ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023

Μήνυμα Προέδρου Ομοσπονδίας " Π.Ο.Α.Σ.Α. ' και του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας

 


Εύχομαι σε όλους τους υποψηφίους μας στις επερχόμενες Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές Καλή Επιτυχία. Ζητώ από όλους σας να τους στηρίξετε μαζικά και δυναμικά. 

Η καταξίωση της Ομοσπονδίας  " Π.Ο.Α.Σ.Α. " μας περνάει και μέσα από την Κοινωνική Καταξίωση ενός εκάστου εξ ημών στις Τοπικές κοινωνίες στις οποίες ζούμε και  δραστηριοποιούμαστε.

Ο Πρόεδρος 

ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ευάγγελος 


 ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ εύχεται ο Σύνδεσμος 

Αποστράτων Σωμάτων  

Ασφαλείας  Ν. Αργολίδας σε όλους τους Υποψήφιους για 

την Αντιπεριφέρεια – Δήμους  και  στους Συναδέλφους εν 

υπηρεσία και Αποστράτους.

Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας εν όψει των Αυτοδιοικητικών  Εκλογών εύχεται σε όλους τους υποψηφίους  για την Αντιπεριφέρεια  και Δημάρχους του Νομού Αργολίδας ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

Το σύνολο των μελών του Συνδέσμου μας αγωνιώντας για το μέλλον του Νομού μας και  των πόλεων  που διαμένουμε και είναι ξακουστός  σε όλο τον κόσμο,  ή δε κάθε πόλη  με την δική της Ιστορία,  δηλώνει αρωγός των σχεδίων του συνόλου των υποψηφίων που έχουν αποκλειστικό και μόνο σκοπό την αναβάθμιση του Νομού και των  πόλεών μας ως και την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών που διαμένουν, εργάζονται ή  επισκέπτονται.

Το Γραφείο μας θα είναι ανοικτό για όλους τους υποψηφίους και τα μέλη μας στην διάθεσή τους να συνδράμουν με τις ιδέες τους στην βελτίωση των προγραμμάτων τους.

Τέλος ευχόμαστε ολόψυχα την καλύτερη δυνατή 

επιτυχία των υποψηφίων συναδέλφων μας.

Επίσης ευχόμαστε Καλή Επιτυχία και σε όλους τους υποψήφιους συναδέλφους εν Υπηρεσία και Αποστράτους σε Π α ν ε λ λ α δ ι κ ό Επίπεδο.-

Ναύπλιο 1 Σεπτεμβρίου  2023

Για το Δ.Σ.

  Ο Πρόεδρος                                                          Ο Γεν. Γραμματέας

Μιχαήλ ΜΑΝΤΑΣ                                                  ΚΟΥΚΟΥΒΕΣ Αντώνιος