ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018

Πότε θα αναρτηθούν στο Taxis τα ραβασάκια του ΕΝΦΙΑ
Πότε θα αναρτηθούν στο Taxis τα ραβασάκια του ΕΝΦΙΑ
    Αντίστροφα αρχίσει να μετρά ο χρόνος για τα αποκαλυπτήρια του ΕΝΦΙΑπου θα κληθούν να πληρώσουν φέτος πάνω από 6,4 εκατ. ιδιοκτήτες ακινήτων

ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ . " ΔΙΑΚΟΠ{ΕΣ " στα studios KALITHEATα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα studiosKALITHEA βρίσκονται μέσα σε Ελαιώνα 11 στρεμμάτων.
Στην υπέροχη αυλή και τον κήπο μας τα παιδιά μπορούν να παίξουν ξέγνοιαστα και ασφαλή, στη παιδική χαρά ή στη μπασκέτα μας ακόμη και το βράδυ με προβολείς ή εξερευνώντας το αγρόκτημα.
Αντίστοιχα οι γονείς μπορούν να απολαμβάνουν τη θέα κάτω από τη σκιά του πεύκου ή ψήνοντας στο μπάρμπεκιου που είναι κοινό για τους καλοφαγάδες πελάτες μας.
Διαθέτουμε επίσης άνετο, ασφαλές και με σκιά χώρο στάθμευσης για τα αυτοκίνητα σας.
Διαθέτουμε 5 διαμπερή δωμάτια Α’ κατηγορίας (3 κλειδιά), εμβαδού από 27 τμ. έως 34 τμ. το καθένα, με πλήρη κουζίνα (οικοσκευή – κουζίνα – ψυγείο), κλιματιστικό – T– μπάνιο – στεγνωτήρας μαλλιών, κλπ.
Οι βεράντες μας είναι μεγάλες, περίπου 12 τμ. η κάθε μια, με απεριόριστη θέα στη θάλασσα.
Τα δωμάτια μας έχουν τη δυνατότητα να εξυπηρετήσουν από 1 έως 5 άτομα το καθένα.
Αλλαγή σεντονιών 2 φορές την εβδομάδα. Δεκτά μικρά ζωάκια.

Δεν φαντάζεστε πόσες ώρες περισσότερες δουλεύουμε στην Ελλάδα, λόγω των κινητών τηλεφώνων
Δεν φαντάζεστε πόσες ώρες περισσότερες δουλεύουμε στην Ελλάδα, λόγω των κινητών τηλεφώνων
aftodioikisi.gr
    Περισσότερες ώρες εργασίας προσέθεσε η χρήση των κινητών τεχνολογιών, που φαίνεται ότι αλλάζουν τόσο το μοτίβο εργασιακής και προσωπικής ζωής, όσο και τις ώρες, τα μέρη και τις συνήθειες που θεωρούνται «κανονικές».
    Σύμφωνα με έρευνα Samsung, που έγινε σε 10 χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, λόγω των κινητών τεχνολογιών, τα όρια ανάμεσα στον εργασιακό και τον προσωπικό χρόνο καταρρίπτονται, ενώ η εργασιακή ημέρα γίνεται πιο ευέλικτη.
Οι Έλληνες δουλεύουν 5 ώρες από το σπίτι