ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Αισθάνεστε άγχος; Απομακρυνθείτε από τα email σας


Αισθάνεστε άγχος; Απομακρυνθείτε για λίγο από τα email σας… Κάτι τέτοιο φαίνεται ότι συμβουλεύουν βρεταννοί επιστήμονες, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι...
tromaktiko2543

Αισθάνεστε άγχος; Απομακρυνθείτε για λίγο από τα email σας…
Κάτι τέτοιο φαίνεται ότι συμβουλεύουν βρεταννοί επιστήμονες, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι η ανάγνωση και η αποστολή ηλεκτρονικών μηνυμάτων κατά τη διάρκεια της δουλειάς και κυρίως των email που διακόπτουν τη ροή της, αυξάνουν σοβαρά τα επίπεδα του άγχους!

Από τι κινδυνεύετε αν έχετε παλιά τάπερ που βάζετε ακόμα φαγητό


Σε κάθε σπίτι υπάρχουν τα γνωστά σε όλους δοχεία τύπου “τάπερ”, στα οποία αποθηκεύουμε τροφές και συνήθως τα βάζουμε στο...
4c15f41fd0d3bedc0ce7e66d17110993.w600.h340.z1



Σε κάθε σπίτι υπάρχουν τα γνωστά σε όλους δοχεία τύπου “τάπερ”, στα οποία αποθηκεύουμε τροφές και συνήθως τα βάζουμε στο ψυγείο.
Αν, όμως, τα τάπερ που χρησιμοποιείτε τα έχετε πολλά χρόνια, τότε μπορεί να διατρέχετε έναν σοβαρό κίνδυνο.

«ΤΟ ΤΑΒΛΙ»

ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ

01/07/2015
Το Τάβλι του Δημήτρη Κεχαϊδη, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Λάλου με τους Σαμουήλ Ακίνολα και Στέφανο Μουαγκιέ, συνεχίζεται με επιτυχία στο Θέατρο Ακαδημία Πλάτωνος κάθε Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο & Κυριακή στις 21.15 έως 26 Ιουλίου 2105.

Εναρξη λειτουργιας της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων στο Ναύπλιο

ΠΗΓΗ : " http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 

ΕΠΕΤΕΙΑΚΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Εναρξη λειτουργιας της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων στο Ναύπλιο
    Την 1η Ιουλίου 1828 αρχίζει η λειτουργία της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, με την επωνυμία «Λόχος Ευελπίδων», Διοικητή τον Ιταλό Λοχαγό Σαλτάλι και ανώτερο επόπτη τον Βαυαρό Συνταγματάρχη Έιδεκ. Το διάταγμα της ίδρυσής της υπεγράφη αργότερα, στις 21 Δεκεμβρίου1828. «Άρχεσθαι μαθών άρχειν επιστήσει» το μότο της σχολής.
    Η Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων (Σ.Σ.Ε.) είναι Ανώτατο Στρατιωτικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα(ΑΣΕΙ) του Ελληνικού Στρατού (ξηράς) και το αρχαιότερο Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα της Ελλάδας. Ιδρύθηκε στο Ναύπλιο την 1η Ιουλίου 1828 με διάταγμα του Ιωάννη Καποδίστρια, αποτελώντας σχολή αξιωματικών.

Η ΠΟΝΗΡΑΔΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ

Κάποτε ήταν ένας Έλληνας, ένας Γερμανός και ένας Ιταλός. Ο βασιλιάς τους είπε πως όποιος πέσει στην πισίνα χωρίς να βρέξει τα μαλλιά του θα κερδίσει την κόρη του και θα την παντρευτεί.

Σκυλάδικα Aριστουργήματα

Γνωστά και σαν... MASTERPIECES OF GREEK DOG-SONGS


---Χριστίνα Γαλάνη---
"Από κορμί είμαι η best
Κι από προσόντα είμαι first
Μ' αυτό στους άντρες κάνω test
Για να διαλέξω.

Μπες όπως όλοι στη γραμμή
Ασε τα μα, τα μου, τα μη
Πέρνα λοιπόν τη δοκιμή
Και ίσως σε επιλέξω"

Εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που ενέχεται σε σωρεία υποθέσεων απάτης...