ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 10 Αυγούστου 2014

ΠΟΑΣΥ:Η νέα ρύθμιση για το Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α.

ΠΗΓΗ : skaythess
10 Αυγούστου, 2014
ΠΟΑΣΥ:Η νέα ρύθμιση για το Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α.

staff 10 Αυγούστου, 2014
Αθήνα, 8 Αυγούστου 2014
Αρ. Πρωτ.: 201/1/32ζ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
  Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
  Σε συνέχεια της χθεσινής μας ανακοίνωσης (αρ. πρωτ. 201/1/32στ) για την ψήφιση κατά πλειοψηφία από το Β” Θερινό Τμήμα της Βουλής του επίμαχου άρθρου 221 (τελική αρίθμηση 220) για τα ασφαλιστικά μας ταμεία, σας γνωστοποιούμε το τελικό κείμενο αυτού, έτσι όπως αυτό διαμορφώθηκε.

Η θεραπεία του ενός λεπτού. Το μυστικό που θεραπεύει σχεδόν κάθε ασθένεια!

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma   " 

Posted: Αυγούστου 10, 2014 at 10:24 πμ, Last Updated: 
Food-Grade-h2o2-Therapy
Αυτά που θα διαβάσετε παρακάτω αποτελούν απόσπασμα από το βιβλίο The One-Minute Cure: The Secret to Healing Virtually All Diseases και αναφέρεται στη θεραπευτική χρήση του Υπεροξειδίου τους Υδρογόνου ή αλλιώς γνωστό ως οξυζενέ. Και για να σας προλάβουμε, το κοινό οξυζενέ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ για θεραπευτική χρήση. Το βιβλίο αναφέρεται στο Υπεροξείδιο του Υδρογόνου με πυκνότητα 35% Food Grade (μπορείτε να το αναζητήσετε ως Η2Ο2 35% Food Grade), ενώ το κοινό οξυζενέ έχει πυκνότητα 3% και πολλά – πολλά χημικά τα οποία δεν τα θέλετε στο σώμα σας.

Ινδός τραπεζίτης προειδοποιεί: Ερχεται παγκόσμια κρίση που θα μοιάζει με την Υφεση του ’30

ΠΗΓΗ : " pentapostagma  " 

Posted: Αυγούστου 10, 2014 at 8:31 πμ, Last Updated: 
indos-trapezitis
Ακούγεται εκφοβιστικός και κινδυνολόγος, αλλά πώς γίνεται να μην παίρνεις τοις μετρητοίς τα λόγια του κορυφαίου τραπεζίτη της Ινδίας, όταν λέει πως ρισκάρουμε να πέσουμε στη μέγγενη μιας παγκόσμιας οικονομικής κρίσης που θα μοιάζει με την Μεγάλη Ύφεση του 1930;

Φαράγγια της Ελλάδας

ΠΗΓΗ : " pentapostagma     " 

Posted: Αυγούστου 9, 2014 at 10:00 μμ, Last Updated: 
φαράγγια-της-ελλάδας
Το όνομα μερικών εξ’ αυτών, έχει ανά τους αιώνες σημαδέψει την ιστορία, άλλα δυσπρόσιτα ή απροσπέλαστα έχουν συνδεθεί με εξαφανίσεις ακόμα και θανάτους επισκεπτών τους, ενώ η πλειονότητα τους μέχρι και σήμερα αποτελεί τουριστικό πόλο έλξης για τους λάτρεις του εναλλακτικού από κάθε γωνιά της γης. Ο λόγος για τα φαράγγια της Ελλάδας που από την μυθολογία μέχρι και σήμερα αποτυπώνουν τον καλλιτεχνικό οίστρο της φύσης…

Διεθνής θαυμασμός για τους Έλληνες τσολιάδες (vid)

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma  " 

Posted: Αυγούστου 9, 2014 at 9:00 μμ, Last Updated: 
διεθνής-θαυμασμός-για-τους-έλληνες-τσολιάδες-βίντεο
 Καλή η φρουρά του Μπάνγκιχαμ, καλό το Άρλινγκτον αλλά οι δικοί μας Εύζωνες δεν υπάρχουν πουθενά.

Γονίδιο-«κλειδί» για τον καρκίνο του μαστού!

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma,    " 

Posted: Αυγούστου 9, 2014 at 8:00 μμ, Last Updated: 
γονίδιο-κλειδί-για-τον-καρκίνο-του-μαστού
Ερευνητές του Πανεπιστημίου του Κέιμπριτζ εντόπισαν μια νέα γονιδιακή μετάλλαξη η οποία αυξάνει σημαντικά τον κίνδυνο για καρκίνο του μαστού. Σύμφωνα με τους ειδικούς, το επίμαχο γονίδιο που ονομάζεται PALB2 θεωρείται πλέον το τρίτο κληρονομούμενο γονίδιο που αυξάνει τον κίνδυνο καρκίνου του μαστού μετά τα γνωστά BRCA1 και BRCA2.

Η Ισραηλινή Επίθεση και ο διωγμός των Χριστιανών

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma  " 

Posted: Αυγούστου 9, 2014 at 7:00 μμ, Last Updated: 
η-ισραηλινή-επίθεση-και-ο-διωγμός-των-χριστιανών
Αυτές τις ημέρες σε όλον τον κόσμο, η ενημέρωση εστιάστηκε στην ένοπλη σύγκρουση μεταξύ του Ισραήλ και της Χαμάς. Το Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων των Ηνωμένων Εθνών, ακολουθώντας την κοινή γνώμη, επέκρινε το Ισραήλ, για «δυσανάλογη χρήση βίας» και την καταστροφή στη Λωρίδα της Γάζας, αλλά αγνόησε μια πολύ χειρότερη τραγωδία που ξέσπασε στη Μέση Ανατολή.

Λήξη συναγερμού για πιθανό κρούσμα Εμπολα στην Αθήνα – ήταν ελονοσία

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma   "

Posted: Αυγούστου 9, 2014 at 2:00 μμ, Last Updated: 
λήξη-συναγερμού-για-πιθανό-κρούσμα-έμπολα-στην-Αθήνα-ήταν-ελονοσία
Σε επιφυλακή βρίσκονται οι ελληνικές υγειονομικές αρχές μετά την κήρυξη κατάστασης έκτακτης ανάγκης σε παγκόσμια κλίμακα από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας για την αντιμετώπιση του ιού Έμπολα.

Σημείο; Ποταμός στην Κίνα έγινε ξαφνικά κόκκινος σαν αίμα!

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma   " 

Posted: Αυγούστου 9, 2014 at 11:30 πμ, Last Updated: 
river1_b2
Θυμίζει κάτι από βιβλική κατάρα του Φαραώ: ένας ποταμός στην Ζειζιάνγκ της Κίνας άρχισε να αναδίδει μια περίεργη οσμή. Σε λιγότερο από 1 ώρα, τα νερά του ποταμού έγιναν κόκκινα σαν αίμα.
river

ΚΟΥΦΟ., ...ΚΟΚΚΙΝΟ..., ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ...,Το τραγούδι, Η Εξυπνάδα, Έτσι γίνονται τα πράγματα εδώ πέρα,Τι λέει το μηδέν στο οκτώ;Μπα ; Βάλαμε και ζωνούλα; Ιρακ,Ένα παιδάκι διηγείται σε ένα άλλο Κ.Λ.Π.

ΚΟΥΦΟ.

Ήταν δύο ποντίκια στην έρημο και ανέβαιναν το βουνό με αντιολισθητικές αλυσίδες...
Έρχεται ένα υποβρύχιο και τους πατάει.
Και λέει το ένα ποντίκι στο άλλο:
- Αφού δεν καπνίζεις, γιατί φοράς καπέλο;

Η πλάνη της... προεκλογικής εκστρατείας

Μια μέρα σκοτώθηκε μια γυναίκα που ήταν μεγάλη πολιτικός και μεγαλοστέλεχος στο κόμμα της, με υπουργεία και πολλές περγαμηνές. Όταν έφτασε στον άλλο κόσμο, την υποδέχτηκε ο Aγιος Πέτρος και της λέει: 
- "Πού θα ήθελες να περάσεις την αιωνιότητα σου, στην Κόλαση ή στον Παράδεισο;" Εκείνη το σκέφτεται λίγο και λέει: 

Εφημερίδες: Τα πρωτοσέλιδα της Κυριακής

Εφημερίδες: Τα πρωτοσέλιδα της Κυριακής

ΠΗΓΗ : "  http://www.difernews.gr    " 

Τι αλλάζει στον ΕΝΦΙΑ...


Στα τέλη Σεπτεμβρίουμετατίθεται η πρώτη δόση του του Ενιαίου Φόρου Ιδιοκτησίας Ακινήτων, με την κυβέρνηση να διατηρεί ανοικτό το ενδεχόμενο αύξησης των δόσεων και πληρωμής της τελευταίας στα τέλη Φεβρουαρίου. 
'Αν και το πλαίσιο των αλλαγών που προωθούνται στον ΕΝΦΙΑ δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί, το υπουργείο Οικονομικών δείχνει προς σημαντική μείωση των αντικειμενικών αξιών στη βάση των οποίων θα υπολογιστεί ο φόρος κυρίως για τα οικόπεδα και τα αγροτεμάχια με κατοικίες, όπου υπήρξε και το μεγαλύτερο πρόβλημα με τα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ.