με τη Λουτροθεραπεία και Αεροθεραπεία των Αναπήρων Πολέμου, των Αναπήρων Εθνικής Αντίστασης, των Αναπήρων Ειρηνικής Περιόδου Ν.1370/44, των Αναπήρων Αντιδικτατορικού αγώνα Ν.1543/85, των Αναπήρων Αγωνιστών του Δημοκρατικού Στρατού Ν.1863/89, των Αναπήρων Πολέμου Αμάχου πληθυσμού Ν.812/43, όπως ισχύει σήμερα, και των Αναπήρων Αμάχου πληθυσμού του Ν.1863/89, καθορίζονται τα κατωτέρω:

Είστε ασφαλισμένοι στον ΕΟΠΥΥ; Δικαιούστε γυαλιά δίχως να τα προπληρώσετε


Είστε ασφαλισμένοι στον ΕΟΠΥΥ; Δικαιούστε γυαλιά δίχως να τα προπληρώσετε
    Τέλος στην προπληρωμή για την αγορά οπτικών ειδών και στην ταλαιπωρία των ασφαλισμένων βάζει η διοίκηση του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ), που ανήρτησε σήμερα πρόσκληση σύναψης σύμβασης με τους ιδιώτες παρόχους οπτικών ειδών.