ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

ΝΑΥΠΛΙΟ - ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ 2015 ( Προσκυνηματική Εκδρομή ) " ΣΥΝΑΥΛΙΑ Στο ΄Αγιο ΄Ορος " ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ " Φωτογραφίες - VIDEO


Με αυτή την ανάρτηση τελειώνει ότι  φωτογραφικό υλικό - video υπήρχε για τ ΄Αγιο ΄Ορος αφήνοντας στην τελευταία ανάρτηση από την τελευταία ημέρα στην Ιερά μονή Βατοπεδίου την ωραία συναυλία που κάνουν τα βατράχια το πρωί δίπλα από την κεντρική είσοδο της Ιεράς Μονής .

ΘΕΑΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΧΕΙ Η ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΚΗΛΗΣ

                                    Αθήνα 25 Ιουνίου  2015


                                 ΔΕΛΤΊΟ  ΤΥΠΟΥ

Θεαματικά αποτελέσματα, με ποσοστό επιτυχίας που φτάνει το 98%, δίνει η λαπαροσκοπική αντιμετώπιση της κήλης με τη χρήση πλέγματος!
Η επέμβαση είναι απόλυτα ασφαλήςκαι προσφέρει σε σχέση με το ανοιχτό χειρουργείοπολλά πλεονεκτήματα στον ασθενή, ο οποίος επιστρέφει αυθημερόν στο σπίτι του.
«Η λαπαροσκοπική αντιμετώπιση της κήλης με τη χρήση πλέγματος είναι πλέον για τον εξειδικευμένο και έμπειρο χειρουργό μια επέμβαση ρουτίνας»τονίζει ο διαπρεπής χειρουργός κ Γιώργος Σπηλιόπουλος, που έχει στο ενεργητικό του χιλιάδες επεμβάσεις.

Σύμφωνα με τους χειρουργούς η λαπαροσκοπική αντιμετώπιση  της κήλης  γίνεται κυρίως με την μέθοδο  TEP (TOTAL EXTRA PERITONΕAL) ,με υποχρεωτική γενική αναισθησία.

Παγκόσμιο τοπόσημο το Ευπαλίνειο Όρυγμα της Σάμου

ΠΗΓΗ : "   http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 

Παγκόσμιο τοπόσημο το Ευπαλίνειο Όρυγμα της Σάμου
    Το Ευπαλίνειο Όρυγμα της Σάμου ανακηρύχτηκε πρόσφατα "Παγκόσμιο Σηραγγολογικό Τοπόσημο / International Tunnelling Landmark" από την Διεθνή Ένωση Σηράγγων (ITA-AITES).
    Πρόκειται διεθνώς για την πρώτη φορά που θεσμοθετείται ο συγκεκριμένος τίτλος στην ITA-AITES, γεγονός που αποτελεί μια ακόμη επιτυχία "διαπραγμάτευσης" της Ελληνικής Επιτροπής Σηράγγων & Υπογείων Έργων Ε.Ε.Σ.Υ.Ε.
    Η ανακήρυξη πραγματοποιήθηκε στην εναρκτήρια συνεδρίαση του Παγκοσμίου Συνεδρίου “World Tunnel Congress 2015” στοΝτουμπρόβνικ της Κροατίας.

Η μοναδική υπόγεια πόλη στον κόσμο

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 

Η μοναδική υπόγεια πόλη στον κόσμο
ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ
    Εκεί που οι κάτοικοι χτίζουν σπίτια, εκκλησίες και εστιατόρια κάτω από τη γη
    Στην απομακρυσμένη έρημο της Νότιας Αυστραλίας εκεί που οι θερμοκρασίες φτάνουν ακόμα και τους 50 βαθμούς Κελσίου846 χιλιόμετρααπό

Πώς να γίνετε καλοί στα “παζάρια” των τιμών...

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 



Πώς να γίνετε καλοί στα “παζάρια” των τιμών...
Προβλέπω ότι πολύ σύντομα, θα χρειαστούμε τις συμβουλές…
tro-ma-ktiko.blogspot.gr/
    Γνωρίστε τα «τρικ» των πωλήσεων και γίνετε ακόμα καλύτεροι στα «παζάρια» της αγοράς...
    Περίπου το 80% των ανθρώπων που παζαρεύουν μέσα σε ένα κατάστημα, στο τέλος τα καταφέρνουν.
«Όχι» δεν πρόκειται για κάποιο ταλέντο, αλλά για μια τεχνική που μπορεί να σας ανακηρύξει ως νικητές των διαπραγματεύσεων. Δείτε τα ψώνια ως ένα παιχνίδι ή καλύτερα ως μια ευκαιρία για να εξελίξετε τις ικανότητές σας στην πειθώ και να εξοικονομήσετε ένα σεβαστό ποσό χρημάτων.

Γυναίκα βουλευτής έτοιμη για τη Sirina!

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 



Εντάξει, μια χαρά θα είναι.
Άλλωστε, πρόκεiται για απόλυτα ‘’συγγενικούς’’ χώρους !
    Απίστευτες δηλώσεις έκανε γυναίκα βουλευτής, η οποία υποστήριξε πως αφήνει την πολιτική για να πρωταγωνιστήσει σε ταινία πορνό!

ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 27 ΙΟΥΛΙΟΥ

25/06/2015
Παράταση για την υποβολή φορολογικών δηλώσεων μέχρι τις 27 Ιουλίου προβλέπει τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή.
Επίσης, στην ίδια τροπολογία προβλέπεται ότι η πρώτη δόση του φόρου εισοδήματος φυσικών προσώπων θα πρέπει να πληρωθεί σε τρεις ισόποσες διμηνιαίες δόσεις, η πρώτη στο τέλος Ιουλίου, η δεύτερη στο τέλος Σεπτεμβρίου και η τρίτη στο τέλος Νοεμβρίου.

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Πάει μία μέρα στο σχολείο ο Κωστικας, και του λέει ο δάσκαλος πως έχουν προφορικές εξετάσεις. Μετά από αρκετή ώρα φτάνει η σειρά του Κωστίκα. Μπαίνει στην αίθουσα, και ο δάσκαλος τον ρωτάει:
Δάσκαλος: Ποίος ήταν ο πρώτος άνθρωπος στη γη;
Κωστικας:ο Αδάμ και η Εύα.
Δάσκαλος:σωστά!
Δάσκαλος:πότε ανεξαρτοποιή-
θηκε η Ελλάδα;

Ο σκύλος

ΠΗΓΗ ΦΩΤ. "  https://www.google.gr   " 

Για να είναι το παρακάτω ποιο παραστατικό.


Μπαίνει ένας σκύλος σε ένα κρεοπωλείο με μία τσάντα γύρω από το λαιμό του. 
Περιμένει τη σειρά του και όταν έρχεται, πηγαίνει προς τις μπριζόλες και γαυγίζει 4 φορές, οπότε ο χασάπης καταλαβαίνει και του βάζει 4 μπριζόλες.

Σύμβαση συνεργασίας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας με την Τράπεζα Πειραιώς

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Το ιστορικό φρούριο Παλαμήδι
Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog.ΕΑΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, 

Σύμβαση συνεργασίας υπέγραψαν χθες, Τρίτη 23 Ιουνίου 2015, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος και ο Πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς Μιχάλης Σάλλας.Αντικείμενο της σύμβασης αποτελεί, η παροχή από την Τράπεζα Πειραιώς ολοκληρωμένων τραπεζικών υπηρεσιών για τις ανάγκες του στρατιωτικού και πολιτικού προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων και... των οικογενειών τους.