ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

ΤΟ ΜΑΤΣ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕΤΑΞΥ 2 ΞΑΝΘΙΩΝ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΙΛΟΔΩΡΗΜΑ!!!

ΤΟ ΜΑΤΣ

- Γιατρέ, κάθε βράδυ βλέπω το ίδιο όνειρο, ποντίκια να παίζουν ποδόσφαιρο.
- Πάρε αυτά τα φάρμακα σήμερα το βράδυ πριν κοιμηθείς και αύριο θα είσαι καλά.
- Να τα πάρω απο αύριο, γιατί σήμερα έχουν τελικό;

ΤΑΞΙΔΙΑ: ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΟΥ

ΠΗΓΗ : Versus Travel Newsletter

newsletter@versus-travel.gr


Φεβρουάριος – Μάρτιος 2014

Εξασφαλισμενες αναχωρήσεις για το Φεβρουάριο του 2014
Στη λίστα περιλαμβάνονται και μερικές από τις αναχωρήσεις του Μαρτίου

Για ακόμα περισσότερα ταξίδια επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας: http://www.versustravel.eu

Η παρακάτω λίστα είναι ενδεικτική
Δημιουργούνται συνεχώς νέες αναχωρήσεις καθημερινά, έτσι για καλύτερη πληροφόρησή σας,  επικοινωνήστε με το εξειδικευμένο τμήμα ταξιδιωτικών μας συμβούλων στα τηλέφωνα: 210 3232800 ή 2104101601

  
  1. Πλήρες Βερολίνο, το μόνο με Διαμονή στην εκπληκτική,  μεσαιωνική Δρέσδη, με Λειψία, Μάισεν, Πότσδαμ και Εισόδους
Με εξαιρετικές πτήσεις Lufthansa, και εμπειρότερο Έλληνα  ξεναγό & συνοδό που θα είναι συνεχώς μαζί σας καθ’όλη τη διάρκεια του ταξιδιού, για εξειδικευμένες ξεναγήσεις και γνωριμία του Βερολίνου.
Αναχωρήσεις: 27.02, 21.035 Ημέρες*Super Προσφορά*
    Τιμή: από 554 €





Με βάση τη Δρέσδη & το Βερολίνο και με επισκέψεις στο μουσείο της Περγάμου και στα ανάκτορα του Σαν Σουσί στο Πότσδαμ, εξερευνούμε τις μεσαιωνικές και ιστορικές πόλεις της Γερμανίας, τη "Φλωρεντία του Έλβα", τη Δρέσδη, το "μικρό Παρίσι" της Σαξωνίας, τη Λειψία και το κουκλίστικο Μάισεν σε ένα περιεκτικό και πλούσιο 5ήμερο ταξίδι μας στη Γερμανία.

Μ.Τ.Σ. - Καταβολή μερίσματος σε νέους δικαιούχους



Προς ενημέρωση των νέων απόστρατων που όπως είναι φυσικό, αδημονούν για την καταβολή του μερίσματος, το Μ.Τ.Σ. προέβη στην παρακάτω ανακοίνωση-ενημέρωση. Ελπίζουμε η μηχανοργάνωση και η ηλεκτρονική διασύνδεση συναρμόδιων Υπηρεσιών να προχωρήσει επιτέλους και στη χώρα μας, ώστε να ξεπεραστούν χρονοβόρες διαδικασίες, που αποτελούν τροχοπέδη  στην ομαλή λειτουργία του κράτους, ειδικά όταν αυτές επιβαρύνουν  την καθημερινότητα των πολιτών. 

Στα 34 Νιώθω σα συνταξιούχος…χωρίς σύνταξη.

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma.gr    "

beauty girl cryΠρώτη φορά στη ζωή μου νιώθω αβεβαιότητα. Πρώτη φορά με έχει πιάσει ο πανικός για το μέλλον.
Τι θα κάνω?Πως γίνεται μια γυναικά 34 χρονών αντί να νιώθει πως βρίσκεται στη πιο παραγωγική περίοδο της ζωής της,να νιώθει σαν υποψήφιος συνταξιούχος και μάλιστα χωρίς σύνταξη?

Ρωσία: Εκτροχιασμός τρένου που μετέφερε φυσικό αέριο

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma.gr   " 

Capojjgfore
Βρυξέλλες,Δ.Πορφύρης/Π.Σταφυλά
Τρένο που μετέφερε 65 δεξαμενές φυσικού αερίου μέσω της επαρχίας του κετρικού Kirov (900 km ανατολικά της Μόσχας) εκτροχιάσθηκε γύρω στις 4:30  τα ξημερώματα της Τετάρτης. Ανατινάχθηκαν οι περίπου 32 δεξαμενές συμπιεσμένου αερίου προκαλώντας μεγάλη πυρκαγιά.Χρειάστηκε να εκκενωθούν περίπου 700 παρακείμενες κατοικίες ενώ στον τόπο του ατυχήματος έφθασε πυροσβεστική δύναμη 300 ανδρών. Ο εκτροχιασμός κατά πάσα πιθανότητα οφείλεται σε λανθασμένο χειρισμού του οδηγού .

ΑΓΓΛΙΑ :Πανικός από την απεργία στο Μετρό του Λονδίνου

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma.gr  " 

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΕΘΕΛΟΥΣΙΕΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ
Ο Bob Crow σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Δήμαρχο Boris Johnson έξω από το δημαρχιακό μέγαρο
Ο Bob Crow σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Δήμαρχο Boris Johnson έξω από το δημαρχιακό μέγαρο
Βρυξέλλες, Δ.Πορφύρης/Π.Σταφυλά
Εκατομμύρια εργαζόμενοι που μετακινούνται στο Λονδίνο μέσω του μετρό αντιμετωπίζουν μεγάλες καθυστερήσεις και φοβερή ταλαιπωρία σήμερα και αύριο λόγω της 48ωρης απεργίας που κύρηξαν οι Ενώσεις Εργαζομένων στις Συγκοινωνίες,  Rail Maritime and Transport Union και  Transport Salaried Staffs’ Association. Η απεργία αποφασίστηκε  λόγω επικείμενης κατάργησης 950 θέσεων εργασίας που  κλείνουν οριστικά αφού τα εκδοτήρια εισιτηρίων που λειτουργούν με προσωπικό , θα αντικατασταθούν από αυτόματα μηχανήματα.

Ένας πανέξυπνος αγρότης της Εύβοιας που με πολυκαλλιέργειες έλυσε το οικονομικό του πρόβλημα.

ΠΗΓΗ :  "    pentapostagma.gr    "  

zarganis660sosto
Ο Πέτρος Ζαργάνης έχει δημιουργήσει ένα πρότυπο κτήμα με βιολογικά προιόντα, παντός είδους καλλιέργειες και αυγά, στους λόφους ανάμεσα στη Δάφνη και το Μαντράκι Αυλωναρίου Ευβοίας.
Ένα κτήμα υπόδειγμα και παράδειγμα για πολλούς που θέλουν να επενδύσουν στον τόπο μας και να αξιοποιήσουν τον πλούτο που η φύση μας παρέχει -πλούσια χώματα, άφθονα νερά και ήπιο κλίμα.
Στο κτήμα του ο Πέτρος Ζαργάνης καλλιεργεί και αγγινάρες για παραγωγή βιομάζας. Είναι από τις μασκότ του χωραφιού του ενώ πολλοί απορούν με το ύψος που έχουν τα φυρά και το πρώτο πράγμα που κάνουν όταν επισκεφθούν το χωράφι του, είναι να τραβήξουν φωτογραφίες.

Οι πάντες σχεδόν την μεταστροφή τους οφείλουν σε κάποια δοκιμασία

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma.gr   " 

239506-652.jpgΗ θλίψης είναι κακό πράγμα. Αλλά πίσω απ’ αυτό, πίσω από τον πόνο, πίσω από την θλίψη, πίσω από την δοκιμασία, κρύβεται η ευλογία του Θεού, κρύβεται η αναγέννησης, η ανάπλασις του ανθρώπου, της οικογενείας.
Οι πάντες σχεδόν την μεταστροφή τους την οφείλουν σε κάποια δοκιμασία. Νομίζουν ότι πηγαίνουν όλα ωραία τους παίρνει ο Θεός το παιδί κλάμματα κακό, κ.λ.π. Έρχεται και επισκιάζει έπειτα η χάρις του θεού και ειρηνεύουν οι άνθρωποι και πλησιάζουν την εκκλησία, πλησιάζουν την εξομολόγηση, πλησιάζουν τον ιερέα. Χάριν του παιδιού πάνε στην εκκλησία ο πόνος τους κάνει ν’ αναζητήσουν, να προσευχηθούν υπέρ αναπαύσεως, να κάνουν τις λειτουργίες.

Ραντεβού με έναν Χάκερ στην Αθήνα

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma.gr    " 

443580023_9e8aa864ae_b_vice_670
«Ο μεγαλύτερος ρουφιάνος του εαυτού μας είμαστε εμείς», μου λέει ο Μ. την ώρα που προετοιμάζουμε τα υπολογιστικά συστήματα που θα χακαριστούν μπροστά στα μάτια μου. «Πρώτα από όλα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Άλλο πράγμα είναι ο χάκερ, κι άλλο ο κράκερ. Δουλειά του πρώτου είναι να βρίσκει τα κενά ασφαλείας και να τα διορθώνει, ενώ ο δεύτερος το μόνο που κάνει είναι να χτυπά ιδιώτες και εταιρείες με σκοπό το προσωπικό του κέρδος». «Δεν χρειάζεται και πολύ μυαλό για να κατανοήσουμε ότι αυτό που είμαστε εκεί έξω κουβαλάμε και μέσα σε κάθε ψηφιακή μας δραστηριότητα», απαντά ο Μ. την ώρα που «μαγειρεύει» την πρώτη επίθεση στον υπολογιστή μου.

ΔΡΑΧΜΗ ή ΕΥΡΩ;

ΠΗΓΗ : "    pentapostagma.gr     " 

draxmi-euro
Να εύχαριστήσω τον καλό καθηγητή κύριο Εύριπίδη Μπίλλη για τις ίδέες του που μου έστειλε γύρω από τό ερώτημα Δραχμή ή Εύρώ . Και μου δίνη την εύκαιρία να έκφράσω τις δικές μου ίδέες. Οχι στο ότι δεν έχετε άκούσει ή διαβάσει από ίδικούς sophisticated καθηγητές και δημοσιογράφους. Ιδέες άλλο τίποτα. Εξ άλλου έμείς οί Ελληνες όλοι μας έχουμε γνώμη και ίδέες για everything .

ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ Μ.Τ.Σ.



Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Ενημερώνουμε τους μετοχομερισματούχους μας ότι υπογράφηκε από το Υπουργείο Οικονομικών και θα προωθηθεί για ψήφιση στη Βουλή η τροπολογία με την οποία επανακαθορίζεται το ύψος της υποχρέωσης δημιουργίας αποθεματικού του ΜΤΣ από το ισχύον 20% των ετησίων ακαθαρίστων εσόδων του (άνω των 30.000.000 €) σε 20.000.000 €. 

Die Welt: «Η Τουρκία και η ΕΕ συνδέονται μεταξύ τους με ένα υπαρξιακό ψέμα»

ΠΗΓΗ : "   http://tvkosmos.gr/   " 

  • 2/6/2014 12:43:48 PM

Τι έμεινε από την επίσκεψη του Ταγίπ Ερντογάν στη Γερμανία και τις συναντήσεις με την Ανγκελα Μέρκελ; Ο γερμανικός Τύπος, όπως αναφέρει η Deutsche Welle, αντανακλά τον σκεπτικισμό της καγκελαρίου για τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της Αγκυρας καθώς και τα προβλήματα εκδημοκρατισμού της Τουρκίας. Ορισμένες εφημερίδες μάλιστα προεξοφλούν ότι αυτή η Τουρκία δεν θα γίνει ποτέ μέλος της Ευρωπαϊκής Ενωσης

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΜΕΤΟΧΟΜΕΡΙΣΜΑΤΟΥΧΩΝ.



Ανακοινώνεται από το Μετοχικό Ταμείο Στρατού, ότι για την καλύτερη εξυπηρέτηση των μετοχομερισματούχων, δημιουργήθηκε και λειτουργεί το «Γραφείο Εξυπηρέτησης», το οποίο κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες θα παρέχει τις υπηρεσίες του για διευκόλυνση των επισκεπτών, με ταυτόχρονη δυνατότητα να απαντά στα τηλεφωνήματα για όλα τα θέματα του Μ.Τ.Σ......>>

ΚΕΠ Υγείας από το ΕΔΔΥΠΠΥ και Κάρτα Υγείας Πρόληψης

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΕΝΤΑΞΗ ΚΙ ΑΛΛΩΝ ΔΗΜΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

06/02/2014

Το πρώτο θεσμό Πρόληψης Υγείας στην Ελλάδα ανακοίνωσε ο Πρόεδρος του ΕΔΔΥΠΠΥ Γιώργος Πατούλης μαζί με 13 δημάρχους σε κοινή Συνέντευξη Τύπου που δόθηκε στην Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών με αφορμή την έναρξη του Προγράμματος «Δημιουργία και δικτύωση δημοτικών Κέντρων Πρόληψης Υγείας (ΚΕΠ Υγείας) για την ανάπτυξη προγραμμάτων πρόληψης και προαγωγής Υγείας » που υλοποιείται στα πλαίσια Επιχειρησιακού Προγράμματος του ΕΣΠΑ «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού 2007-2013» με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

ΕΠΙΜΗΚΥΝΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΕΞΕΤΑΖΕΙ Η ΕΕ

ΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ BLOOMBERG

06/02/2014
Την επιμήκυνση της ωρίμανσης των δανείων διάσωσης που έχει λάβει η Ελλάδα από τα 30 στα 50 χρόνια και τη μείωση των επιτοκίων τους κατά 50 μονάδες βάσης εξετάζει η Ευρωζώνη, όπως μεταδίδει το Bloomberg, επικαλούμενο Ευρωπαίους αξιωματούχους.

Αυξήθηκαν οι ελληνικές εξαγωγές στη Γερμανία

ΚΑΤΑ 1,6%

06/02/2014
Αύξηση που αγγίζει το 1,6% σημείωσαν οι ελληνικές εξαγωγές στη Γερμανία το διάστημα Ιανουαρίου - Σεπτεμβρίου 2013.
Η αξίας τους να ανέρχεται σε 1.346.140.306 ευρώ έναντι 1.324.818.361 ευρώ την ίδια περίοδο του 2012.

ΣΔΟΕ: Στον εισαγγελέα μεγάλες υποθέσεις φοροδιαφυγής

ΡΟΣΤΙΜΑ 211,538 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ

06/02/2014
Στον αρμόδιο Οικονομικό Εισαγγελέα και τις ΔΟΥ απέστειλε το ΣΔΟΕ σημαντικές περιπτώσεις φοροδιαφυγής, αδήλωτων εισοδημάτων και λαθρεμπορίου που εντόπισε κατά τους ελέγχους για την πάταξη του οικονομικού εγκλήματος, που έκανε τον Ιανουάριο.
Πρόκειται για περιπτώσεις φοροδιαφυγής που αφορούν σε επιχειρήσεις με εικονικά και πλαστά φορολογικά στοιχεία, πολιτικό πρόσωπο, πανεπιστημιακά ιδρύματα και γιατρούς κ.α.

6.400 περισσότερες προσλήψεις

ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ

06/02/2014
Θετικό ισοζύγιο προσλήψεων- απολύσεων καταγράφηκε τον Ιανουάριο για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του πληροφοριακού συστήματος «Εργάνη», τον Ιανουάριο εφέτος δηλώθηκαν 95.450 προσλήψεις και 89.053 αποχωρήσεις, έναντι 53.515 προσλήψεων και 71.022 αποχωρήσεων τον αντίστοιχο μήνα πέρυσι.

ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΠΛΗΓΕΝΤΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ - Μάχη με τον χρόνο, τη γραφειοκρατία και τις αρρυθμίες

Η ανακούφιση των πληγέντων, η αποκατάσταση των υποδομών και η ενίσχυση των επιχειρήσεων είναι οι τρεις προτεραιότητες της κυβέρνησης για την Κεφαλονιά.





Πολύ χρήσιμο για όλους μας.Τροφές που προστατεύουν την όραση

https://mail.google.com/mail/u/0/?ui=2&ik=dcdf251786&view=att&th=144043ae0f358653&attid=0.1&disp=safe&zw

Πατήστε στην σελίδα μετά στον σύνδεσμο και μετά άνοιγμα.

ΠΗΓΗ :
smountzouris@gmail.com

ΑΓΓΕΛΑΚΙΑ : ΑΡΝΑΚΙ - ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙ

Δεν θα κάνω διαφήμιση του καταστήματος αλλά μετά από μία ωραία βραδιά που πέρασε η παρέα μας στο μαγαζί αυτό αναρτώ δύο από τα χαρτάκια που είχε στο τραπέζι με το Αρνάκι και το γουρουνάκι πώς φτιάχνονται.
ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΝΑΚΙ