ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

΄Εναρξη λειτουργίας γραφείου του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΠΟΣΤ.ΣΩΜ.ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ν.Αργολίδας στην πόλη του ΑΡΓΟΥΣ


Το πάγιο αίτημα των  Αποστράτων συναδέλφων της πόλεως ΄Αργους υλοποιήθηκε. 

Την 4-3-2017 άρχισε η λειτουργία του όπου πάρα πολλοί συνάδελφοι πέρασαν να δουν τον δικό τους χώρο. 
Αυτό επιτεύχθηκε όταν από τον Πρόεδρο του  Συνδέσμου κ. ΜΑΝΤΑ Μιχαήλ ζητήθηκε στον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας κ.  Κωνσταντίνο Τσουβάλα  Α ν τ ι σ τ ρ ά τ η γ ο    κατά την περιοδεία του περνώντας  από τα γραφεία του Συνδέσμου στην Δ/νση Αστυνομίας Αργολίδας που εδρεύουν στην πόλη του Ναυπλίου.

Τρίτη από το τέλος η Ελλάδα μεταξύ των 28 στην ψηφιακή οικονομία.


Τρίτη από το τέλος η Ελλάδα μεταξύ των 28 στην ψηφιακή οικονομία.

Εάν το δεί κάποιος διαφορετικά, δεν είναι και τόσο κακό. Μάλλον καλό είναι!
    Τρίτη από το τέλος μεταξύ των 28 κρατών-μελών της ΕΕ κατατάσσεται η Ελλάδα, όσον αφορά τις επιδόσεις της στον τομέα της ψηφιακής οικονομίας και κοινωνίας.

Τα τεχνάσματα που χρησιμοποιούν τα εστιατόρια για να αδειάσει γρήγορα ένα τραπέζι

 

Τα τεχνάσματα που χρησιμοποιούν τα εστιατόρια για να αδειάσει γρήγορα ένα τραπέζι .
Ξέχασαν το κυριώτερο. ΤΑ ΑΒΟΛΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ !
Εκείνα στα οποία «πιάνεται ο κω@ος σου» και δεν βλέπεις  την ώρα να τελειώσεις και να φύγεις!
supply.gr
    Ο συντονισμός της εναλλαγής των συνδαιτυμόνων στη διάρκεια μίας πολυσύχναστης νύχτας για ένα εστιατόριο δεν φαίνεται να αποτελεί εύκολη υπόθεση.
    Γιατί το στοίχημα για μία επιχείρηση είναι το πόσες φορές θα αδειάσει και θα γεμίσει το κάθε ένα από τα τραπέζια της και σε κάθε περίπτωση πέρα από τη φυσική διάθεση των θαμώνων να μείνουν περισσότερη ή λιγότερη ώρα σε ένα μαγαζί, υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που καθορίζουν το συγκεκριμένο γεγονός. 

Δείκτης Εξαθλίωσης: Στην 4η θέση η Ελλάδα - Πρώτη η Βενεζουέλα.


Δείκτης Εξαθλίωσης: Στην 4η θέση η Ελλάδα - Πρώτη η Βενεζουέλα.
Ναι, αλλά…. «η ανάπτυξη έρχεται» !
     «Εκτός συναγωνισμού» η κατάσταση στην χώρα του Μαδούρο - Χειρότερη από όλες τις ευρωπαϊκές η Ελλάδα, ακολουθείται από την Τουρκία και την Ισπανία

«Βόμβα» από τον ΟΑΕΔ: Κόβουν επιδόματα και παροχές από 1,1 εκατ. Ανέργους.


«Βόμβα» από τον ΟΑΕΔ: Κόβουν επιδόματα και παροχές από 1,1 εκατ. Ανέργους.
Πρώτα τους κάνουν να μην έχουν δουλειά.
Μετά, τους δίνουν μια ελεημοσύνη για να ζήσουν, για να τους κλείσουν το στόμα.
Και τώρα, με τερτίπια, κόβουν και την ελεημοσύνη.
Newsroom , CNN Greece
    Bόμβα από τον ΟΑΕΔ τινάζει στον αέρα τα επιδόματα, τις κοινωνικές παροχές όπως το φθηνό ρεύμα της ΔΕΗ, αλλά και τις φοροαπαλλαγές από τον ΕΝΦΙΑ για 1,1 εκατομμύριο εγγεγραμμένους ανέργους.
    Στο εξής όσοι συμμετέχουν σε πρόγραμμα κατάρτισης θα διαγράφονται από τις λίστες του οργανισμού και όταν επανεγγραφούν θα ξεκινήσουν από το μηδέν, δηλαδή θα θεωρούνται άνεργοι για πρώτη φορά.

Απίστευτη αδικία: «Πετσοκόβουν» τις συντάξεις χηρείας.Απίστευτη αδικία: «Πετσοκόβουν» τις συντάξεις χηρείας.
Καλά, τώρα το πήρατε χαμπάρι ;;;;;
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΜΙΑ ΧΗΡΑ ΕΙΝΑΙ 52 ΕΤΩΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΣΥΝΤΑΞΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΡΙΕΤΙΑ
ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ 50 ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΡΙΕΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΑ 53 ΕΤΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ!
    Άσχημα παιχνίδια έπαιξε η ζωή στις χήρες και τους χήρους, αφού έχασαν τους ανθρώπους τους, τα στηρίγματά τους, όμως το κράτος αντί να σταθεί στο πλευρό αυτών των ανθρώπων -έστω μόνο οικονομικά-, έρχεται κυριολεκτικά να τους ισοπεδώσει, αφού όχι μόνο χάνουν τουλάχιστον 20% της σύνταξης χηρείας, αλλά και τούς τις καταργούν μια για πάντα χωρίς καμία διάκριση...

Ελληνικά νοικοκυριά με σπίτι και αυτοκίνητο, αλλά χωρίς λεφτά


Ελληνικά νοικοκυριά με σπίτι και αυτοκίνητο, αλλά χωρίς λεφτά

    Η οικογένεια, αν και εξασθενημένη, δρα ακόμη ως δίχτυ κοινωνικής ασφάλειας και προστασίας, επισημαίνει ο ΣΕΒ στο εβδομαδιαίο δελτίο οικονομικών εξελίξεων παρουσιάζοντας τα συμπεράσματα της τακτικής έρευνας της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας για τη χρηματοδότηση και κατανάλωση των νοικοκυριών.

ΔΕΗ: «ΠΑΓΩΜΑ» ΟΦΕΙΛΩΝ ΕΩΣ 8500 ΕΥΡΩ

ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ Η ΡΥΘΜΙΣΗ

04/03/2017
Σε εφαρμογή τέθηκε η ρύθμιση για «πάγωμα» των οφειλών μέχρι 500 ευρώ προς τη ΔΕΗ, που εξασφαλίζει έκπτωση 10% στο κόστος της ενέργειας με προϋπόθεση την εξόφληση των τρεχόντων λογαριασμών.

Οι αλλαγές στις Φορολογικές Δηλώσεις του 2017...ΣΥΝΟι 12 ανατροπές - Τι γίνεται με απαλλαγές, τεκμήρια διαβίωσης, πόθεν έσχες.
 Δώδεκα αλλαγές και νέους κωδικούς-έκπληξη που αφορούν στις απαλλαγές, τις εκπτώσεις, τα τεκμήρια διαβίωσης και το πόθεν έσχες, και οι οποίες επηρεάζουν το τελικό ποσό του φόρου, περιλαμβάνει το νέο βασικό έντυπο της φορολογικής δήλωσης Ε1 που θα κληθούν να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονικά μετά το Πάσχα περισσότεροι από 6 εκατομμύρια φορολογούμενοι.

Αντισυνταγματική έκρινε το Ελεγκτικό Συνέδριο την επιστροφή μόνο του 50% των περικοπών της διετίας 2012-2014...Αντισυνταγματική κρίνει το ανώτατο δικαστήριο την επιστροφή μόνο του 50% των περικοπών της διετίας 2012-2014. Με πιλοτική δίκη θα καλυφθούν, εκτός από τους δικαστικούς, όλοι οι εν ενεργεία και συνταξιούχοι ένστολοι, γιατροί Ε.Σ.Υ. και πανεπιστημιακοί.

Οι δίδυμοι κρατήρες στο Αργος και τα δύο εκκλησάκια μέσα σε αυτούς.|The ...

Δύο εκκλησάκια σε επιβλητικό κρατήρα στην Αργολίδα


Αυτοί οι επιβλητικοί κρατήρες προκαλούν δέος στον επισκέπτη. Από ψηλά αποτελούν ένα απίστευτο, απόκοσμο, εξωγήινο θέαμα. Απολαύστε μια πτήση πάνω και μέσα στους κρατήρες γνωστές κι ως δολίνες των Διδύμων Αργολίδας.


Οι επιστήμονες εικάζουν ότι μάλλον πρόκειται για κατακρήμνιση σπηλαίων αλλά η όψη τους θυμίζει κρατήρες μετεωριτών, όπως αυτοί που βρίσκονται στο φεγγάρι.

04-03-2017: Παρουσίαση υπόθεσης εξάρθρωσης εγκληματικής οργάνωσης που δι...


Ελληνική Αστυνομία - Hellenic Police  BINTEO 04-03-2017: Παρουσίαση υπόθεσης εξάρθρωσης εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε αλλοδαπούς
04-03-2017: Παρουσίαση υπόθεσης εξάρθρωσης εγκληματικής οργάνωσης π...
ΠΗΓΗ : Ελληνική Αστυνομία - Hellenic Police